Koji debil moraš biti da koristiš tu stranicu ikako, a dalje da ne pričam...Dex je napisao/la:Ja se sad pripremam da odem do teretane, sunčani ne gine
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/tinej ... /130806008" onclick="window.open(this.href);return false;
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgori u kuci, gdje uvijek bude 10 stepeni haldnije nego vanigio10 je napisao/la:Joj kijameta vani

Cuj objesila se zbog aska, e Boze svakakvih budala

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel ima još neko, ko je odrastao uz Dinine pjesme, od 1993 pa do 2000 godine, pa sa 3-4 godine sam znao većinu pjesama napamet
@insider halali
Jel ima još neko, ko je odrastao uz Dinine pjesme, od 1993 pa do 2000 godine, pa sa 3-4 godine sam znao većinu pjesama napamet

@insider halali
Ja te volim, volim Željo..
- karlovacko
- Kontakt:
Bravo . Ja nikad' necu shavtit' svrhu te stranice ...insider je napisao/la:Koji debil moraš biti da koristiš tu stranicu ikako, a dalje da ne pričam...Dex je napisao/la:Ja se sad pripremam da odem do teretane, sunčani ne gine
http://www.klix.ba/vijesti/svijet/tinej ... /130806008" onclick="window.open(this.href);return false;
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
Hoće da budu popularne kao na Derneku Hani.karlovacko je napisao/la:Bravo . Ja nikad' necu shavtit' svrhu te stranice ...insider je napisao/la:Koji debil moraš biti da koristiš tu stranicu ikako, a dalje da ne pričam...Dex je napisao/la:Ja se sad pripremam da odem do teretane, sunčani ne gine

[youtube][/youtube]
Kakav je to roditelj koji krivicu svaljuje na stranicu, a ne vidi u startu svoju, tc tc tc. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[youtube][/youtube]uschtipak je napisao/la:Kakav je to roditelj koji krivicu svaljuje na stranicu, a ne vidi u startu svoju, tc tc tc.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja mislio da smo ga se riješili 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Jel treba ?LBJ MVP je napisao/la:Ja mislio da smo ga se riješili

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
me 2 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ma neka ga malo.AgresivnoDjubre je napisao/la:Jel treba ?LBJ MVP je napisao/la:Ja mislio da smo ga se riješili
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Kad bude trebalo javi.LBJ MVP je napisao/la: Ma neka ga malo.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Riješi ga se večeras.Idem sad vanka pa mi neće smetat par sati.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Sretno ti,daBogda se u putu ozenioLBJ MVP je napisao/la:Riješi ga se večeras.Idem sad vanka pa mi neće smetat par sati.
- karlovacko
- Kontakt:

Volim te Željo!
Volim te Željo!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
ajde buraz nastavi,dosadno mi 

Ušćipak otiš'o na more, a nas nije htio vodit 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- karlovacko
- Kontakt:
Eto 

Volim te Željo!
Volim te Željo!
ušČipci idu samo na ulje pa ti vidiDex je napisao/la:Ušćipak otiš'o na more, a nas nije htio vodit

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 83 gosta.