FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Alii braco moja nije to sve hahaha..zasta on jos daje pare haha..lik je cak angazovao I ismeta horu da ide na gostovanja sa njima sa im prica viceve kako bi se igraci ooustili a ne da budu ko mumije pred svako gostovanje...ma uskolo stize I pravi psiholog u klub ..covjek je lud gigant gaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba biti zahvalan covjeku do neba, sve utakmice domace u sezoni dolazit...Da vidi covjek da nije sam u ovome. Trenutno je relativno sam, cast pojedincima. Da bude jedno 3000 po utakmici ljudi bilo bi dobro, ali mi smo **** pa to tako nece biti...
Uglavnom svaka mu cast..
Uglavnom svaka mu cast..
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
sta rec na sve....organizacijski cemo uci u sezonu bolje nego vecina premijerligasa...Azmir je postupcima zacepio gubice ovim kvazi legendama i prijateljima SLOBODE....naci cemo nacina da mu se oduzimo...ja sam vec uzeo 1 godisnju...uzet cu jos jednu da i tim gestom pokusam pokazat Azmiru i pravim prijateljima i zaljubljenicima crveno crne boje da NAS IMA..i bit ce nas JOS...SLOBODA je pokret i nacin zivljenja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ovako prenijet cu par poruka od kcerke Azmira, nije nikakvo furanje :
Ja:trebas prenijet svom tati da je dosta navijaca uz njega jer stvarno voli Slobodu
E.Husic :ok, hvala
prenijet cu..
Ja : Projekat mu je za svaku pohvalu, jer nije se lahko bavit ovim sto je on poceo
jer i sam sam navijac Slobode pa mi je drago da je jedan takav covjek dosao.
E.Husic :Hvala sto ga podrzavate, ipak to on radi od svoje volje.. pobruinut cu se da mu prenesem to sto ste rekli, hvala jod jednom
Ja :ma vjeruj mi da je 90 % navijaca Slobode uz njega, ovo ostalo su lopovi
koji vise ne mogu krasti pare iz kluba
E.Husic : haha, bas tako.
Ja:zato njemu svaka cast i da bog da zivio 100 godina
jer sam cuo da je posten covjek
a nije lahko davat svoje pare u klub koji ima milionske dugove
E.Husic :hvala... jest, jako je posten... pa jest i to, ali to on radi jer vjeruje da se sloboda moze oporaviti, sve radi s svojom voljom.
Ja:aha pa ja vidi se i to nije tesko skontat, vidi se da voli sport, ma ja vjerujem da ce on vratit Slobodu tamo gdje pripada uz podrsku navijaca(Fukara ) svi mu trebamo stopala da ljubimo
E.Husic :hahaha, ma ne trebate, on samo pomaze da se klub vrati tu gdje mu je i mjesto, ali nebi sloboda bila sloboda bez navijaca..
ja sada moram ici, hvala za sve sto ste rekli
Ja:trebas prenijet svom tati da je dosta navijaca uz njega jer stvarno voli Slobodu
E.Husic :ok, hvala
prenijet cu..
Ja : Projekat mu je za svaku pohvalu, jer nije se lahko bavit ovim sto je on poceo
jer i sam sam navijac Slobode pa mi je drago da je jedan takav covjek dosao.
E.Husic :Hvala sto ga podrzavate, ipak to on radi od svoje volje.. pobruinut cu se da mu prenesem to sto ste rekli, hvala jod jednom
Ja :ma vjeruj mi da je 90 % navijaca Slobode uz njega, ovo ostalo su lopovi
koji vise ne mogu krasti pare iz kluba
E.Husic : haha, bas tako.
Ja:zato njemu svaka cast i da bog da zivio 100 godina
jer sam cuo da je posten covjek
a nije lahko davat svoje pare u klub koji ima milionske dugove
E.Husic :hvala... jest, jako je posten... pa jest i to, ali to on radi jer vjeruje da se sloboda moze oporaviti, sve radi s svojom voljom.
