FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 06 avg 2013, 15:17

Saurman je napisao/la:
raaymoon je napisao/la:Pozdrav od mene sa 50 metara visine

" onclick="window.open(this.href);return false;
Fulao si temu. :lol:
Hahahahahahahahahahahah, bravo!
Stern des Südens

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 avg 2013, 15:22

BadrHari je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: Trebace vremena da se sve to uigra i da se stvori masina. Pa Jupp je dobio 2 godine fore stvaranja tima da bi osvojio nesto, dok je Pep dobio sve na tanjiru i od njega se trofeji ocekuju vec u prvoj godini ali ne i dominantan pristup kakav je Bayern imao pod Juppom u zadnjoj sezoni.
Ovo X 10000.

Bayern je tek zadnju sezonu postao, kako ga mi zovemo SuperBayern.
Kakvi smo mi navijaci kad pljujemo po pripremnim utakmicama, zalimo se kad pobjedjujemo 5 razlike, umorne igrace nakon iscrpljivih kondicioni kritikujemo za svaku sitnicu.

Nekad smo stvarno toliko razmazeni da je sramota citati u postovima zbog cega se neki zale.
Objasnio 8-) Ma mi pravi navijaci moramo prihvatit da kod nas(nazalost) ima i onih Erfolg navijaca.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 06 avg 2013, 15:32

gerdmuller je napisao/la:
BadrHari je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: Trebace vremena da se sve to uigra i da se stvori masina. Pa Jupp je dobio 2 godine fore stvaranja tima da bi osvojio nesto, dok je Pep dobio sve na tanjiru i od njega se trofeji ocekuju vec u prvoj godini ali ne i dominantan pristup kakav je Bayern imao pod Juppom u zadnjoj sezoni.
Ovo X 10000.

Bayern je tek zadnju sezonu postao, kako ga mi zovemo SuperBayern.
Kakvi smo mi navijaci kad pljujemo po pripremnim utakmicama, zalimo se kad pobjedjujemo 5 razlike, umorne igrace nakon iscrpljivih kondicioni kritikujemo za svaku sitnicu.

Nekad smo stvarno toliko razmazeni da je sramota citati u postovima zbog cega se neki zale.
Objasnio 8-) Ma mi pravi navijaci moramo prihvatit da kod nas(nazalost) ima i onih Erfolg navijaca.
Vi koji ste se odnedavno pikljucili ovoj familiji ,ozbiljno pretendirate da narusite haromiju i ono sto smo imali u zlatnom dobu pocetcima ovog PDF ,Ohanite malo ima odje starih forumas koji zasluzuju respect.

Tko ti je dao pravo da ti dajes sud je li neko pravi navijac ili tzv erfolg .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2013, 15:44

U izboru za najboljeg igraca Europe su navodno Schweini i Ribery, treci kandidat je nepoznat. Dajte Robbena. :lol:

Izgleda da Vukovi nude 20 miliona za Gustu, ja bih odbio jer se ja jos uvijek nisam pomirio s cinjenicom da cemo ga izgubiti. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 avg 2013, 17:06

Nemam volje da se raspravljam oko takvih stvari,pogotovo ne sa tobom Gal.Poslje svake hebene utakmice(pobjedili ili izgubili,nebitno) pojedincima uvijek nesto smeta :twisted: Zar nije tako?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2013, 17:14

Jupp nas je malo razmazio pa sad od Guardiole očekujem odmah lom na početku sezone. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 avg 2013, 17:46

Omerbavarac je napisao/la:U izboru za najboljeg igraca Europe su navodno Schweini i Ribery, treci kandidat je nepoznat. Dajte Robbena. :lol:
Ronaldo, Messi i Ribery su usli u uzi spisak . ;)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 avg 2013, 17:51

I meni uopste nebi bilo drago da prodamo Gustava. Momak osim u sredini moze posao odlicno odraditi i u odbrani, na lijevom beku i po potrebi na stoperu. Prosle sezone se nije bas mogao nametnuti jer je tu bio Martinez, koji je morao igrati nakon onih 40 milki, ali je Spanac i vise nego dobro odradio svoj posao. Gustavo je u svakoj utakmici u kojoj je igrao prosle sezone bio odlican i ja bih ga ostavio u timu. Sezona je duga i igramo na 3 fronta, tako da ce sigurno biti povreda i ostaloga.

Sjecam se da je ovdje neko pred revans sa Barcom (cini mi se) napisao da bi na njihovom terenu pustio Gustava sa lanca :)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2013, 17:57

Gustavo je igracina, ali bi ga pustio cisto iz jednog razloga, a to je da ce negdje drugo imati priliku da igra u 1 postavi. Ocigledno je da Guardiola ne racuna na njega, a meni je Gustavo dosta drazi od Martineza, ali eto meni bi bilo zao da ga ponovo gledam na klupi citavu sezonu, a mozda cak ne bi imao mjesta ni tamo :(
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2013, 17:57

Ove sezone bi Gustavo šansu dobio na kapljku, s obzirom da Pep igra sa jednim zadnjim veznim a u odbrani smo takođe dobro pokriveni što znači da Gusta jednostavno ne želi sjediti na klupi 95% sezone.

Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili. :?

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2013, 18:00

Saurman je napisao/la:Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili. :?
Pa postoji mogucnost otkupa, a ako se pokaze dobro Bayo ce ga sigurno otkupiti ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 avg 2013, 18:02

Bundesliga je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili. :?
Pa postoji mogucnost otkupa, a ako se pokaze dobro Bayo ce ga sigurno otkupiti ;)
Znam da postoji mogućnost otkupa ali zašto za svog igrača za 2 godine dati 10 mil kad su ga mogli poslati na posudbu.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 06 avg 2013, 18:03

Saurman je napisao/la:Ove sezone bi Gustavo šansu dobio na kapljku, s obzirom da Pep igra sa jednim zadnjim veznim a u odbrani smo takođe dobro pokriveni što znači da Gusta jednostavno ne želi sjediti na klupi 95% sezone.

Prodaja Cana mi je glup potez, posudba ok ali prodaja fkt ne znam šta su mislili. :?
Ima čini mi se u ugovoru da ga mi možemo vratit' nakon nekog perioda, nisam siguran kolika je cifra al' nije ništa strašno
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 avg 2013, 18:09

Saurman je napisao/la:Znam da postoji mogućnost otkupa ali zašto za svog igrača za 2 godine dati 10 mil kad su ga mogli poslati na posudbu.
Ma sta je Bayi 10 milki, a mozda Leverkusen nije pristao da ga dovede na posudbu nego su ga htjeli kupiti.
Ako Can zablista kao Kroos tamo, onda tih 10 milki je nista, a ako ne Bayo je na njemu nesto i zaradio.
Leverkusen je poznat po tome da pravi odlicne igrace, neka njega tamo. ;)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 avg 2013, 18:19

Saurman je napisao/la:Ove sezone bi Gustavo šansu dobio na kapljku, s obzirom da Pep igra sa jednim zadnjim veznim a u odbrani smo takođe dobro pokriveni što znači da Gusta jednostavno ne želi sjediti na klupi 95% sezone.

Cana je prodat zato sto, on nije htio produziti ugovor sa Bajernom pa onda ici na posudbu, pa je jedino ostala ova opcija sa pravom otkupa.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 avg 2013, 18:22

slika

Ipak ova trojka ulazi u najuzi krug.

Ono sto je jasno je to da igrac koji odnese ovu nagradu nece dobiti zlatnu loptu. Sve sam misljenja da bi Rona opet mogao izvisiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 06 avg 2013, 18:23

slika

:mrgreen: :mrgreen: n/c

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 avg 2013, 18:25

Uprava radi pogresku! Otisao je Tymo, Can i Gustavo je pred odlaskom, a dosao Thiago.Nemamo se cime braniti, ako Martinez bude igrao stopera. Ovo mi se vec ne svidja.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 06 avg 2013, 18:27

Ima Nojer :mrgreen: , Kirchoff :D i Dante :) da igraju tu famoznu poziciju ZADNJI VEZNI

Klare

Post Postao/la Klare » 06 avg 2013, 18:33

Neutral je napisao/la:Kroos
De pošamarajte ga malo,
da nešto slično pišem već bi bio natamburan samo tako. :geek:

Neutral očito ne vidi Kroosove atribute, a mi mu ih nećemo reći, pa nek se pojede. :mrgreen:

Za Gustava nema mjesta, Martinez je jedna klasetina iznad to treba reći ;) ,
a Brazilac je već pomalo i zastarjeli tip igrača sa samo jednom nogom i jednodimenzionalnim pravcem kretanja,
dok je Španac u svakom smislu bolji, korisniji, 'sem klizećeg...

Vodeći se tom politikom onda je i Contento(Bad Boy na moju radost)konačno prekrižen, jer je i još gori ljevak nego li je Gustavo. :)

Pomalo već višak u ovoj ekipi je i Pizo, ne vjerujem da može i po potrebi da uskoči. :?

Kirhof obećava.

Što se tiče stalnih pitanja ko će igrati, nemojte se opterećivati, igraće svi! :!:
U ovakvom atomskom presingu to je neminovnost, sami igrači će moliti da ih se na odmor metne. :mrgreen:

A Gvardo je poznat kao vrsni rotaner, rotator, rotacioner...

Što se tiče kup utakmice s moje strane je ono odlično bilo, 5 golova, Miler obećava nezaboravnu sezonu,
mogao bi nadmašiti svoje prethodne uspjehe, kako je to odličan igrač, vrhunske tehnike i diše ko u dvojice. 8-)

A Bujtiminator ne posustaje 8-) , taman će poslije Boe i Dantea prikovati za klupu. :lol:
Kako je Domuzare prikucao :o ,vau, dok je Lewa sa Bo'om činio šta je htio.
Bujto igrao kod Hicfelda, kod Gaala, kod Hejnke, a evo i kod Gvarde. 8-)
Jedino nije kod Klinse, ali on ne zna isto kao ni ovi ovdje tipa omerbavarac i ostali. 8-)
Ko ih šiša. :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []