Ti mislis Dzeko ne ide nigdje jer mu se ostaje, vec drugi put objasnjavam. Da je samo do Dzeke on bi otisao al je vezan ugovorom a i niko ozbiljno ne nudi 30 miliona za DzekuCartman je napisao/la:Znam da je reko Dzeko da ostaje do ljeta, ali mu je bolje sto prije otic iz Wolfsa. Miske isto tako. Neka ode MAgathu u Schalke a Dzeko u Englesku i mirna Bosna.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Dzeko danas najgori.. ne znam jel jednu loptu kako treba primio
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ej ja ovog malog znam mislim zna ga sva Zenica mali se zove Kesko mali je iz doma ustvari mali je decko sa posebnim potrebama i upravo za taj isti dom je Djeko pravio emisju na ftv da se obnovi krov za taj dom gdje taj mali i prebiva ja ne opravdavam ovog malog kesku on jeste bezobrazan ali vjerujte to nisu njegove rijeci vec ga je neko nagovorio na to sto je stvarno sramota a i on je postao malo bezobrazan glumi kapadahiju posto zna da ga niko u zenici nece udarit jer znaju ko je i sta je, ali stvarno djeko kao veliki profesionalac nesmije sebi dozvoliti ovo presuti covjece neke stvari ipak je veliki profesionalac u pitanju, iskreno zao mi je zbog ovogaŽeljovac je napisao/la:Džekina glupost i nezrelost, ali ne kontam kako iko za ovo može nešto da se ljuti na njega. Sam Džeko kaže da su mu ti tražili pare, a garant im je i dao, dok govori da sljedeći put neće. I da onda dođu mater da im psuju?![]()
Ne spuštaj se, Džeko, na njihov nivo. Šupaka pun svijet.
Džeko ljudina. Na Grbavicu dođe i sat vremena se slika s djecom, nasmiješen. I tako je bilo gdje da ode. I normalno da će ga zabolit' kad mu ti isti kojima je neke pare davao da im pomogne, psuju mater. Zna li iko ovdje njemački? Ima na prošloj stranici tekst iz Kickera koji bi bilo vrlo zanimljivo prevesti.
- TheManiacs
- Kontakt:
Dezko jos 7 dana u wolsburgu i onda Manchester garant..ja sam ubjedjen u to..
Daj Bozedr_arsla je napisao/la:Dezko jos 7 dana u wolsburgu i onda Manchester garant..ja sam ubjedjen u to..

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- miralem444
- Kontakt:
dzeko i miske danas katastrofa...pa s loptom nisu kako treba sastavili...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
-
- Kontakt:
Hocemo po pare da on nigdje nece dok ovi bar za jedno 7 miliona ne spuste cijenudr_arsla je napisao/la:Dezko jos 7 dana u wolsburgu i onda Manchester garant..ja sam ubjedjen u to..

Wolfsburg katastrofa sa ovim trenerom,odbrana kriva za brza 2 gola dortmunda .
Dzeko i Misimovic
KATASTROFA
Dzeko i Misimovic
KATASTROFA
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Necromacer je napisao/la:Hocemo po pare da on nigdje nece dok ovi bar za jedno 7 miliona ne spuste cijenudr_arsla je napisao/la:Dezko jos 7 dana u wolsburgu i onda Manchester garant..ja sam ubjedjen u to..
Hocemo jerane po kolko god hos...naravno do neke normalne svote...

klauzula u ugovoru je 30 miliona i tolko ce platit Manchester sto je po meni previse kad se uzme u obzir da ne smije igrati ligu sampiona..al eto zivi bili pa vidjeli, brzo ce to oko nove godine oficjelno mozda i dan dva prije
Fergy je reko svoje..on ima napadace Owen,onaj crnac kako mu ono ime pa talijan Macheda njima 2 zeli dati vise sanse i pokusati nesto izraditi iz njih jer imaju dobar potencijal...,Roony,Berbatov..sta ce mu DZEKO..covijek je bio jasan..dr_arsla je napisao/la:Necromacer je napisao/la:Hocemo po pare da on nigdje nece dok ovi bar za jedno 7 miliona ne spuste cijenudr_arsla je napisao/la:Dezko jos 7 dana u wolsburgu i onda Manchester garant..ja sam ubjedjen u to..
Hocemo jerane po kolko god hos...naravno do neke normalne svote...![]()
klauzula u ugovoru je 30 miliona i tolko ce platit Manchester sto je po meni previse kad se uzme u obzir da ne smije igrati ligu sampiona..al eto zivi bili pa vidjeli, brzo ce to oko nove godine oficjelno mozda i dan dva prije
Blago receno : k-a-t-a-s-t-r-o-f-a ! 