Ja:aha pa ja vidi se i to nije tesko skontat, vidi se da voli sport, ma ja vjerujem da ce on vratit Slobodu tamo gdje pripada uz podrsku navijaca(Fukara ) svi mu trebamo stopala da ljubimo
E.Husic :hahaha, ma ne trebate, on samo pomaze da se klub vrati tu gdje mu je i mjesto, ali nebi sloboda bila sloboda bez navijaca..
ja sada moram ici, hvala za sve sto ste rekli
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma covijek je tito , stvarno mu se treba odati neko priznanje ... grafit neki transparent ili nesto na taj fazon
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ma covijek je tito , stvarno mu se treba odati neko priznanje ... grafit, neki transparent ili nesto na taj fazon
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Mladzan Lazic je doveden na mjesto sefa marketing sluzbe...bivsi ministar finansija TK i aktualni direktor GIPS a...jel zna neko nesto vise o ovom liku...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bivši ministar finansija TK pomaže marketingu kluba
Baš kao što smo prethodno najavljivali, marketing FK Sloboda dobio je pravo pojačanje.

Ovaj segment Kluba do sada je bio na niskim granama, no Upravni odbor je na današnjem sastanku donio odluku o angažovanju iskusnog i provjerenog čovjeka koji će sigurno pridonijeti razvoju najpoznatijeg fudbalskog kolektiva u ovom dijelu BiH.
Mlađan Lazić, nekadašnji ministar finansija Tuzlanskog kantona i uspješni direktor tuzlanskog GIPS - a u budućnosti će biti angažovan u marketingu FK Sloboda.
Upravni odbor jednoglasnog je stajališta da je Lazić izvrstan izbor za rad u ovom segmentu Kluba, koji do sada gotovo da i nije funkcionisao.
fksloboda.ba
Mašala sve ide kako treba.
Baš kao što smo prethodno najavljivali, marketing FK Sloboda dobio je pravo pojačanje.

Ovaj segment Kluba do sada je bio na niskim granama, no Upravni odbor je na današnjem sastanku donio odluku o angažovanju iskusnog i provjerenog čovjeka koji će sigurno pridonijeti razvoju najpoznatijeg fudbalskog kolektiva u ovom dijelu BiH.
Mlađan Lazić, nekadašnji ministar finansija Tuzlanskog kantona i uspješni direktor tuzlanskog GIPS - a u budućnosti će biti angažovan u marketingu FK Sloboda.
Upravni odbor jednoglasnog je stajališta da je Lazić izvrstan izbor za rad u ovom segmentu Kluba, koji do sada gotovo da i nije funkcionisao.
fksloboda.ba
Malo po malo "kockice" se slažu
.
Nemam rijeci za ono sto gospodin Azmir radi u klubu,toliko zelje,motiva ima svaka mu cast
Nemam rijeci za ono sto gospodin Azmir radi u klubu,toliko zelje,motiva ima svaka mu cast
Mladju poznajem licno, jako dobar i sposoban momak, i sto je najvaznije postenjacina, sit momak. Dipl. ekonomistastaragarda je napisao/la:Mladzan Lazic je doveden na mjesto sefa marketing sluzbe...bivsi ministar finansija TK i aktualni direktor GIPS a...jel zna neko nesto vise o ovom liku...
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 06 avg 2013, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Negobsad ce vidoviti portal nacibmanu, sad ce oni kamaru negative pronaci, jer pojest ce se Rahanovic i Skokic hahahaa pocece sami u sebe pucat a da hoce. Eno vec prijete nekim nasim, jer pisu protiv njihovog babe Sahovica. Recimo onaj FB Agencija TuzlaPress to su vam Skoka i Rahmanovic. Meni su na par komentara repliciralibi dali do znanja. Tacno ih treba prebit,neki mi rece da je Rahmanovica htijeo prebit Denis Karic uhh da je bogdo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
mislim da bi Fukare trebale, tj. bilo bi gotivno da naprave neku parolu za predsjednika protiv Troglava

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Znaci u svakom gradskom i prigradskom autobusu GIPS-a ce da budu plakati u vezi Slobode i utakmica.
