Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Hajmo zapjevat:
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije bilo upuceno tebi nego 19033-ici drugih clanova ovog foruma.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Djeco, ni'e lijepo svadjat' se. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Gdje si mi?uschtipak je napisao/la:Djeco, ni'e lijepo svadjat' se.
Ubiće me brat, opljačkala sam ga.
Ne trudim se to uciniti no ako ti sebi iskljucis internet broj posjeta Banovicima ce pasti za 60 %Monolog je napisao/la:Tacno bih samom sebi iskljucio internet kad vidim Senaida kako se trudi da spusti Cautinhu.
Nije valjda njukaš izgubio ?Monolog je napisao/la:Tacno bih samom sebi iskljucio internet kad vidim Senaida kako se trudi da spusti Cautinhu.
Vođa zna.
Monolog je napisao/la:Tacno bih samom sebi iskljucio internet kad vidim Senaida kako se trudi da spusti Cautinhu.

DRUG NEBI TI PUNCA
Narin je napisao/la:Stefi,pretvoriše nam debere u divlji zapad..![]()

Taman da linkam, garant su isti akteri kao i uvijek.

Kad napišu inicijale,odmah kao da su ti dali i ime i prezime i gdje je rođen i šta radi,a stalno se jedno 5,6 inicijala vrti,sad ćemo vidjeti da li je došlo do nekih promjena..
I zaboravio sam na forum, cijeli dan gledam tenis 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kakav je ovo napad na moju drugu ličnost cccOtelo je napisao/la:Ne trudim se to uciniti no ako ti sebi iskljucis internet broj posjeta Banovicima ce pasti za 60 %Monolog je napisao/la:Tacno bih samom sebi iskljucio internet kad vidim Senaida kako se trudi da spusti Cautinhu.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne pratim predsezonske utakmice. Nisam tol'ko zagorio. Znam da su danas igrali kontra Rangersa i to je to. Dovoljno sto se mene tice.nedim1993 je napisao/la:Nije valjda njukaš izgubio ?Monolog je napisao/la:Tacno bih samom sebi iskljucio internet kad vidim Senaida kako se trudi da spusti Cautinhu.
Trudis, trudis. Svako malo njega citiras kako bi si nahranio ego (pre)jeftinim provokacijama. A, mogu ja banovati jednog i odmah ce na ovoj temi biti 60% manje postova. Pogodi na koga mislim. A, ako banujem jos dvojicu, ovu temu mozemo komotno i zakljucati, jer niko vise nece ni pisati na njoj.Otelo je napisao/la:Ne trudim se to uciniti no ako ti sebi iskljucis internet broj posjeta Banovicima ce pasti za 60 %

Fakat se chat pretvorio u sobu s 4-5 likova.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa kad si nam svu raju rastjerao 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.