Gundogan je bolji od Goetzea. Vjerovatno nije bio nikad ni interes za ovog drugog, jer je imao klauzulu i mogao se lako dovesti.Seaman je napisao/la:nisu nam htjeli prodat Goetzea,sad će nam ziher prodat Gundogana,bezveze se troši vrijeme a ima i drugih dobrih igrača za tu poziciju
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Evo Sukija nene mi 
Ako dodju i Suki i Gundogan to ce biti lose po moje zdravlje
Welcome Luis Suarez. 
Napusili se.nedim1993 je napisao/la:o čemu vi ?
Radioaktivna ona Wengerova trava,kazu mahovinom mjere radiajciju u Japanu,imas ti tebra gdje da nam posudis.
1946
Kako je vođa tempiro dolazak sukija,taman da zalijemo poslije ramazana

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Haj' evo da ja budem prvi reds koji vam čestita na dovođenju Suareza.
Još kad bi Fellainia doveli, mogli biste se boriti i za titulu, a možda i već sad možete, ko zna...
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
kakvo čestitanje,jeste neozbiljni,posao nije niti približno gotov,tek sad treba dogovoriti sa Liverpoolom odštetu,inače sve ovo pada u vodu,kad bude potvrđen na arsenal com,možemo govoriti da je naš
Kasniš.hanniz je napisao/la:Haj' evo da ja budem prvi reds koji vam čestita na dovođenju Suareza.Još kad bi Fellainia doveli, mogli biste se boriti i za titulu, a možda i već sad možete, ko zna...
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Seaman je napisao/la:kakvo čestitanje,jeste neozbiljni,posao nije niti približno gotov,tek sad treba dogovoriti sa Liverpoolom odštetu,inače sve ovo pada u vodu,kad bude potvrđen na arsenal com,možemo govoriti da je naš
Zvanicna nije objavila da je Gervinho otisao u Romu a on vec tamo par dana,mozda cak i burgija veceras kakvu italijanku ako uspije potrefiti pravu rupu,a to mi nije nikad islo oko ruke.Mozda ga zabija u pupak,ko zna.
1946
Henderson je napisao/la:Kasniš.hanniz je napisao/la:Haj' evo da ja budem prvi reds koji vam čestita na dovođenju Suareza.Još kad bi Fellainia doveli, mogli biste se boriti i za titulu, a možda i već sad možete, ko zna...
Ja sam davno čestitao, čak i sliku postavio sa dresom broj 11.
A koliko su ih neki likovi ubjeđivali da neće u Arsenal, reklo bi se da su mu nešta u rodu, pa imaju informacije iz prve ruke.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
sad kad wenger kaže nije nam Suarez potreban 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ja dok ne vidim na sluzbenom sajtu necu da slavim ali izgleda to je to, Suarez zeli da predje u Arsenal to je ocigledno i podnijece zahtjev za transfer ukoliko ga ne puste. Naravno ima i opcija da ga na silu ostave ali mislim da je to malo vjerovatno a i da nisu toliko glupi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne moze Roma ozvaniciti Gervinjov transfer jer trenutno imaju previse igraca izvan EU, cekaju valjda da se oslobodi mjesto. Tako sam ja cuo.
de barem lozite malo manje ofirnoHenderson je napisao/la:Kasniš.hanniz je napisao/la:Haj' evo da ja budem prvi reds koji vam čestita na dovođenju Suareza.Još kad bi Fellainia doveli, mogli biste se boriti i za titulu, a možda i već sad možete, ko zna...
Ja sam davno čestitao, čak i sliku postavio sa dresom broj 11.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jadan ti Bog Suarez i Gundogan u istoj ekipi

Nije loženje, možda nisi u toku al Suarez je prije par sati dao intervju za Guardin u kojem je rekao da želi da ide iz Liverpoola jer su mu oni tako obećali i da će podnijeti transfer request ako ga ne puste dobrovoljno.
Pokaži sad klasu Rodgerse Brendanu o kojoj si toliko pričao.
Pokaži sad klasu Rodgerse Brendanu o kojoj si toliko pričao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.