FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EuroSport
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EuroSport » 06 avg 2013, 15:01

NEZALAGANJE je napisao/la:@Eurosport Bez obzira sto je on izabrao Zelju,ni u jednom ozbiljnom klubu interes pojedinca nije iznad interesa kluba.Kakva je tvoja logika da cujem?Znaci tebi je normalno da se mali forsira,Adil stavi na klupu i nakon sto se mali afirmise u potpunosti,vrati se u svoj klub ili bude posudjen nekom jacem klubu od Zelje,dok si ti,tim potezom, ubio i ono malo kvaliteta i samopouzdanja koje je Adil imao,a da ne pricam da bi mu cijena bila ravna nuli...
Prije svega se gleda interes kluba i bolje igre. Sto se tice Adilovica on vise nije u formi kao ni Svraka, odnosno nema mu vise Zebe da ga pogadja u 5 metara a da on stoji kao bandera. Nama je interes da bolje igramo, osvajamo titule, dajemo golove.
Moglo se vidjeti da u dvije utakmice u Gradaccu kad je izasao u 60 i nekoj minuti i sad u 70 minuti kad je usao Hodzic da Zeljo igra puno brze, konkretnije i ono sto je najvaznije LJEPSE.
A ne zelim da se prisjecam 6 evropskih tekmi gdje za 3 godine nije opucao dva puta na gol.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 avg 2013, 15:08

EuroSport je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@Eurosport Bez obzira sto je on izabrao Zelju,ni u jednom ozbiljnom klubu interes pojedinca nije iznad interesa kluba.Kakva je tvoja logika da cujem?Znaci tebi je normalno da se mali forsira,Adil stavi na klupu i nakon sto se mali afirmise u potpunosti,vrati se u svoj klub ili bude posudjen nekom jacem klubu od Zelje,dok si ti,tim potezom, ubio i ono malo kvaliteta i samopouzdanja koje je Adil imao,a da ne pricam da bi mu cijena bila ravna nuli...
Prije svega se gleda interes kluba i bolje igre. Sto se tice Adilovica on vise nije u formi kao ni Svraka, odnosno nema mu vise Zebe da ga pogadja u 5 metara a da on stoji kao bandera. Nama je interes da bolje igramo, osvajamo titule, dajemo golove.
Moglo se vidjeti da u dvije utakmice u Gradaccu kad je izasao u 60 i nekoj minuti i sad u 70 minuti kad je usao Hodzic da Zeljo igra puno brze, konkretnije i ono sto je najvaznije LJEPSE.
Ko te pita,da li je ljepse ili nije,bitno je ono od cega ce klub ziviti. ;) A mi osvajamo titule i sa Adilom u ovoj ligi...Od estetike se ne zivi...

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 06 avg 2013, 15:09

NEZALAGANJE je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:
Ko te pita,da li je ljepse ili nije,bitno je ono od cega ce klub ziviti. ;) A mi osvajamo titule i sa Adilom u ovoj ligi...Od estetike se ne zivi...
E moj brate jadna li nam je sudbina kluba ako cemo zivjeti od Adilovog transfera. Mozemo se ugasiti odmah onda.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 06 avg 2013, 15:12

ZZtop10 je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:napraviti album koji ce provest kroz istoriju želje sa sličicama... nema djeteta koje to nebi skupljalo....(pa i pitarska samo jer su slibe u pitanju ;) ) ovo je neka moja želja... doduse
ovo je super ideja , hajduk je s ovim napravio ludnicu. Vjerujem da bi i stariji sakupljali , a ne smao mladji. Samo treba staviti normalnu cijenu npr. paketic od 5 slicica 0,5 KM ili 1 KM to bi super proslo. Mnogi bi , kada bi se god nasli u blizini fan shopa, kupili 2-3 paketica minimum. ;)

edit: cini mi se da sam negdje procitao da Zola pocinje s laganim treninzima poslije Bajrama.
Zola počinje ? Dobro ide oporavak.?
Zadnja izmjena: England, dana/u 06 avg 2013, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 avg 2013, 15:12

Vrlo je jednostavno: sto se tice ovih akcija, godisnjih, clanskih, albuma... samo moramo pratiti sto radi Hajduk i Torcida i kopirati. Ljudi obozavaju svoj klub koji je u teskoj situaciji, ne nedostaje im inspiracije.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 06 avg 2013, 15:13

Jbg To ti je realnost...Vidis da niko ne moze dati 200 hiljada eura za gen. sponzora,pa ti onda skontaj koliko nam znaci kad dobijes 300-400 od nekog transfera...

