Ne, Portillo ce samo ubjedjivati ostale kako Midzet tu nagradu nije zasluzio (kao nijednu u svojoj lobotomackoj karijeri). Recimo da mislim kako su je Ronaldo i Ribery podjednako zasluzili :kava:Monolog je napisao/la:No, Portillo ce i dalje ubjedjivati ostale kako je Ronaldo to zasluzio i to je to. Recimo da ce tako dostici equilibrium.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- RickBlaine
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Centre forward
- Kontakt:
@Džoni objasnio, samo ne mogu da shvatim kako je toliko teško priznat' neke stvari. Riberi je bio glavna karika u ekipi koja je finalistu LP ostavila 20 bodova iza u BL, te nesebično učestvov'o kod pobjedničkog gola za trofej LP. A sad sa neke neutralne strane, mislim da bi mu ta nagrada bila za neko životno djelo, ipak je on propustio finale LP 2010,a već mu je i 30 godina, i to bi mu bila kruna karijere, jer ako sad ne osvoji neće nikad, uvijek će bit mlađih legitimnih kandidata, možda Bale, Neymar pa i Reus,što da ne, uz standardni dvojac CR i Messi.
@ovaj iz Barce, ne znam zašto misliš da će SP nešto promijenit', pa Messi je ionako p'o čojka kad igra za Gaučose, nije na nivou, a razlozi su razni, te sa repkom ne može ozbiljnije ugrozit' najjače svjetske reprezentacije. Ronaldo je svoju snagu igrajući za reprezentaciju dokaz'o a meni je u sjećanju ostala tekma čini mi se polufinale zadnjeg Eura protiv Španije kada je maestralno odigr'o a Španci su tad pobijedili 1:0 čini mi se. Maestralna igra (druge) najbolje
sedmice danas.
@ovaj iz Barce, ne znam zašto misliš da će SP nešto promijenit', pa Messi je ionako p'o čojka kad igra za Gaučose, nije na nivou, a razlozi su razni, te sa repkom ne može ozbiljnije ugrozit' najjače svjetske reprezentacije. Ronaldo je svoju snagu igrajući za reprezentaciju dokaz'o a meni je u sjećanju ostala tekma čini mi se polufinale zadnjeg Eura protiv Španije kada je maestralno odigr'o a Španci su tad pobijedili 1:0 čini mi se. Maestralna igra (druge) najbolje
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
:kava: je napisao/la:Recimo da mislim kako su je Ronaldo i Ribery podjednako zasluzili
Naravski. Nisam ni sumnjao da's nesto drugacije napisati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Hegemonista
- Kontakt:
Kako gdje je Midžet bio?
Navedi mi te utakmice gdje ga nije bilo? Nije ga bilo u prvoj utakmici vs. Milana gdje se ukopio u sivilo ostatke ekipe, ali je pokazao karakter u uzvratu gdje je s 2 fantastična gola poveo Barcu prema 1/4. I protiv Bayerna u Minkenu.
Gdje još?
Zabio Realu u Madridu i izjednačio se s brojem pogodaka s Di Stefanom u El Clasicama. Zlatna kopačka, prvak Španjolske, vjerojatno će osvojiti i Superkup.
Ronaldo? ako Ribery može ispred Messija, može i npr. Schweinsteiger ispred Penalda. :kava:
Navedi mi te utakmice gdje ga nije bilo? Nije ga bilo u prvoj utakmici vs. Milana gdje se ukopio u sivilo ostatke ekipe, ali je pokazao karakter u uzvratu gdje je s 2 fantastična gola poveo Barcu prema 1/4. I protiv Bayerna u Minkenu.
Gdje još?
Zabio Realu u Madridu i izjednačio se s brojem pogodaka s Di Stefanom u El Clasicama. Zlatna kopačka, prvak Španjolske, vjerojatno će osvojiti i Superkup.
Ronaldo? ako Ribery može ispred Messija, može i npr. Schweinsteiger ispred Penalda. :kava:
Saučešće svim nevinim žrtvama Barcine hegemonije
- RickBlaine
- Kontakt:
Ja imam dokaze da jesi :kava:Monolog je napisao/la: Naravski. Nisam ni sumnjao da's nesto drugacije napisati.
