Bgm ja protiv Zahirovica nemam nista. Momak se uvijek borio. Imao je on i gresaka al ko radi taj i grijesi. Ako nademo nekoga boljeg neka igra ko zasluzi i kraj price.mandraX je napisao/la:Zahirovica cete vi jos dugo gledat' u dresu BiH, htjeli vi to ili ne...samo nastavite prdit' po forumu.
BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Raja , Evo sad Sam se Cuo sa jedem slovakom koji je rezervisao Karte preko linkova ticketportal ili Preko saveza njihovog.. Kaze mi ovako, da svi Koji su rezervisali Karte Preko tih portala nece dobiti Karte . Policija je zabranila prodaju karata tamo iz sigurnosnih razloga "skontali da je Stadion Komplet rasprodan bosancima" sad je zvao Stadion msk ziline i tamo je rezervisao al uzas su komplicirali. Brojeve pasosa traze.. Dakle Prvo mi je rezervisao tamo, Preko online Ticket Portal , sad je morao sve ponovo.. Raja provjerite dal du Vase rezervacije Sigurne da ne ispusimo mjesta, jer Oni su u panici kad cu culi da ce im u zilinu doci veliki broj bosanaca. U Policiji im je alarmantno stanje.. Pozz
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slovacka igra u Bukurestu protiv Rumunije 14. avgusta
Novi selektor Jan Kozak je objavio spisak za tu utakmicu.
http://www.futbalsfz.sk/reprezentacia/s ... unsku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo ne kontam koji su igraci pozvani, ovdje na ovoj stranici je neki veliki spisak od 34 igraca a osim toga neke stranice su objavile razlicite spiskove...
Uglavnom, tu su i Hamsik, Skrtel, Mucha, Hubocan, Sestak, Weiss,... i novopeceni slovak iz Argentine Depetris (prije par mjeseci dobio slovacki pasos nakon nekoliko godina igranja u njihovoj ligi, sada je u turskoj u Caykur Rizesporu).
http://www.futbalsfz.sk/reprezentacia/s ... unsku.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo ne kontam koji su igraci pozvani, ovdje na ovoj stranici je neki veliki spisak od 34 igraca a osim toga neke stranice su objavile razlicite spiskove...
Uglavnom, tu su i Hamsik, Skrtel, Mucha, Hubocan, Sestak, Weiss,... i novopeceni slovak iz Argentine Depetris (prije par mjeseci dobio slovacki pasos nakon nekoliko godina igranja u njihovoj ligi, sada je u turskoj u Caykur Rizesporu).
Vidi ti Slovaka sto dovode i Argentince. Imaju i onog crnca jednog, iz Kameruna cini mi se.calcio je napisao/la:Slovacka igra u Bukurestu protiv Rumunije 14. avgusta
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Elle Travel iz Tuzle organizuje putovanje ali svi krecu iz Sarajevajasko_juve je napisao/la:Da li je ko upucen koje sve agencije organizuju put u Slovacku ( bus ) bez nocenja ? I da li postoji koja agencija iz Tuzle da ide? Hvala.
Ovaj slovak je bio u pravu , na oficijelnoj stranici slovackog saveza su objavili i text da im iz sigurnosnih razloga nece prihvatiti one rezervacije sa ticketportal.sk evo i linkDinoSA je napisao/la:Raja , Evo sad Sam se Cuo sa jedem slovakom koji je rezervisao Karte preko linkova ticketportal ili Preko saveza njihovog.. Kaze mi ovako, da svi Koji su rezervisali Karte Preko tih portala nece dobiti Karte . Policija je zabranila prodaju karata tamo iz sigurnosnih razloga "skontali da je Stadion Komplet rasprodan bosancima" sad je zvao Stadion msk ziline i tamo je rezervisao al uzas su komplicirali. Brojeve pasosa traze.. Dakle Prvo mi je rezervisao tamo, Preko online Ticket Portal , sad je morao sve ponovo.. Raja provjerite dal du Vase rezervacije Sigurne da ne ispusimo mjesta, jer Oni su u panici kad cu culi da ce im u zilinu doci veliki broj bosanaca. U Policiji im je alarmantno stanje.. Pozz
http://www.futbalsfz.sk/reprezentacia/s ... nceny.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zajebana je tamo policija, sjecam se prije nekoliko godina kad su premlatili Torcidu jer su ovi dosli na stadion bez dozvole.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ljudi moji sto svaki put pravite uzbune za te ulaznice. igralo se vani il u zenici stanlo ista diskuzija. ista prica i prije litvanije. ko fol nece biti karti sve rasprodano itd. ovi moji iz njemacke i svicarske otislo i neki 10 za rigu bez karti. tamo nabavili i unisli bez problema. bice i ovdje mjesta to nece biti rasprodano. znam da je bec blizu i da ima puno nasi. al opet ce se naci karata na dna tekme.