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 06 avg 2013, 15:18

E raja jedno off topic pitanje, dolazim u SA i volio bih gledat ZELJU, nisam bio na tekmi od 2008 kad smo u Augustu dobili batine u Mostaru protvi Veleza. Zeljo taj vikend igra protiv Radnika iz Bijeljine to je 24ti ako se ne varam, e sada kakave su sanse da se ta tekma pomjeri za Nedelju kao sto je to bio slucaj ovog vikenda protiv Travnika, jer taj vikend je zatvaranje film festivala.
Hvala
BAS SVE TI DAJEMO.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 avg 2013, 15:22

Selimovic rjesava tekmu u zenici

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 avg 2013, 15:32

FORZA ZELJO je napisao/la:E raja jedno off topic pitanje, dolazim u SA i volio bih gledat ZELJU, nisam bio na tekmi od 2008 kad smo u Augustu dobili batine u Mostaru protvi Veleza. Zeljo taj vikend igra protiv Radnika iz Bijeljine to je 24ti ako se ne varam, e sada kakave su sanse da se ta tekma pomjeri za Nedelju kao sto je to bio slucaj ovog vikenda protiv Travnika, jer taj vikend je zatvaranje film festivala.
Hvala
Nece se pomjerati radi festivala, cisto sumnjam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 06 avg 2013, 15:36

FORZA ZELJO je napisao/la:E raja jedno off topic pitanje, dolazim u SA i volio bih gledat ZELJU, nisam bio na tekmi od 2008 kad smo u Augustu dobili batine u Mostaru protvi Veleza. Zeljo taj vikend igra protiv Radnika iz Bijeljine to je 24ti ako se ne varam, e sada kakave su sanse da se ta tekma pomjeri za Nedelju kao sto je to bio slucaj ovog vikenda protiv Travnika, jer taj vikend je zatvaranje film festivala.
Hvala
Mislis li pod "batine" kad su crveni na poluvremenu ispod nase tribine bacali kamenje na nasu tribinu? Ako mislis na to onda je to daleko od "batina", kako ti rece. Da su neke druge "batine" npr. na terenu bile, toga se ni moj babo ne sjeca da smo dozivili od Veleza :)
Sto se tice pomjeranja tekme sa subote na nedelju, tesko da se desi. Sad protiv Travnika je ipak bila specificna situacija,zbog 27- me noci mjeseca Ramazana.
Zadnja izmjena: Minhi, dana/u 06 avg 2013, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 06 avg 2013, 15:37

Hvala
U cemu je problem ?
Ako biras izmedju FF-a i tekme ,onda ...
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 06 avg 2013, 15:39

Tamam se ponadah rijesismo se kloca, on ostaje jos, bar ga sad ne moramo trpati stalno u prvih 11 kad je gotovo sigurno da na njemu marke zaraditi necemo. Pa ko je god dolazio da ga gleda odusto je od njega kad on ne zna osnove fudbala, ne zna primiti loptu, ne zna hodati. Dzabamu sto se, ruku na srce, bori 90 minuta, al dzaba kad ne zna, Lazo je za njega Ibrakadabra.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 06 avg 2013, 15:54

Sve nase igrace moramo podrzavati i bodriti :!: Pogotovo one koji su u losoj formi.. Psovanje i pjuvanje ima samo kontra efekat.. Pa majka mu stara to su Zeljini prvotimci.. Meni je to dovoljno da ih postujem.. E sad sto se neki od njih malo vise manekenisu i pojavljuju u sundovskim medijima to je njihova stvar koja se meni ne svidja, al, opet, to je moj problem..
BUDI ŽELJO !!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 06 avg 2013, 15:55

Novi sam na forumu i cilj mi je da budem konstruktivan.
Mislim da trebamo biti malo umjereniji kada kritikujemo ili hvalimo naše igrače i tim u cjelini.
Kad kritikujemo,hajmo pokusati da to bude dobronamjerno, da cilj bude da se igracu koji je u krizi pomogne, da mu se da podrška, jer samo tako radimo dobru stvar za Želju. Niko nije u krizi zato sto to želi,može se desiti svakom.
Po meni je potpuno kontra Želje ako naseg igrača, koji je dvije godine u klubu, doveden je bez obeštećenja,doveden da zabije 15-20 golova po sezoni,i on to ucini, nazivamo
krampom. Uz to, svo to vrijeme, krajnje pošteno i korektno se odnosi prema klubu i navijačima. Naravno da bih volio da malo više zna lopte, ali, sto nedavno Amar reče, u mogometu je najteže zabiti gol.
Kad hvalimo igrače,nemojmo ih u zvijezde dizati, trebamo ih hvaliti kad zasluze, ali im davsti do znanja da je to normslno, da to od njih i ocekujemo, zbog toga i jesu u Želji.
Nadam se da ovo neće liciti na pametovanje, pa da još nešto kažem. Smatram potpuno nepotrebnim prepucavanje sa raznim provokatorima na našoj temi.Po meni je prava stvar strogo ignorisanje.Jasno je da nas ne vole zatk sto smo najbolji, ito dominantni i jadsno je da pokusavaju raznim izmisljotinama da relativiziraju tu nasu dominaciju u pl.