Covjek je znaci gigant,institucija,nema nacina na koji se mozemo zahvalit!
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Dobra mu frizura...gdje se siso...da nije u limenci...fukara87 je napisao/la:Bivši ministar finansija TK pomaže marketingu kluba
fksloboda.ba
AZMIR GIGANT..HVALA MU ZA SVE STO JE URADIO ZA KLUB U OVOM PERIODU 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dusmani i hejteri pjene,ode im pritisak u tacku
.
Zodiac je napisao/la:Dusmani i hejteri pjene,ode im pritisak u tacku.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
samo izdrzat bitku sa ****...a sto se tice legendi, Sloboda nema legendi u Tuzli trenutno (bar na nekim pozicijama).
najvise me strah veza u savezu TK i potezanja kod sudija, nismo mi dobili rat s njima. Djubrad nece lako odustat vidi se sta rade i kako djecu placaju i koriste, kako pljuju na svakom koraku...
nase je da odgovaramo na svakom koraku, sto se i radi, hvalimo, zahvaljujemo, pomazemo koliko ko moze. Majku mu treba da okupiramo grad 3-4 dana pred Troglav, standovi, najave na portalima, radiju itd itd...nevjerovatno je sta covjek radi za klub i ko imalo zna kretanja u Tuzli zna sa kakvim se covjek ciganima SAM bori i na sta su sve spremni i platit i prijetit i potkupit( a ako igdje mozes kupit cojka za 100 maraka to je u Tuzli).
ne mogu da vjerujem koliko pozitivnih stvari o Slobodi covjek procita u par dana, nakon svega ovo je malo nevjerovatno, o Mladji cu sutit
...a sezonske ko ima nek kupi, ko nema moze svake 2 sedmice skupit 5 km za Tusanj..ako bas ni to nema moze 2 KM za sjever bar al da SVI plate ili odradit na standu u gradu...svako moze pomoc nekako, ako nista bar ljude smarat na kafi pricom o Slobodi i o Azmiru...
a sto se tice onog balavca "novinara" samo cu rec ne znam sta ove nase Fukarice rade , zaseru dje god odu (zna se na koju grupu mislim) a ovo gdje treba kulturno propricat nigdje ih...i oni isto kulturno pricaju gdje mogu, puno je njima Azmir para uzeo. mnogi ne shvataju od nas jos uvijek koliko je to velika bitka za Slobodu sad.
najvise me strah veza u savezu TK i potezanja kod sudija, nismo mi dobili rat s njima. Djubrad nece lako odustat vidi se sta rade i kako djecu placaju i koriste, kako pljuju na svakom koraku...
nase je da odgovaramo na svakom koraku, sto se i radi, hvalimo, zahvaljujemo, pomazemo koliko ko moze. Majku mu treba da okupiramo grad 3-4 dana pred Troglav, standovi, najave na portalima, radiju itd itd...nevjerovatno je sta covjek radi za klub i ko imalo zna kretanja u Tuzli zna sa kakvim se covjek ciganima SAM bori i na sta su sve spremni i platit i prijetit i potkupit( a ako igdje mozes kupit cojka za 100 maraka to je u Tuzli).
ne mogu da vjerujem koliko pozitivnih stvari o Slobodi covjek procita u par dana, nakon svega ovo je malo nevjerovatno, o Mladji cu sutit
a sto se tice onog balavca "novinara" samo cu rec ne znam sta ove nase Fukarice rade , zaseru dje god odu (zna se na koju grupu mislim) a ovo gdje treba kulturno propricat nigdje ih...i oni isto kulturno pricaju gdje mogu, puno je njima Azmir para uzeo. mnogi ne shvataju od nas jos uvijek koliko je to velika bitka za Slobodu sad.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.