Ma meni je dovoljno bila sad tekma protiv Travnika jedne od najgorih ekipa u ligi, pa on jadnicak nije primio posteno 3 lopte ... ali dzaba mi trabunjamo ovdje ...u prazno ....gruezi je napisao/la:Za adilovica sam vec ranije pisao , da mu nije bilo starog da ga gura vjerujte mi da on nebi ni u gosku mogao igrat a kamoli zelji...taj momak realno nema truna talenta a nedostatak talenta pokusava nadoknadit borbenoscu I trkom ...obratite paznju koliko lopti on samo izgubi I to mu ljudi s takvom lahkocom uzmu da bi rekao da se radi o cistom amateru ...mali hodzic je falcao za njega
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- storm_raider
- Kontakt:
Kako to da si ti uopste naucio da smislis recenicu? Mora da je sretan pogodak bio. Naravno da neces shvatiti, kao sto nisi ni to sto si citirao, ali eto potrudi se. Ako si u stanju, naravno.DukeOfWellington je napisao/la:Kako to da ste vas dvojica prošli bot test? Tražiću od admina da vas ponovo testira.storm_raider je napisao/la:+1Buu je napisao/la:Kako to da odjednom svi hoce da se uclane poslije ove objave
![]()
![]()
Probajte držat makar neki nivo komunikacije. Ako ste u stanju, naravno.
Sport je lijek za tijelo i duh.
@Consigliere nije fazon je li mogao kupiti ili ne, nego trazenje nekog razloga za srati po necijem pozitivnom radu. Amar je otpao pa su se okrenuli marketingu, a nece da se strpe dan-dva da vide u cemu je fol. Mozda se radi na novoj metodi uclanjenja !?
NO PYRO NO PARTY
I vi sad mislite da ce raja navaliti jer se prodaje jos dva dana ? Ne budite smijesni.DukeOfWellington je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-clanski ... utra/6265/
Primjera radi, ja sam planirao u subotu da dođem u Sarajevo i da uzmem člansku. Al u potpunosti shvatam ovaj genijalni marketinški potez, mislim, što bi se neko zahmetio i prodav'o članske karte duže od mjesec dana i uzeo pare koje mu se nude.
Marketinški magovi ponovo pokazali dominaciju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mora da ti radiš na tom polju pa si se naš'o uvrijeđen.Buu je napisao/la:@Consigliere nije fazon je li mogao kupiti ili ne, nego trazenje nekog razloga za srati po necijem pozitivnom radu. Amar je otpao pa su se okrenuli marketingu, a nece da se strpe dan-dva da vide u cemu je fol. Mozda se radi na novoj metodi uclanjenja !?
Rad marketing službe u zadnjih 5 godina (pa i ranije) je sramotan, a o tome dovoljno govori podatak da su se ti genijalci nakon toliko vremena sjetili da mogu da prodaju članske karte, samo što im neko nije poručio da se članske karte smiju prodavati na period duži od 20 dana. Pa onda Fan Shop, toliko vremena smo morali da čekamo da bismo kupili originalni Željin proizvod. Prije toga sam, iako nisam nikakav ekonomski stručnjak, bez problema predvidio uspjeh Fan Shopa i odličnu zaradu na tom polju, što se i dogodilo. Predvidio sam i to (što nije nikakva nauka) da prodaja plastificiranog kartončića može donijeti samo zaradu i ništa više, za što je nekim "pozitivnim radnicima" trebalo nekoliko godina. To je jedna obična hrpa amatera koja nema pojma ni o čemu, a kamo li o marketingu.
I nemoj ti meni "Amar otpao", nije nikakva tajna moja bezuvjetna podrška radu Amara Osima iza kojeg stoje konkretni rezultati. Trivijalni nivo komunikacije poput tvog ni najmanje ne doprinosi stvaranju generaliziranog mišljenja o nekakvim "pozitivnim radnicima" o čijem radu pravo imaju reći oni koji žive u naseljima Grbavica I i II i niko više. Godinama se na ovom forumu protivim pretvaranju Želje u novosarajevsku prćiju i u tom smislu ne štedim bilo kojeg individualca koji po mom sudu doprinosi takvom imidžu Željezničara. Toliko.
@Elegant
Ko je spominjao dva dana? Šta misliš o ideji prodaje članskih karata sa neograničenim vremenom trajanja?
