Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dal su oduvijek zene sve bile tudje i nevjerne?
Dal su oduvijek zene sve bile tudje i nevjerne?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
heeej uspješnosti...Dex je napisao/la:Što si ljubomoran na uspješnog prezimenjaka![]()
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
On uzima lopatom dok' ti slaviš vremenske nepogode po forumu.Zamisli da on zna za tebe i da on kaže eee krv mu yebem ko sve nosi moje prezime.
DRUG NEBI TI PUNCA
Hajde ti mene zaobiđi ubuduće. Ne istresaj svoja muda ovdje, vani pa drk.aj 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
U paralelnom univerzumu leptiri tetoviraju drolje na leđa
h3h3h3h3h3
h3h3h3h3h3
Buraz tebi samo muda u ustima šta ti je ?iVar je napisao/la:Hajde ti mene zaobiđi ubuduće. Ne istresaj svoja muda ovdje, vani pa drk.aj
Pusti onu od Osmana Hadžića "prezime" pravo je jaka
DRUG NEBI TI PUNCA
Steph je napisao/la:U paralelnom univerzumu leptiri tetoviraju drolje na leđa
h3h3h3h3h3
I ja sam oplakao na to
Sto bi rek'o Radioaktivni, meni se pupak odvez'o, eto kol'ko je smijesno.
Prvi put da @bagrcavi napise nesto konstruktivno.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
bagrcavi je napisao/la:Pusti onu od Osmana Hadžića "prezime" pravo je jaka
Mogu l' da ti budem prvi?uschtipak je napisao/la:Sto bi rek'o Radioaktivni, meni se pupak odvez'o, eto kol'ko je smijesno.![]()
666
E čuj ti nje..uschtipak je napisao/la: Prvi put da @bagrcavi napise nesto konstruktivno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Lol.Steph je napisao/la:Mogu l' da ti budem prvi?uschtipak je napisao/la:Sto bi rek'o Radioaktivni, meni se pupak odvez'o, eto kol'ko je smijesno.![]()
666
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
@MonologMonolog je napisao/la: Trudis, trudis. Svako malo njega citiras kako bi si nahranio ego (pre)jeftinim provokacijama. A, mogu ja banovati jednog i odmah ce na ovoj temi biti 60% manje postova. Pogodi na koga mislim. A, ako banujem jos dvojicu, ovu temu mozemo komotno i zakljucati, jer niko vise nece ni pisati na njoj.![]()
Fakat se chat pretvorio u sobu s 4-5 likova.
Zamolio bi te da napustis temu chat i da na njoj nista ne pises.Ovo ti kazem za tvoje dobro.U suprotnom cu provaliti tvoj profil i banovati te trajno.Ova tema je jedina normalna tema,odnosno ovaj podforum je jedini normalan forum.Trudimo se da nema vrijedjanja,nacionalizma,fasizma,politike a bgm i sporta.
Vidim i @ustipak se vratio,pokusava nesto,al ne ide.Bolje da ne nastavlja,samovoljno ce napustiti forum bez ikakvih banova.
@ajvar
Nemam skajp,jos sam na mircu.
@insider glava kuce.
Kemal alejkum ostalim.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
uschtipak je napisao/la:@insider
Ako si ti mracan, nemoj i nas mraciti.![]()
POknut cu te truleksom.opet ovaj palačinak trabunja. Bože me sačuvaj
de bona idi spremaj ispite, smaraj na drugim forumima il tako nešto
Vođa zna.
Karla evo novi odgovor, no hard feelings 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Hocel Vedo da se vraca?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
@Radioaktivni
Ljubi tebe ustipak u oko, desno iako si lJevaT.
Ljubi tebe ustipak u oko, desno iako si lJevaT.
LANET OLSUN!
gio10 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo vam pjesma,pustite balaševiće i ostale
Fulih ovaj post, aferim momak.
EKi uštipak počeo i da ljubi, ono prvo drugo ipak za mene ostavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.