ŽELJO_4_life
Kontakt:

Post Postao/la ŽELJO_4_life » 06 avg 2013, 16:05

EuroSport je napisao/la:
Volvic je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Dosadna je prica svaki drugi dan oko Adila...
Amar ce ga stavljat i pricali vi ili ne on ce prvu igrati..
Sve dok igra za nas klub treba ga podrzavati...

Meni je samo krivo, da se tako koci razvoj od malo Hodzica, koji treba sto vise iskustva za razvoj.
Bravo momak. Dok jedan Hodzic veliki talenat sjedi na klupi i dzaba je u klubu, ovi pisu da su zadovoljni da imaju krampu u ekipi, Boze ti sacuvaj.
Ara je dobar igrac, po meni jedan od nasih najboljih, ali dok se ne uozbilji mislim da kod ŠEFA nece igrati.
Protiv travnika je bio nonsalantan kao i vecinu utakmica koje je ulazio. Da igra sa 100% svojih mogucnosti sigurno bi ga Amar stavljao u ekipu. Svi znamo da kod brke nema zaje.ancije ;)
SEXA PIVE I HULJEVA IVE!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 06 avg 2013, 16:10

Hodžić da igra ko na terminu bolji je igrač od Adilovića!

Rios

Post Postao/la Rios » 06 avg 2013, 16:37

Dobro je neko rekao gore..Bezveze su ove rasprave oko Adilovica..On je nas clan i dok god je tako treba ga postovati..Pa i kad ode treba mu se lijepo zahvaliti,ipak je ostavio kakav takav trag u Zelji..Nismo mi neki seoski klub pa da zaboravljamo dobro koje su nam igraci dali..Adil je takav kakav je..Za vecinu protivnika u ovoj nasoj ligi je on solidan napadac..Uz to je borben,sto je vjerovatno cinjenica koju Amar i str. stab najvise cijene kod njega..Nije igrac za velike utakmice,nije igrac odluke,nije neki tehnicar,nije ni brz nesto..Sve to znamo..Al sta je tu je..Dok je tu bice prvi izbor u napadu i to treba postovati..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 06 avg 2013, 16:55

Rios je napisao/la:Dobro je neko rekao gore..Bezveze su ove rasprave oko Adilovica..On je nas clan i dok god je tako treba ga postovati..Pa i kad ode treba mu se lijepo zahvaliti,ipak je ostavio kakav takav trag u Zelji..Nismo mi neki seoski klub pa da zaboravljamo dobro koje su nam igraci dali..Adil je takav kakav je..Za vecinu protivnika u ovoj nasoj ligi je on solidan napadac..Uz to je borben,sto je vjerovatno cinjenica koju Amar i str. stab najvise cijene kod njega..Nije igrac za velike utakmice,nije igrac odluke,nije neki tehnicar,nije ni brz nesto..Sve to znamo..Al sta je tu je..Dok je tu bice prvi izbor u napadu i to treba postovati..
pa šta jeste? :mrgreen:

da je on vazda igrao kao zadnja 4 mjeseca, davno bi bio škartiran. koliko god bio limitiran u širim okvirima, ipak smo vidjeli da on može dosta više nego što pokazuje sada. barem je pogađao 1-1 situacije, ne bi zabio toliko golova da nije. zabio je on i nekoliko majstorskih golova, nisu baš svi ziheraški. a zadnjih mjeseci kad ide na golmana isto kao kad je lazo išao, znaš negdje u sebi da se džaba nadaš i da neće biti gol...

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 06 avg 2013, 16:56

kenant je napisao/la:slika
Covjek iznad rece u subotu, sta je sad istina ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 avg 2013, 16:58

Utakmica protiv Viteza će se igrati u Zenici na stadionu Kamberović Polje.
Susret počinje u 17,30 sati u subotu (10. avgust).
Cijena ulaznice je 5 KM.
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.