FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- ArthurBishop
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Alvarez mora imati mjesta u prvih 11. Jedini igrač u ekipi koji zna s loptom i zna podvaliti loptu za završni udarac.
Željezničar za život cijeli!
Penal

stile juve
stile juve
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Vec sam se prepao da nece biti neko sranje i da nas sudija nece ostetiti.. 
A mora šugavi Juventus dobiti penal.. čak im i u Americi štele
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- ArthurBishop
- Kontakt:
Šteta, nije da nije bio penal, al' po meni je više penal ono prvo. Kompenzacija vrlo vjerovatno.
Željezničar za život cijeli!
Stari, cemu patika.. nema bodova josGuarin14 je napisao/la:Vec sam se prepao da nece biti neko sranje i da nas sudija nece ostetiti..
Max Allegri
ArthurBishop je napisao/la:Šteta, nije da nije bio penal, al' po meni je više penal ono prvo. Kompenzacija vrlo vjerovatno.
Upravo to ono prvo je bio penal ovaj i jest i nije
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ja penala majko
al ovo veceras vec ne izgleda lose..cim igramo u odbrani bolje sve i izgleda bolje..ova trojica nazad zajedno djeluju najsigurnije od svih nasih odbrambenih
najbitnije je da se odbrana uigra, a ne sumnjam da ce palacio, pa i milito kad se vrati, izmislit nacina da dadnu gol
sto se tice napada veceras, alvarez najbolji..palacio standardan, nas najbolji napadac
guarin se opet slabo oslobadja lopte, mora to dosta brze radit
mozda se mogne sta i napravit od ove ekipe, jos da je Kovacic tu da im pokaze kako se igra lopte
al ovo veceras vec ne izgleda lose..cim igramo u odbrani bolje sve i izgleda bolje..ova trojica nazad zajedno djeluju najsigurnije od svih nasih odbrambenih
najbitnije je da se odbrana uigra, a ne sumnjam da ce palacio, pa i milito kad se vrati, izmislit nacina da dadnu gol
sto se tice napada veceras, alvarez najbolji..palacio standardan, nas najbolji napadac
mozda se mogne sta i napravit od ove ekipe, jos da je Kovacic tu da im pokaze kako se igra lopte
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Juventus je stvarno velika ekipa, svugdje svoje ljude imaju!!!Vucinic vidio da se sudija lomi ko veli padni kad smo nemocni!!
Cekam loshe komantare za Mazzarija!!
Cekam loshe komantare za Mazzarija!!
Amar Osim selektor BiH
Ja iskreno mislim da MM mora otici do hodze da skine ove sihre koje je neko napravio za penal
hhh , a sada ozb. juve bolje izgleda vidi se da imaju jacu ekipu ..nasi su dobri u napadu ali skrpi tu kada treba iznjeti loptu..vjerovatno sto nema Kove...uglavnom i lici na nesto...ako dodu pojacanja mozda i budemo malo konkuretniji
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
- TonnyMontana
- Kontakt:
nije lose uopste samo ovog kuzmanovica napolje jos jednog spica uvesti i samuel kad se vrati na mjesto ovog idiota juana samo lik krsi i na silu hoce sve a veze nema pereira i nagatomo jbg nemamo koga umjesto njiharminz je napisao/la:ja penala majko![]()
Interista al 100 %
penal sumnjiv, Juan mi odavno idena zivce s ovim svojim glupostima...Sto se tice igre nije lose, naravno Pereira se nije vidio opet. Ostali solidni, Ricky predobar. Ajmo sada Belfodil in
Pazza Inter Amala
ma neka Juana, dobro je sto je cvrst i jak, al treba se malo kontrolisat 
Kad bi se samo mogo kako Nainggolan dovest, da melje na sredini terena..Cambiasso je svoje samljeo
Kad bi se samo mogo kako Nainggolan dovest, da melje na sredini terena..Cambiasso je svoje samljeo
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 07 avg 2013, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Dobro vi jos i igrate kakvih igraca imate u timu. Ovo uopste ne izgleda lose kao protiv Valencie. Ricky odlican.
Guarin vidim jos uvijek glumi Boatenga sa stavom ''Sve cu sam, ne moze mi niko nista''.
Penal je trebao svirati odmah za onaj start nad Arturom, al ne svira pa je zato jedva cekao narednu situaciju da pokaze na bijelu tacku.
Guarin vidim jos uvijek glumi Boatenga sa stavom ''Sve cu sam, ne moze mi niko nista''.
Penal je trebao svirati odmah za onaj start nad Arturom, al ne svira pa je zato jedva cekao narednu situaciju da pokaze na bijelu tacku.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ma Juan novi Thiago Silva, samo mu muhe iz glave istjerati.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- Interista02
- Kontakt:
Više mi liči na Lucia, brđan !h1a2s3o je napisao/la:Ma Juan novi Thiago Silva, samo mu muhe iz glave istjerati.
Kako je kreno bice novi MaterazziInterista02 je napisao/la:Više mi liči na Lucia, brđan !h1a2s3o je napisao/la:Ma Juan novi Thiago Silva, samo mu muhe iz glave istjerati.
Izbaciti Kuzmanovica i ubaciti Icardia ili Belfodila, odmah na pocetku i dokrajciti lopove, pa nek im svira jos pet penala..
Ni jedno ni drugo nisu penal. Al dobro navikli smo 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.