I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
- Mirza_Hordas
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Hajd jos jednom stavite
ovo je 412 put od jutros da se kaci ovaj klip
Dobro se iskontroliso pa ga nije opalio,ja kad cujem nacin na koji se ovi okolo oglasavaju najezim se...tako da bi odavde da imam neku mogucnost poduzeo nesto,ali nazalost nemogu

Dobro se iskontroliso pa ga nije opalio,ja kad cujem nacin na koji se ovi okolo oglasavaju najezim se...tako da bi odavde da imam neku mogucnost poduzeo nesto,ali nazalost nemogu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
cijela sportska javnost je podijeljena izmedju - trebo mu je i nije mu trebo je*at mater

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
ko je za nek digne ruku,kao i ko je ''za'' nek ponovo dignne rukulejla je napisao/la:cijela sportska javnost je podijeljena izmedju - trebo mu je i nije mu trebo je*at mater![]()
![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne da je trebao .ebati sve po spisku,vec je trebao sasuti zube svim tim "navijacima" koji su mu psovali majku i koji su ga ismijavali i prozivali ko zadnji jalijaši i mahalci.
Tako je to kad je papak nezadovoljan sa svojim životom,pa mu smeta Džeko koji je uspio u životu .
Cuj ti seljaka BIO SI DO JUCE KLOŠAR KO I JA
pa sad treba da i Džeko spadne na tvoj nivo.
Eto kakav smo mi narod,ono malo ljudi koji kako treba prezentuju državu po svijetu mi pljujemo i pravimo cirkus sa njima....FUJJJJ

Tako je to kad je papak nezadovoljan sa svojim životom,pa mu smeta Džeko koji je uspio u životu .
Cuj ti seljaka BIO SI DO JUCE KLOŠAR KO I JA

Eto kakav smo mi narod,ono malo ljudi koji kako treba prezentuju državu po svijetu mi pljujemo i pravimo cirkus sa njima....FUJJJJ

Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 13 dec 2009, 20:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Hocemo jerane po kolko god hos...naravno do neke normalne svote...
klauzula u ugovoru je 30 miliona i tolko ce platit Manchester sto je po meni previse kad se uzme u obzir da ne smije igrati ligu sampiona..al eto zivi bili pa vidjeli, brzo ce to oko nove godine oficjelno mozda i dan dva prije[/quote]
Fergy je reko svoje..on ima napadace Owen,onaj crnac kako mu ono ime pa talijan Macheda njima 2 zeli dati vise sanse i pokusati nesto izraditi iz njih jer imaju dobar potencijal...,Roony,Berbatov..sta ce mu DZEKO..covijek je bio jasan..[/quote]
sve sam ja to isto tako sluso i cito ovih dana..ipak bez dalji objasnjenja ti garantujem u janurau Dzeko u ManU-u

klauzula u ugovoru je 30 miliona i tolko ce platit Manchester sto je po meni previse kad se uzme u obzir da ne smije igrati ligu sampiona..al eto zivi bili pa vidjeli, brzo ce to oko nove godine oficjelno mozda i dan dva prije[/quote]
Fergy je reko svoje..on ima napadace Owen,onaj crnac kako mu ono ime pa talijan Macheda njima 2 zeli dati vise sanse i pokusati nesto izraditi iz njih jer imaju dobar potencijal...,Roony,Berbatov..sta ce mu DZEKO..covijek je bio jasan..[/quote]
sve sam ja to isto tako sluso i cito ovih dana..ipak bez dalji objasnjenja ti garantujem u janurau Dzeko u ManU-u
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Dzeko, bjezi kud znas iz Wolfsburg-katastrofe.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Hajd jos jednom stavite![]()
sorry

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.