@DukeOfWellington
iskreno buraz puno seres....valjda sto nezivis u nasoj jedinoj BH i sto si u dijaspori i gledas kako ti gore "vasi" klubovi napreduju pa sad ocekujes od Zelje da za 3-4 godine dostigne nivo...Ljudi gore imaju sistem imaju poducene ljudi..kod nas u upravi su vecinom bivsi igraci(realno jedva su i srednju zavrsili) i nema adekvatnije i srucne osobe koja se usavrsavala za marketing...Realno radi se nesto nisam ni ja zadovoljan ali koliko se moze i koliko ima mogucnosti...Lako je pogledati Barsin fan shop(u kojem **** sorc kosta 52eura)i ljudi zaradjuju poznati po svjetu i imaju strucnjake ...Treba pogledati nasu ovu ligu koja je medju najlosijim u Evropi i naci neke ljude koje ce imati muda uloziti u nase nestabilne klubove..e kada se to desi onda mozemo kritikovati i srati a ovako dok je sve na manjem nivou i dok su svake godine TITULE ja sam zadovoljan sa svojim najdrazim klubom..
Lijep pozz i da nas sto prije posjetis na Grbavici..
iskreno buraz puno seres....valjda sto nezivis u nasoj jedinoj BH i sto si u dijaspori i gledas kako ti gore "vasi" klubovi napreduju pa sad ocekujes od Zelje da za 3-4 godine dostigne nivo...Ljudi gore imaju sistem imaju poducene ljudi..kod nas u upravi su vecinom bivsi igraci(realno jedva su i srednju zavrsili) i nema adekvatnije i srucne osobe koja se usavrsavala za marketing...Realno radi se nesto nisam ni ja zadovoljan ali koliko se moze i koliko ima mogucnosti...Lako je pogledati Barsin fan shop(u kojem **** sorc kosta 52eura)i ljudi zaradjuju poznati po svjetu i imaju strucnjake ...Treba pogledati nasu ovu ligu koja je medju najlosijim u Evropi i naci neke ljude koje ce imati muda uloziti u nase nestabilne klubove..e kada se to desi onda mozemo kritikovati i srati a ovako dok je sve na manjem nivou i dok su svake godine TITULE ja sam zadovoljan sa svojim najdrazim klubom..

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako je Lukavac dijaspora onda živim u dijaspori.Southboy je napisao/la:@DukeOfWellington
iskreno buraz puno seres....valjda sto nezivis u nasoj jedinoj BH i sto si u dijaspori i gledas kako ti gore "vasi" klubovi napreduju pa sad ocekujes od Zelje da za 3-4 godine dostigne nivo...Ljudi gore imaju sistem imaju poducene ljudi..kod nas u upravi su vecinom bivsi igraci(realno jedva su i srednju zavrsili) i nema adekvatnije i srucne osobe koje se usavrsavalo za marketing...Realno radi se nesto nisam ni ja zadovoljan ali koliko se moze i koliko ima mogucnosti...Lako je pogledati Barsin fan shop(u kojem **** sorc kosta 52eura)i ljudi zaradjuju poznati po svjetu i imaju strucnjake ...Treba pogledati nasu ovu ligu koja je medju najlosijim u Evropi i naci neke ljude koje ce imati muda uloziti u nase nestabilne klubove..e kada se to desi onda mozemo kritikovati i srati a ovako dok je sve na manjem nivou i dok su svake godine TITULE ja sam zadovoljan sa svojim najdrazim klubom..![]()
Ja ti kažem da se u ovakvim uslovima može puno bolje, ne pričam o standardu Barcelone ili nešto slično, pričam o prodaji plastificiranih kartončića koje se svaka budala sjetila osim naših vrlih stručnjaka. Pa kad su se i sjetili toga onda su smislili genijalno rješenje da prodaju što je moguće manje karata.
Ukratko, pusti ti šuplju priču o lošoj ligi, ja pričam o konkretnim stvarima. Ukratko, odgovori mi na jednostavno pitanje što se neko nije sjetio da prodaje članske karte prije npr. pet godina, toga se svaka budala mogla sjetit'?