@Lobotomista. Nista sto vec nismo znali. Midzet u velikoj utakmici moze zabiti samo ako je sve rjeseno, iz penala, iz ofsajda ili kad je momcad oslabljena crvenim kartonom (naravno, nepostojecim) :kava: Izuzeci nekada postoje. takodjer :kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne moze Mesituljku sve. Jedan trofej ce uzeti, pa pobogu ne treba biti pohlepan, nek i ostatak drustva dobije neku satisfakciju za dobar uspjeh.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- RickBlaine
- Kontakt:
Molio bih te da se na ovoj temi drzis pravila i pomenutog lobotomca nazivas "Midzet". Nista osobnoOmerbavarac je napisao/la:Ne moze Mesituljku sve. Jedan trofej ce uzeti, pa pobogu ne treba biti pohlepan, nek i ostatak drustva dobije neku satisfakciju za dobar uspjeh.
Ocekujemo uskoro invaziju lobotomca i sizifovski posao za sve one koji nisu lobotomci. Pa da odmah prijedjemo na temu, :kava::
KEITH MILLS, DIRECTIVO DEL TOTTENHAM, ACEPTA SU SALIDA: "Si Bale quiere irse al Real Madrid no podemos forzarle"
:kava:
btw. Monolog je tip pun predrasuda :kava:
I ja bih Riberyu dodijelio nagradu za najboljeg igraca Evrope, istu onu koju je Iniesta dobio prosle.
A zlatna lopta zna se kome ide. Igracu koji je klasa iznad svih.
@Centre forward ne bih se slozio to za Ronalda, prosjecna partija protiv Spanije. Ja se vise sjecam ono kada je 2 puta fulao prazan go pa mu Varela spasio guzicu i odveo Portugal dalje.
A Messija si vjerovatno u dresu Argentine zadnji put gledao na SP u Africi.
A zlatna lopta zna se kome ide. Igracu koji je klasa iznad svih.
@Centre forward ne bih se slozio to za Ronalda, prosjecna partija protiv Spanije. Ja se vise sjecam ono kada je 2 puta fulao prazan go pa mu Varela spasio guzicu i odveo Portugal dalje.
A Messija si vjerovatno u dresu Argentine zadnji put gledao na SP u Africi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Centre forward
- Kontakt:
@Makaš kako ne znaš kad sam zadnji put gled'o Gaučose a znaš koliko tačno ima para u kasi Barse (30 milki i koji cent čini mi se)
, ne znam meni je Ronaldo fantastično odigr'o tu tekmu, a promašaji se svakom dese.
Ovo za Garetha, jedan od razloga što bi treb'o da dodje je da igra LP.Grehota je za onakovg igrača da ne igra LP, a kad skontaš da ti je ruralni Arsenal konkurent za istu onda je odlazak najbolje rješenje
Ovo za Garetha, jedan od razloga što bi treb'o da dodje je da igra LP.Grehota je za onakovg igrača da ne igra LP, a kad skontaš da ti je ruralni Arsenal konkurent za istu onda je odlazak najbolje rješenje
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako je predrasuda = donosenje zakljucaka na osnovu cinjenica, onda ponosno kazem da jesam:kava: je napisao/la:
btw. Monolog je tip pun predrasuda :ukradohterminnedojebanilobotomac:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
znaci ronaldoM4kaveli je napisao/la:A zlatna lopta zna se kome ide. Igracu koji je klasa iznad svih.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- RickBlaine
- Kontakt:
@Monolog. Budimo realni. Nisam govorio o diskusiji i da si u njoj izvodio odredjene stvari na osnovu predrasuda, govorim inace. Uzimajuci u obzir kompletno forumsko ponasanje :kava:
Odgovori na ovo pa prestajemo sa ovim da ne bude da offtopicarimo :kava:
I jos samo pitanje jesil' u nekoj lobotomiziranoj kapitalistickoj drzavi trenutno (obzirom da cujem kako nemas afrikate na tastaturi) :kava:
@Centre forward. Ni ne pokusavaj, iskreni savjet

I jos samo pitanje jesil' u nekoj lobotomiziranoj kapitalistickoj drzavi trenutno (obzirom da cujem kako nemas afrikate na tastaturi) :kava:
@Centre forward. Ni ne pokusavaj, iskreni savjet

Ribery definitivno zaslužuje i dobit ce nagradu najboljeg igraca Evrope, ali o Zlatnoj lopti može imati samo mokre snove i nocne polucije.
