Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Kuda ide.......tema.......
Premijer lige.......
ja te vise necu cekat......ja te vise necu cekat....
ambalaza rotira uuuuuuuuu.... ambalaza rotira aaaaa
Nego da se mi vratimo temi jer zanima me par stvarcica:
Da li nam se SEF brcka i kolika je temperatura mora, lijepo molim?
Da li je na odmor otisao sam ili je prekrsio Dzelin tj. Zeljin pravilnik pa poveo i Samricu?
Ukoliko jeste koje ce biti sankcije za naseg Zelj.... ovaj SEF-a?
Premijer lige.......
ja te vise necu cekat......ja te vise necu cekat....
ambalaza rotira uuuuuuuuu.... ambalaza rotira aaaaa
Nego da se mi vratimo temi jer zanima me par stvarcica:
Da li nam se SEF brcka i kolika je temperatura mora, lijepo molim?
Da li je na odmor otisao sam ili je prekrsio Dzelin tj. Zeljin pravilnik pa poveo i Samricu?
Ukoliko jeste koje ce biti sankcije za naseg Zelj.... ovaj SEF-a?
- Armageddon2012
- Kontakt:
tek jutros sam naletio na onaj njegov kmee,kmee klip u kojem izjavljuje da sam ga ja svojeručno otjerao sa klupe,i da mi čak prepoznaje glas iza njegove klupe
ponosan sam!!
ponosan sam!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Bolan zvjerka sta ti studiras ? Pohvali se slobodno , ne moras da pljujes po drugim fakultetima da bi izdigao svoj
A armagedon i od mene sve pohvale za to sto si grlati ruralac 
- justFlowFKZ
- Kontakt:
momci jel mozda u fanshopu ima nesto zensko? Mozda neka majica ili sta ja znam hitno mi je?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
- Armageddon2012
- Kontakt:
moliću lijepo da se moje zasluge ne pripisuju istoku,jer eminentni stručnjak je jasno i glasno rekao da glasovi dopiru iza njegove klupe,a to znači sa zapada!arma sa svojom rajom na istoku
ako se ovo ponovi,prijaviću ti post zbog iznošenja netačnih informacija!
Opaaaa stalo se na noge, ne ideš više sa sirotinjom na istok.Garant si posto šampion u bacanju kamena s' ramena u svojoj opštini pa te puštaju na zapad.Uspio si u životu.Aferim.
DRUG NEBI TI PUNCA
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:tek jutros sam naletio na onaj njegov kmee,kmee klip u kojem izjavljuje da sam ga ja svojeručno otjerao sa klupe,i da mi čak prepoznaje glas iza njegove klupe![]()
![]()
ponosan sam!!
- Armageddon2012
- Kontakt:
ovako to otprilike izgleda...čim on ustane sa klupe,ja se na sav glas derem "SJEDI DOLE!!!!!"...onda u nekom trenutku njemu dopizdi,i okrene se da vidi ko je toliko neumoran,a onda se začuje sa nekoliko strana "šta gledaš m.ajmunee"!!!
baš će mi nedostajati sledeći vikend ako ne bude vodio ekipu,možda i ne odem na utakmicu
Armageddon2012 je napisao/la:![]()
![]()
ovako to otprilike izgleda...čim on ustane sa klupe,ja se na sav glas derem "SJEDI DOLE!!!!!"...onda u nekom trenutku njemu dopizdi,i okrene se da vidi ko je toliko neumoran,a onda se začuje sa nekoliko strana "šta gledaš m.ajmunee"!!!![]()
![]()
baš će mi nedostajati sledeći vikend ako ne bude vodio ekipu,možda i ne odem na utakmicu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Moramo priznati da ova liga uopste nije zanimljiva bez SEF-a. Kako mi samo nedostaje ona njegova mahalaska analiza poslije utakmica. Ono kad zavrne usne pa izbaci neke recenice na kojima bi mu i Sigmund pozavidio.
A da se mi ipak vratimo malo na psihologe?
NEDAJ SE SEF-e!!!!!
A da se mi ipak vratimo malo na psihologe?
NEDAJ SE SEF-e!!!!!
Ofucano, staromodno i apšisalo, čim se maleni pitarčić smije to je out.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
I to vama ko smijesno ?? To govori o vama kakvi ste ko ljudi haj ovaj iz sumske me ne iznenadjuje znam ja kakvi ste vi al brate vi u gradačcu :O.astra1922 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:![]()
![]()
ovako to otprilike izgleda...čim on ustane sa klupe,ja se na sav glas derem "SJEDI DOLE!!!!!"...onda u nekom trenutku njemu dopizdi,i okrene se da vidi ko je toliko neumoran,a onda se začuje sa nekoliko strana "šta gledaš m.ajmunee"!!!![]()
![]()
baš će mi nedostajati sledeći vikend ako ne bude vodio ekipu,možda i ne odem na utakmicu![]()
![]()
![]()
tako smo ga mi u gradaccu redovno.on se okrene i ko tele gleda
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa dobro,nije baš produhovljeno kao "je-be-mo vam ma-ter u pi-čku" ili "pu-ši ga ma-jmune je-be-mo ti ma ter",ali ima i ovo svojih draži 
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 06 avg 2013, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro, možeš i ovima iz Gradčca i progledati kroz prste, oni su relativno novi u sportu, al' da su komsinice na tom nivou, to je neprcjenjivo, gradska raja, fin de sicle.
Mozda da SEF promjeni zanimanje recimo u DIRIGENT-a narodne opere? Bio jednom tamo i uvjerio se da nema psovanja. 
To je navijanje u tu se niko ne spominje imenom niti je namijenjeno jedon osobi. Svaka navijacka skupina ima u svom reportoaru takve pjesme upucene protivnickim anvijacima,sudiji,gradu nekom itd.. Al psovati samo jednom covjeku i to bas se nabrijati kad on dodje a ostalima nista je nesto drugo ti htjeo priznati ili ne.Armageddon2012 je napisao/la:pa dobro,nije baš produhovljeno kao "je-be-mo vam ma-ter u pi-čku" ili "pu-ši ga ma-jmune je-be-mo ti ma ter",ali ima i ovo svojih draži
ne odgovaraj na ovaj post posto ti necu vise nista napisati ne zaspuzujete vi tamo to.
Hoće li biti neka parola podrške za Samru jer je popušila ili ste zauzeti mjerenjem prečki i stativa ?EXIT je napisao/la:Mozda da SEF promjeni zanimanje recimo u DIRIGENT-a narodne opere? Bio jednom tamo i uvjerio se da nema psovanja.
DRUG NEBI TI PUNCA
E sad tesko je reci ko tu sta pusi kad je rijec o Sefu i Samribagrcavi je napisao/la:Hoće li biti neka parola podrške za Samru jer je popušila ili ste zauzeti mjerenjem prečki i stativa ?EXIT je napisao/la:Mozda da SEF promjeni zanimanje recimo u DIRIGENT-a narodne opere? Bio jednom tamo i uvjerio se da nema psovanja.
Mi smo Sefovi, Sef je Nas.....
Sada će trans da je Samra sama sebi popušila, pitarska posla.bagrcavi je napisao/la:Hoće li biti neka parola podrške za Samru jer je popušila ili ste zauzeti mjerenjem prečki i stativa ?EXIT je napisao/la:Mozda da SEF promjeni zanimanje recimo u DIRIGENT-a narodne opere? Bio jednom tamo i uvjerio se da nema psovanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.