- Consigliere
- Kontakt:
Cuj ograniceno vrijeme za prodaju clanskih
Isto kad bi drzava izdavala licne samo mjesec dana. Ko stigne, stigne
Valjda samo prave pauzu ili nesto slicno, inace ovo je preglup potez

Isto kad bi drzava izdavala licne samo mjesec dana. Ko stigne, stigne

Valjda samo prave pauzu ili nesto slicno, inace ovo je preglup potez
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
mislio sam da si iz dijaspore..sryDukeOfWellington je napisao/la:Ako je Lukavac dijaspora onda živim u dijaspori.Southboy je napisao/la:@DukeOfWellington
iskreno buraz puno seres....valjda sto nezivis u nasoj jedinoj BH i sto si u dijaspori i gledas kako ti gore "vasi" klubovi napreduju pa sad ocekujes od Zelje da za 3-4 godine dostigne nivo...Ljudi gore imaju sistem imaju poducene ljudi..kod nas u upravi su vecinom bivsi igraci(realno jedva su i srednju zavrsili) i nema adekvatnije i srucne osobe koje se usavrsavalo za marketing...Realno radi se nesto nisam ni ja zadovoljan ali koliko se moze i koliko ima mogucnosti...Lako je pogledati Barsin fan shop(u kojem **** sorc kosta 52eura)i ljudi zaradjuju poznati po svjetu i imaju strucnjake ...Treba pogledati nasu ovu ligu koja je medju najlosijim u Evropi i naci neke ljude koje ce imati muda uloziti u nase nestabilne klubove..e kada se to desi onda mozemo kritikovati i srati a ovako dok je sve na manjem nivou i dok su svake godine TITULE ja sam zadovoljan sa svojim najdrazim klubom..![]()
Ja ti kažem da se u ovakvim uslovima može puno bolje, ne pričam o standardu Barcelone ili nešto slično, pričam o prodaji plastificiranih kartončića koje se svaka budala sjetila osim naših vrlih stručnjaka. Pa kad su se i sjetili toga onda su smislili genijalno rješenje da prodaju što je moguće manje karata.
Ukratko, pusti ti šuplju priču o lošoj ligi, ja pričam o konkretnim stvarima. Ukratko, odgovori mi na jednostavno pitanje što se neko nije sjetio da prodaje članske karte prije npr. pet godina, toga se svaka budala mogla sjetit'?
Govorim da mi generalno kasnimo kao drzava u svemu tako i u sportu zato nama valjda treba malo vise vremeena da skontamo...
a evo kad vec spominjes clanske da si ti meni ziv i zdrav prije 50 god su postojale...

Gospodin Beširević Sead je došao sa svojom članskom iz 1962. godine.
19TM87
Ajde ne kritikujte toliko kritika je na mjestu slazem se al de malo ohladite. Sigurno ce biti clanske i dalje u prodaju mozda ne stalno i svaki dan al ce biti u to sam uvjeren.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Naravno da su tad postojale jer su tad radili ljudi koji su imali pojma o svom poslu.
Što nisu postojale 2008. to je ono što mene interesuje.
Ja sam svjestan da taj posao rade ili dobri prijatelji nekih forumaša ili čak i članovi porodica, ali to ne znači da nisu zaslužili kritiku bez obzira koliko tim forumašima teško padalo slušati to. I meni teško pada što ne mogu da postanem član FK Željezničar, a kriv sam jer sam postio Ramazan i nisam mogao da dođem ranije i kupim člansku kartu. U tom kontekstu smatram da imam puno pravo da prozivam onog ko mi je to onemogućio svojim diletantskim potezom koji ne šteti samo meni nego i samom klubu. Pri tome ne pričam u svoje lično ime, eno neko je ostavio komentar na zvaničnoj stranici da je čekao pare od Bajrama da kupi kartu, pa očito nije dočekao. Ko misli na tu djecu? Takvih primjera ima puno, u to budite uvjereni.
@terabajt
Čak iako je privremeno nije opravdano. U svakom slučaju treba ljudima jasno reći šta nije dobro, ako svi ostali poput mene javno prozovu one koji su donijeli takvu odluku, onda oni možda i razmisle o svojoj odluci. Možda će me upravo radi toga slijedeći put čekati članska karta.
Ja sam svjestan da taj posao rade ili dobri prijatelji nekih forumaša ili čak i članovi porodica, ali to ne znači da nisu zaslužili kritiku bez obzira koliko tim forumašima teško padalo slušati to. I meni teško pada što ne mogu da postanem član FK Željezničar, a kriv sam jer sam postio Ramazan i nisam mogao da dođem ranije i kupim člansku kartu. U tom kontekstu smatram da imam puno pravo da prozivam onog ko mi je to onemogućio svojim diletantskim potezom koji ne šteti samo meni nego i samom klubu. Pri tome ne pričam u svoje lično ime, eno neko je ostavio komentar na zvaničnoj stranici da je čekao pare od Bajrama da kupi kartu, pa očito nije dočekao. Ko misli na tu djecu? Takvih primjera ima puno, u to budite uvjereni.
