Al hajd ko ih .ebe,neka pisu,samo na ignore stavit i to je to..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije lako,nije..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako je neko hejter sto je u covjeka smjesna frizura...onda ok..Zodiac je napisao/la:Dusmani i hejteri pjene,ode im pritisak u tacku.
Nema Sloboda kao tim puno "hejtera"...nego umisljeni pojedinci imaju...to su oni koji omalovazavaju pogled svakog drugog forumasa...i prave rasprave i prepirke...pa se onda u prepirke ubaci vecina...
Vama je citav TK zelio opstanak u PL i srecu...pogledajte koliko je kroz Slobodu proslo igraca koji su odrasli u drugim timovima sa TK...i uvjek vam se pomagalo
Sad kad je Sloboda u istoj ligi sa timovima iz TK...odjednom smo mi seljaci koji igraju seljacku ligu i slicno...i sami ste poceli stvarat negativan ugled Slobodi...sami sebi kvarite...i sami ste sebi "hejteri"
A imam savjet za vas sve velike ljubitelje Slobode...Azmir od vase hvale po forumima nema graha...pokupte se sa kompjutera pa pred vrata Slobode i pitajte "Cika Azmire....mi nemamo para ....ali imali neki drugi nacin kako mozemo pomoci???"
Daj momak ba,odmori malo jbt..smaras u pm
brini o svom klubu,pusti se nas..
Stvarno vas ne razumijem nekad..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ISTO SE MOZE RECI I ZA VAS...pogledajte teme drugih timova ...pola vasih postova...harry_90 je napisao/la:Daj momak ba,odmori malo jbt..smaras u pmbrini o svom klubu,pusti se nas..
Druze bezpotreban komentar si napis'o i tako si zapoceo novu raspravu,ako hoces nesto da napises onda napisi nesto korisno a ne liku frizuru komentarisat,nidje veze!PlavoZuti je napisao/la:ISTO SE MOZE RECI I ZA VAS...pogledajte teme drugih timova ...pola vasih postova...harry_90 je napisao/la:Daj momak ba,odmori malo jbt..smaras u pmbrini o svom klubu,pusti se nas..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
A i ne znam šta fali frizuri ,slicnu ili istu ima svabski kazanova 

sa fksloboda.ba

Imaju istog oca...radio u Njemackoj
brat bratu, u 10 deka
to je do frizera, ipak je to Njemačka 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zar ti nisi napisao da te ne interesuje Sloboda prije sat,dva...odkud sad interesovanje..nije ti valjda frizura tolko privlacna...vidis da nije lijepo kad sam sebe pobijasPlavoZuti je napisao/la:Mogli ste ga za trenera..trebo bi imat dobre gene za to...a i onako kukate da vam je trener trubaJTS je napisao/la:brat bratu, u 10 dekato je do frizera, ipak je to Njemačka
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Napomeni me gdje...zaboravio sam jer ko ce pamtit rasprave sa tobom....staragarda je napisao/la:zar ti nisi napisao da te ne interesuje Sloboda prije sat,dva...odkud sad interesovanje..nije ti valjda frizura tolko privlacna...vidis da nije lijepo kad sam sebe pobijasPlavoZuti je napisao/la:Mogli ste ga za trenera..trebo bi imat dobre gene za to...a i onako kukate da vam je trener trubaJTS je napisao/la:brat bratu, u 10 dekato je do frizera, ipak je to Njemačka
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I Leonardo je slican njima hahaj
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nasmija me Plavožuti sa ovim slikama
I dajte što se ložite odmah, dečko je vjerovatno klinjo neki...imamo i mi takvih..
Pustite ga, vidite da visi po svim temama (možda sam i ja takav bio sa 15gdod, iako to je tada išlo mnogo sporije sa dial-up konekcijom; trebalo bi mi 3 dana da sotavim opst na svakoj temi
Mlađan je ekonomista, lik koji je rođen vani, alternativa i urban frajer, jučer sam se čuo sa 100% provjerenim nšim momkom koji je sa Mlađanom išao još u školu. Sloboda je ovim potezom mnogo dobila
I dajte što se ložite odmah, dečko je vjerovatno klinjo neki...imamo i mi takvih..
Pustite ga, vidite da visi po svim temama (možda sam i ja takav bio sa 15gdod, iako to je tada išlo mnogo sporije sa dial-up konekcijom; trebalo bi mi 3 dana da sotavim opst na svakoj temi
Mlađan je ekonomista, lik koji je rođen vani, alternativa i urban frajer, jučer sam se čuo sa 100% provjerenim nšim momkom koji je sa Mlađanom išao još u školu. Sloboda je ovim potezom mnogo dobila
tuzlanska Sloboda
-
superior1982
- Kontakt:
Lazić je odličan izbor.Sposobna osoba izvanrednih intelektualnih sposobnosti, veliki stručnjak u ecc, kapacitet i GRADSKI lik.
Neka nam je sa srećom, pratim forum i svaki dan me nešto novo obraduje...
Pozdrav za braću sa tribine
Neka nam je sa srećom, pratim forum i svaki dan me nešto novo obraduje...
Pozdrav za braću sa tribine
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Za dušmane:

ako vam je puno od 3mg ,uzmite pola od ,1,5mg

ako vam je puno od 3mg ,uzmite pola od ,1,5mg
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
PlavoZuti ce odmoriti 14 dana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ko god moze da dodje danas na trening slobode , BUJRUM , povedite drugove i dodjite da se malo druzimo , pozdravimo igrace i tako ... nadjemo se u 16 : 40 u kavezu na slatini ... bujrum drugovi moji !!!!
Darmin Dado Šerak
http://crveno-crni.ba/v3/49-darmin-dado-serak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://crveno-crni.ba/v3/49-darmin-dado-serak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda
Ovoj dijeci treba dati priliku da igraju ne neprovjerenim pojačanjima... Dijeca su prvaci BiH
Dijeca su prvaci BiH, misim na pionire
Druze oni su pioniri :S ne mozes djecu njihovih godina stavit u prvi timenrike je napisao/la:Ovoj dijeci treba dati priliku da igraju ne neprovjerenim pojačanjima... Dijeca su prvaci BiH
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 4 gosta.