Zna se da je ta nagrada rezervisana samo za Najveceg i da je ona iskljucivo Njegovo vlasništvo.
Zna se da je ta nagrada rezervisana samo za Najveceg i da je ona iskljucivo Njegovo vlasništvo.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kakve veze sad kopačka ima sa tim, ili to što se izjednačio sa Di Stefanom i to što će vjerovatno osvojiti Superkup kad taj Superkup nije dio sezone za koju se bira najbolji igrač?Hegemonista je napisao/la:Kako gdje je Midžet bio?
Gdje još?
Lik je u zadnje dvije godine odigrao 10-12 polufinalnih i finalnih utakmica u kojima je zabio maksimalno 3-4 gola. Znači vidljiv je na tim utakmicama koliko i Ronaldo na afričkom kupu nacija.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Rekao si da Messi ne igra na nivou za Argentinu a to nije istina, covjek od Higuaina pravi Raula.Centre forward je napisao/la:@Makaš kako ne znaš kad sam zadnji put gled'o Gaučose a znaš koliko tačno ima para u kasi Barse (30 milki i koji cent čini mi se), ne znam meni je Ronaldo fantastično odigr'o tu tekmu, a promašaji se svakom dese.
Druga stvar je taktika i selektori koji vec godinama ne rade svoj posao kako treba.
A ovo za Barcinu kasu, pa prate se razni izvori, ima i vise.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- Cautinho
- Kontakt:
Jedva cekam da procitam komentare na ovoj temi kad Messi i 5 put dobije Zlatnu loptu.
Neminovnost.
Neminovnost.
Keep walking.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Pa Messi kad (ako) je dobije, ti ćeš biti navijač Uniteda, s obzirom da svake sezone ili polusezone imaš novi tim.Cautinho je napisao/la:Jedva cekam da procitam komentare na ovoj temi kad Messi i 5 put dobije Zlatnu loptu.
Neminovnost.
Real
City
Barcelona
U samo 365 dana.
2012/2013
Ribery zaslužuje i zlatnu loptu jer bio je najbolji igrač ekipe koja je prošle sezone osvojila sve.111 je napisao/la:Ribery definitivno zaslužuje i dobit ce nagradu najboljeg igraca Evrope, ali o Zlatnoj lopti može imati samo mokre snove i nocne polucije.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Namiks sta je problem. I ti si donedavno pisao kako je Messi ispred Ronalda, ili da kopamo po proslosti ?
Bit ce da te je @Lennon savjetovao preko PP-a.
Al' kad nakon Ballon dor'a dodje 200 dusa na temu Barce i pocne pisati kako je Pandev glas'o za Ronalda, ali pojavilo mu se Messijevo ime, pa Kuba i ostali.
Bit ce da te je @Lennon savjetovao preko PP-a.
Al' kad nakon Ballon dor'a dodje 200 dusa na temu Barce i pocne pisati kako je Pandev glas'o za Ronalda, ali pojavilo mu se Messijevo ime, pa Kuba i ostali.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' to ono "napad je najbolja odbrana"?RickBlaine je napisao/la:@Monolog. Budimo realni. Nisam govorio o diskusiji i da si u njoj izvodio odredjene stvari na osnovu predrasuda, govorim inace. Uzimajuci u obzir kompletno forumsko ponasanje :kava:
Jesam. Odmaram, upoznajem nove ljude i kulture, usavrsavam jezik i trudim se rijesiti predrasuda.
Also, ja sam ti i rekao da nemam afrikate na tastaturi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.