@terabajt
Čak iako je privremeno nije opravdano. U svakom slučaju treba ljudima jasno reći šta nije dobro, ako svi ostali poput mene javno prozovu one koji su donijeli takvu odluku, onda oni možda i razmisle o svojoj odluci. Možda će me upravo radi toga slijedeći put čekati članska karta.
DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da su tad postojale jer su tad radili ljudi koji su imali pojma o svom poslu.
@terabajt
Pasa prodavat ce se clanske opet, ne boj se. A kad si navalio tolko oko clanskih, bio bi red da kupis silver/ gold, ili eventualno nafuras bar 5-6-ero jos da kupi clasic. Mada nesto sumnjam da ces i ti sam sebi kupit, jer da si htio kupio bi dosad, a imao si priliu, ( Plzne, Travnik) Grijesim li negdje ?!
Razumijes ti mene burazere moj 

Vrijedi pogledati stvari iz drugog ugla.
U sezoni 2011/2012, racunajuci "ofanzivu" bekova, sredinu i ofanzivni vezni, u ekipi smo imali: Kvesu, B.Colica, Besliju, Jamaka, Stanica, Svraku, Zebu, Smajica, Bekrica i Selimovica. Obratit cu paznju na ofanzivni dio igre ovh igraca. Svi su oni odigrali preko 90% (pa i vise) utakmica citave sezone, racunajuci Bekricevih 13, kad je dosao na polusezoni. Ne racunajuci Smajica, Besliju (koji nisu toliko ni igrali), Stanica i Kvesu (koji su vise igrali u odbrani), ukupno su "asistrirali" 33 puta (Zeba 18 asists).
Adilovic je te sezone igrao 28 tekmi, zabio 19 golova i imao 5 asists (vise nego Svraka, Selimovic, B.Colic, Jamak).
U sezoni 2012/2013, racunajuci opet "ofanzivu" bekova, sredinu i ofanzivni vezni, u ekipi smo imali: Kvesa, B.Colic, Jamak, Stanic, Svraka, Bekric, Zeba, Smajic i Selimovic. Svi su oni opet odigrali 90% utakmica citave sezone, ukljucujuci Zebinih 12 tekmi. Ne racunajuci Smajica, Stanica i Kvesu, ukupno su "asistirali" 6 puta (Zeba i Jamak 2 asisits).
Adilovic je te sezone igrao 30 tekmi, zabio 18 golova i imao 2 asists, isto ko i dva ostala igraca sa najvise asistencija.
Svi igraci, ukljucujuci Adilovica, odigrali su oko 90% svih utakmica u obje sezone, prosjek njihovih asistencija je isti (ako zanemarimo sezonu iz snova Zebe i njegovih 18 asists) i jos nekih igraca, a ako uporedimo sezone, u prvoj je Zeba briljirao, pomogao Bekrija i Svraka...a u drugoj nema Zebe, Bekrije, Svrake...a Adil ostvari iste brojke. Jos treba imati na umu da sve asisitencije nisu bile upucene njemu i samo njemu.
Tako da, prema mome misljenju, Adil najbolje funkcionise u jako dobrom sistemu. U sezoni 2011)2012 imao je stvorenih dosta prilika i iskoristio ih je. Sljedece sezone se mnogo vise morao potruditi da sam sebi stvori prilike, u sistemu kakav mi igramo sa jednim pravim spicem to je jako tesko, iako je ostvario iste brojke, ali pokazalo se da to ostavlja traga na njegovoj igri u cjelini.
Sad kad nema Zebe, Bekrije (cast Jamaku i Tomicu sada), Adilu treba drugi spic u napadu sa njim, od pocetka utakmice. Mislim da bi mu vise odgovarao Selim, polako ide u fudbalsku penziju, ne istice se, igrac iz sjene i Adila bi sigurno ispostovao i pomogao jako puno. S druge strane, ako bude igrao sa Arom, koji ima bolje predispozicije od njega i koji je jako mlad, mozda nece biti ispostovan do kraja, Ara je zeljan dokazivanja i mozda to n ebi bas funkcionisalo. Mada bi Arin nacin igre, ako bi se postovali i pomagali, stvorio vise prilika za Adila. Adilu hvala za sve. Kao i svakom drugom igracu u Zeljinom dresu.
