Al' pomalo nerealno

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
musicFanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ko nije na ovom spisku od poslijeratne generacije nemože biti selektor i tačka:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Bilo bih dobro kad bi nas trenirao neki stranac (ne iz Hrvatske, Srbije i sl.) npr. kao sto Talijan trenira eng. repku, Vahid Obalu Slonovace...
ma gluposti isto ko prosli put kad su pricali o matheusu i ostalima...Željoman je napisao/la:hector cuper![]()
repka....net
treneru tipa bajevica ne pada na pamet da se za sitne pare živčira. u bih se za dan promijene tri mišljenja o jednome te istome čovjeku i ne bi dugo potrajalo dok ga ne bi popljuvali. ili jos gore da mu nakon nekoga neuspjeha kao baki umjesto u....... skandiraju č......chichak je napisao/la:I prije sam bio za Mešu i sada sam za Mešu..ali volio bi da i Bajevic dodje
SLAZEM SEbh hrvat je napisao/la:treneru tipa bajevica ne pada na pamet da se za sitne pare živčira. u bih se za dan promijene tri mišljenja o jednome te istome čovjeku i ne bi dugo potrajalo dok ga ne bi popljuvali. ili jos gore da mu nakon nekoga neuspjeha kao baki umjesto u....... skandiraju č......chichak je napisao/la:I prije sam bio za Mešu i sada sam za Mešu..ali volio bi da i Bajevic dodje
U istom tekstu "novinar" navodi da Kranjcar vodi slovacki DAC... Toliko o njegovim informacijama, informisanosti i umijecu.Željoman je napisao/la:hector cuper![]()
repka....net
Cuper, mislim da je njemu nadimak mr second place jer nikad nista nije osvojio, vazda drugiŽeljoman je napisao/la:hector cuper![]()
repka....net
bas zbog toga sam i glasao za njega na onoj drugoj temi. sigurno bi okupio dobru ekipu, pomocnike itd. bivse igrace. to bi bila prava stvarbavarian_bk je napisao/la:
- Finansijski uvjeti su mi nebitni. Oni nisu problem i lako ćemo naći kompromis oko tog pitanja. Meni će biti mnogo važnije da se dogovorimo oko mojih saradnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.