PS. ja na tom linku smao mogu vidjeti da su nase karte rasprodane. nigdje nevidim da pise da su karte za bh navijace odbijene.
PS. ja na tom linku smao mogu vidjeti da su nase karte rasprodane. nigdje nevidim da pise da su karte za bh navijace odbijene.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Imaju i 1 Srbina Matica(koji bi trebao dobiti zeleno svijetlo prije utakmice sa nama),a vrlo je moguce da i poznatiji brat Matic zaigra za Slovake,posto je igrao samo prijateljsku tekmu za A tim Srbije.Cartman je napisao/la:Vidi ti Slovaka sto dovode i Argentince. Imaju i onog crnca jednog, iz Kameruna cini mi se.calcio je napisao/la:Slovacka igra u Bukurestu protiv Rumunije 14. avgusta
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Drug na Tom linku ima i text na slovackom i ako ga prevedes na Google doci ce ti prevod ovaj :Maestro je napisao/la:ljudi moji sto svaki put pravite uzbune za te ulaznice. igralo se vani il u zenici stanlo ista diskuzija. ista prica i prije litvanije. ko fol nece biti karti sve rasprodano itd. ovi moji iz njemacke i svicarske otislo i neki 10 za rigu bez karti. tamo nabavili i unisli bez problema. bice i ovdje mjesta to nece biti rasprodano. znam da je bec blizu i da ima puno nasi. al opet ce se naci karata na dna tekme.
Slovački nogometni savez izvješća da prodaja ulaznica za kvalificirane utakmice za Svjetsko prvenstvo 2014 u Brazilu između ekipe Slovačke i Bosne i Hercegovine (Žilina, 2013/10/09) prethodno je ukinut zbog mreže kroz Ticketportal prodao sve ulaznice za slobodnu prodaju.
Budući da je igra je ocijenjena sa stajališta sigurnosti kao visokog rizika, kapacitet stadiona u Liverpoolu je primjereno smanjen.
Mogući Završne rezervacije respektivno. blokirane Latice će obavijestiti Slovački
Miroslava Fašungová
Tel.:+421 2 4820 6004
ticketing
ja sam nazvao na ovaj direkt u savez odjel za karte i zena m9i lijepo kaze da sve karte sto su bile rezervisane preko ticketing portala nece biti dostavljene... sto znaci da ce biti sve Jovo na novo al ovaj put ce sve biti jako tesko (nekazem nemoguce) al sa brojem pasosa i ostale zezancije..ne zele da daju karte vise nasoj raji.. Osim onih sto su dali vec savezu nasem.. 2000 kom-. ja sam svoje uspio rezervisati preko ovog slovaka .. samo hocu da raji apelujem da ko zeli da na vrijeme to gleda.. pozz
Prilicno komplikovano.Slovacka je mnogo ozbiljnija ekipa od ovih s L sto igramo poslije njih tipa Lihtenstajn i Litvanija.Imaju i par zvucnih imena.I nisu za odbaciti
I igraju s Rumunima.Koji su nas nagazili tamo, ali dobro.Vazno je da se vidi.Gdje tacno slabost Slovaka najveca.Na koju stranu treba da igramo
Jos mjesec dana do utakmice.Sve ce se rijesiti 6 Septembra.Ili nas baraz ili odlazak za Brazil.To je dan D
I igraju s Rumunima.Koji su nas nagazili tamo, ali dobro.Vazno je da se vidi.Gdje tacno slabost Slovaka najveca.Na koju stranu treba da igramo
Jos mjesec dana do utakmice.Sve ce se rijesiti 6 Septembra.Ili nas baraz ili odlazak za Brazil.To je dan D
Imamo li mi ikakve konkretne informacije vezane za mujdzu i salihovica obojica imaju povrede nigdje se ne zna kad se vracaju ?
