FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sta ima veze ako je stoper a moze igrati zadnjeg veznog, imamo igraca na obe te pozicije, po menei dzakmic nije zadnji vezni jer koliko sam ga dosad gledao puno bolji je bio u ofanzivi nesto tipa svrake
znaci kovacevic-cimirot ocekujem tandem
znaci kovacevic-cimirot ocekujem tandem
molotovljev je napisao/la:Moke, jesi to ti nane ti ?
Sto se tice nase igre i rezultata u zadnje vrijeme, stvarno nemam komentara...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga
Nije onaj sa klixa
Allegri je gospodin!
- savatihotece
- Kontakt:
Pošto ste puni ko brod, evo vam prilike (nikad nije kasno):ado-hz je napisao/la:Hajduk iz Kule se ugasio nakon 101 god postojanja, izbacen iz 1.Jelen super lige a umjesto njega usao Vozdovac. Mogli bi ovi nasi malo pogledati ima li ko zanimljiv tu od igraca a sigurno da se moze naci 1-2 pravo dobra igraca koja bi nam valjala...ako se vec sve nije razbjezalo i vec naslo nove klubove
Glasgow Rangers izbačen u četvrtu ligu!
savatihotece je napisao/la:Pošto ste puni ko brod, evo vam prilike (nikad nije kasno):ado-hz je napisao/la:Hajduk iz Kule se ugasio nakon 101 god postojanja, izbacen iz 1.Jelen super lige a umjesto njega usao Vozdovac. Mogli bi ovi nasi malo pogledati ima li ko zanimljiv tu od igraca a sigurno da se moze naci 1-2 pravo dobra igraca koja bi nam valjala...ako se vec sve nije razbjezalo i vec naslo nove klubove
Pametnica si prava
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Nemoj tako znas ti koliko njima Tingo ili kako se vec zove donio para, oni da hoce mogu kupit citavu ligu, stadion i kamp, ali nece jos cekaju da Zeljo osvoji jos 2-3 titule.savatihotece je napisao/la:Pošto ste puni ko brod, evo vam prilike (nikad nije kasno):ado-hz je napisao/la:Hajduk iz Kule se ugasio nakon 101 god postojanja, izbacen iz 1.Jelen super lige a umjesto njega usao Vozdovac. Mogli bi ovi nasi malo pogledati ima li ko zanimljiv tu od igraca a sigurno da se moze naci 1-2 pravo dobra igraca koja bi nam valjala...ako se vec sve nije razbjezalo i vec naslo nove klubove
Ne rise više Avduka duše tiEuroSport je napisao/la: Nemoj tako znas ti koliko njima Tingo ili kako se vec zove donio para, oni da hoce mogu kupit citavu ligu, stadion i kamp, ali nece jos cekaju da Zeljo osvoji jos 2-3 titule.
Oprosti hasimagaPašalić je napisao/la:Ne rise više Avduka duše tiEuroSport je napisao/la: Nemoj tako znas ti koliko njima Tingo ili kako se vec zove donio para, oni da hoce mogu kupit citavu ligu, stadion i kamp, ali nece jos cekaju da Zeljo osvoji jos 2-3 titule.
moze li mi neko reci koliko vrijedi kesa ovaj novi ugovor,ako se saznalo posto nisam bio tu.. hvala 
Kad je sta bilo transparentno u Sarajevu ? Od prodaje igraca pa na dalje, uvijek nagadanja niko to nema blage veze.Silkoni je napisao/la:moze li mi neko reci koliko vrijedi kesa ovaj novi ugovor,ako se saznalo posto nisam bio tu.. hvala
E moj Hašimaga koji si ti smor, to je nevjerovatno. Pa bolan ne mogu te ni tvoji anamo, pa ovdje dolaziš svoju boleščuru ispoljavaš. Treba te na prevaspitavanje ili na prepravljanje (očito si klinjo neki) pod hitno. Vrijeme ti je novi profil da praviš, pročitaju te ljudi na osnovu samo jednog posta. AllahselametEuroSport je napisao/la:Oprosti hasimagaPašalić je napisao/la:Ne rise više Avduka duše tiEuroSport je napisao/la: Nemoj tako znas ti koliko njima Tingo ili kako se vec zove donio para, oni da hoce mogu kupit citavu ligu, stadion i kamp, ali nece jos cekaju da Zeljo osvoji jos 2-3 titule.
NK Bosna vs FK Sarajevo u srijedu u 18:00 na gradskom stadionu Luke

Željeznicar za život cijeli !
Bravo, koliko ti je to trebalo da skontas
Opusti se bolan, zamaras se glupim stvarim, ovo je samo forum, sta mene ima ko voljeti i mrziti bilo gdje, isto si kakvo djete od 14 godina, klinjo si ti a ne ja.
Haj kvaris temu, i citiras me bezveze a nemas nista pametno napisati i tjeras me da repliciram na tvoje djecije gluposti ...
Haj kvaris temu, i citiras me bezveze a nemas nista pametno napisati i tjeras me da repliciram na tvoje djecije gluposti ...
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Simpaticna djevojka, gdje se to moze kontaktirati, da uzmem i ja stogod.
...Život za Široki...
http://www.jagomir.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; plače za tobomEuroSport je napisao/la:Bravo, koliko ti je to trebalo da skontasOpusti se bolan, zamaras se glupim stvarim, ovo je samo forum, sta mene ima ko voljeti i mrziti bilo gdje, isto si kakvo djete od 14 godina, klinjo si ti a ne ja.
Vidimo l' se?likusa je napisao/la:NK Bosna vs FK Sarajevo u srijedu u 18:00 na gradskom stadionu Luke
Tu si naso trebe barit
Dobro je legla ova reklama na dres,bolje je ovako nego ono prvobitno sto je bilo na predstavljanju
Dobro je legla ova reklama na dres,bolje je ovako nego ono prvobitno sto je bilo na predstavljanju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Evolution87
- Kontakt:
ovi novi dresovi veoma slicni stuttgartovim
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 6713_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 6713_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.