FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Klubovi koji imaja para nece kupovati krampe.Buu je napisao/la:Klubovi koji imaju para
Ako ga ne prodamo ni u zimskom prelaznom roku , necemo nikad. 

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Mozda njima treba krampaEuroSport je napisao/la:Klubovi koji imaja para nece kupovati krampe.Buu je napisao/la:Klubovi koji imaju para
NO PYRO NO PARTY
Jos ga istrpit ovu godinu nekako, a onda on ode dzabaluka istice mu ugovor, ne gine mu Celik ili turska 3.liga.
Kad nasa repka ako Bog da iduce godine napravi dar mar u Brazilu,svim nasim igracima ce skociti cijena.Tako da odose Adil i Svraka iduce godine za milion

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Meni odgovara i Adilović ostane.Odličan napadač, što je najbitnije bori se i zabija golove.
DRUG NEBI TI PUNCA
Dosadna je prica svaki drugi dan oko Adila...
Amar ce ga stavljat i pricali vi ili ne on ce prvu igrati..
Sve dok igra za nas klub treba ga podrzavati...
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Southboy je napisao/la:Dosadna je prica svaki drugi dan oko Adila...
Meni je samo krivo, da se tako koci razvoj od malo Hodzica, koji treba sto vise iskustva za razvoj.
Protiv Viteza u subotu ili nedelju?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Bravo momak. Dok jedan Hodzic veliki talenat sjedi na klupi i dzaba je u klubu, ovi pisu da su zadovoljni da imaju krampu u ekipi, Boze ti sacuvaj.Volvic je napisao/la:Southboy je napisao/la:Dosadna je prica svaki drugi dan oko Adila...
Meni je samo krivo, da se tako koci razvoj od malo Hodzica, koji treba sto vise iskustva za razvoj.
Subotu.exbabilon je napisao/la:Protiv Viteza u subotu ili nedelju?
DRUG NEBI TI PUNCA
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sta se tu ima kociti, kad mali nije nas igrac?Budi siguran, da jeste,da bi igrao u prvih 11.Ovako,stavljanjem Adila ispred njega,Amar gleda interes naseg kluba,iako se zna na cijoj strani je kvalitet.Volvic je napisao/la:Southboy je napisao/la:Dosadna je prica svaki drugi dan oko Adila...
A gledali iko interese tog malog koji je mogao otici bilo gdje drugo a on nije htio rekao je da zeli u Zelju ?NEZALAGANJE je napisao/la:Sta se tu ima kociti, kad mali nije nas igrac?Budi siguran, da jeste,da bi igrao u prvih 11.Ovako,stavljanjem Adila ispred njega,Amar gleda interes naseg kluba,iako se zna na cijoj strani je kvalitet.Volvic je napisao/la:Southboy je napisao/la:Dosadna je prica svaki drugi dan oko Adila...
Zadnja izmjena: EuroSport, dana/u 06 avg 2013, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Interes ekipe je iznad svakog drugog interesa i što prije to shvatiš manje ćeš pljuvati po najboljem strijelcu Želje u zadnje 2 godine.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
E jbmu majku, pa to je vec bilo "kao" rijeseno, i na kraju jel' nista od toga... Sto ga sada neki portal ne kontaktira pa ne podsjeti na rijeci, da se hoce Bogdom prodati...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Adil mora imati prednost zato so je nas igrac ovaj nije i postoji mogucnost da se proda. Od ovog smo dobili oko 150 ako je to tacno a od adila ako se proda cemo imati sigurno vise.Volvic je napisao/la:Southboy je napisao/la:Dosadna je prica svaki drugi dan oko Adila...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Eurosport Bez obzira sto je on izabrao Zelju,ni u jednom ozbiljnom klubu interes pojedinca nije iznad interesa kluba.Kakva je tvoja logika da cujem?Znaci tebi je normalno da se mali forsira,Adil stavi na klupu i nakon sto se mali afirmise u potpunosti,vrati se u svoj klub ili bude posudjen nekom jacem klubu od Zelje,dok si ti,tim potezom, ubio i ono malo kvaliteta i samopouzdanja koje je Adil imao,a da ne pricam da bi mu cijena bila ravna nuli...
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Cijela utakmica sa zvukom:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Za sve ti hvala Amare!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.