Pozdrav,DinoSA je napisao/la:Drug na Tom linku ima i text na slovackom i ako ga prevedes na Google doci ce ti prevod ovaj :Maestro je napisao/la:ljudi moji sto svaki put pravite uzbune za te ulaznice. igralo se vani il u zenici stanlo ista diskuzija. ista prica i prije litvanije. ko fol nece biti karti sve rasprodano itd. ovi moji iz njemacke i svicarske otislo i neki 10 za rigu bez karti. tamo nabavili i unisli bez problema. bice i ovdje mjesta to nece biti rasprodano. znam da je bec blizu i da ima puno nasi. al opet ce se naci karata na dna tekme.
Slovački nogometni savez izvješća da prodaja ulaznica za kvalificirane utakmice za Svjetsko prvenstvo 2014 u Brazilu između ekipe Slovačke i Bosne i Hercegovine (Žilina, 2013/10/09) prethodno je ukinut zbog mreže kroz Ticketportal prodao sve ulaznice za slobodnu prodaju.
Budući da je igra je ocijenjena sa stajališta sigurnosti kao visokog rizika, kapacitet stadiona u Liverpoolu je primjereno smanjen.
Mogući Završne rezervacije respektivno. blokirane Latice će obavijestiti Slovački
Miroslava Fašungová
Tel.:+421 2 4820 6004
ticketing
ja sam nazvao na ovaj direkt u savez odjel za karte i zena m9i lijepo kaze da sve karte sto su bile rezervisane preko ticketing portala nece biti dostavljene... sto znaci da ce biti sve Jovo na novo al ovaj put ce sve biti jako tesko (nekazem nemoguce) al sa brojem pasosa i ostale zezancije..ne zele da daju karte vise nasoj raji.. Osim onih sto su dali vec savezu nasem.. 2000 kom-. ja sam svoje uspio rezervisati preko ovog slovaka .. samo hocu da raji apelujem da ko zeli da na vrijeme to gleda.. pozz
registrovao sam se na forum samo da bih vidio s tobom oko ovih karata. Naime, mi smo preko tog portala kupili 11 karata, i to ih nismo rezervisali vec smo ih bas kupili tj. platili, a oni skinuli novac sa kreditne kartice i mi smo te karte dobili na email. Znaci nista nam ih ne trebaju dostavljati jer su vec kod nas. Sad me ti bunis s tom pricom da je to kao sve ponisteno. Kako ja shvatam pricu s njihovog portala jeste da je prodaja obustavljena jer je sve prodano, a onaj ko je kupio karte taj je i dobio i tu nema nikakvog povrata. Da poniste te karte morali bi nam vratiti i novac, a meni niko nista nije ni javio a pogotovo nista nije vratio. Jesi li ti platio te karte? Jer mi smo za 11 karata platili 220 EURa.
ako si je uzeo onda je super.. jer meni ovaj slovak sto je rekao kupiti kartu da je rezervacija samo moguca bila i da su sve rezervacije sada izbrisane.. naravno ko je dao lovu i ima kartu nemogu mu nista.. pozz
kaze mi sad da je ipak uzeo kartu na nekom drugom mjestu. pozz i hvala
kaze mi sad da je ipak uzeo kartu na nekom drugom mjestu. pozz i hvala
Ma lako je za ulaznicu u Zilini, meni je briga za Zenicu 

- el-fighter
- Kontakt:
E to brate, lako je naci kartu u normalnoj zemlji, kod nas moras biti pravi sretnik da nabavis ulaznicu.FliX je napisao/la:Ma lako je za ulaznicu u Zilini, meni je briga za Zenicu
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Evo citam na ovoj stranici neki dan da je u centroturs za gostujucu tekmu sa Slovackom vec bilo prijavljeno 1300ljudi.. nek u bus stane 50 ljudi, to ti ga dodje 26 autobusa. Solidan konvoj 

sjajno da ćemo imati Hajrovića za ovu utakmicu..
- TMmanija2012
- Kontakt:
Mene samo brine sto smo zijanili od dobre repke,a plus nije igralo 5-6 standardnih igraca..nekako mi se vraca onaj osjecaj od ranije..male repke deremo,a cim dodje neka jaca nidje nas na mapi..ne racunam Grke,jedino njih smo dobili..vidjecemo za mjesec dana na cemu smo..ipak vjerujem u Papeta i nase zlatne momke..sto se tice zamjena one nam doddjo se glave..Medo i Visca su jedine dostojne zamjene..ostali nidje veze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.