U sezoni 2011/2012, racunajuci "ofanzivu" bekova, sredinu i ofanzivni vezni, u ekipi smo imali: Kvesu, B.Colica, Besliju, Jamaka, Stanica, Svraku, Zebu, Smajica, Bekrica i Selimovica. Obratit cu paznju na ofanzivni dio igre ovh igraca. Svi su oni odigrali preko 90% (pa i vise) utakmica citave sezone, racunajuci Bekricevih 13, kad je dosao na polusezoni. Ne racunajuci Smajica, Besliju (koji nisu toliko ni igrali), Stanica i Kvesu (koji su vise igrali u odbrani), ukupno su "asistrirali" 33 puta (Zeba 18 asists).
Adilovic je te sezone igrao 28 tekmi, zabio 19 golova i imao 5 asists (vise nego Svraka, Selimovic, B.Colic, Jamak).
U sezoni 2012/2013, racunajuci opet "ofanzivu" bekova, sredinu i ofanzivni vezni, u ekipi smo imali: Kvesa, B.Colic, Jamak, Stanic, Svraka, Bekric, Zeba, Smajic i Selimovic. Svi su oni opet odigrali 90% utakmica citave sezone, ukljucujuci Zebinih 12 tekmi. Ne racunajuci Smajica, Stanica i Kvesu, ukupno su "asistirali" 6 puta (Zeba i Jamak 2 asisits).
Adilovic je te sezone igrao 30 tekmi, zabio 18 golova i imao 2 asists, isto ko i dva ostala igraca sa najvise asistencija.
Svi igraci, ukljucujuci Adilovica, odigrali su oko 90% svih utakmica u obje sezone, prosjek njihovih asistencija je isti (ako zanemarimo sezonu iz snova Zebe i njegovih 18 asists) i jos nekih igraca, a ako uporedimo sezone, u prvoj je Zeba briljirao, pomogao Bekrija i Svraka...a u drugoj nema Zebe, Bekrije, Svrake...a Adil ostvari iste brojke. Jos treba imati na umu da sve asisitencije nisu bile upucene njemu i samo njemu.
Tako da, prema mome misljenju, Adil najbolje funkcionise u jako dobrom sistemu. U sezoni 2011)2012 imao je stvorenih dosta prilika i iskoristio ih je. Sljedece sezone se mnogo vise morao potruditi da sam sebi stvori prilike, u sistemu kakav mi igramo sa jednim pravim spicem to je jako tesko, iako je ostvario iste brojke, ali pokazalo se da to ostavlja traga na njegovoj igri u cjelini.
Sad kad nema Zebe, Bekrije (cast Jamaku i Tomicu sada), Adilu treba drugi spic u napadu sa njim, od pocetka utakmice. Mislim da bi mu vise odgovarao Selim, polako ide u fudbalsku penziju, ne istice se, igrac iz sjene i Adila bi sigurno ispostovao i pomogao jako puno. S druge strane, ako bude igrao sa Arom, koji ima bolje predispozicije od njega i koji je jako mlad, mozda nece biti ispostovan do kraja, Ara je zeljan dokazivanja i mozda to n ebi bas funkcionisalo. Mada bi Arin nacin igre, ako bi se postovali i pomagali, stvorio vise prilika za Adila. Adilu hvala za sve. Kao i svakom drugom igracu u Zeljinom dresu.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
O tome se također radi. Što se tiče silver ili gold, hajmo reći da nisam direktor neke firme da to mogu priuštit.Luca.Toni je napisao/la: Pasa prodavat ce se clanske opet, ne boj se. A kad si navalio tolko oko clanskih, bio bi red da kupis silver/ gold, ili eventualno nafuras bar 5-6-ero jos da kupi clasic. Mada nesto sumnjam da ces i ti sam sebi kupit, jer da si htio kupio bi dosad, a imao si priliu, ( Plzne, Travnik) Grijesim li negdje ?!
Griješiš, malo mi je teško istovremeno postit' i vozit' na utakmice 130 km od svog grada.
Puno seremo,svi sve znamo,a niko nista ne poduzima...
Slazem se da momci koji se vrte oko Zelje mozda nisu kompetentni,ali se barem trude i pokusavaju nesto napraviti,samo trebaju izdrzati sve prepreke,a ne na prvoj zastati,takodjer financijska situacija je losa tako da ljudi ne mogu bas kad pozele odvojiti 20km i uclaniti se u Zelju,a plate kasne,krediti cekaju itd,tako da ipak treba malo vise vremena ljudima dati...
Sto se tice Adilovica,vidim da je dosta ljudi reklo da je bio naj naj strijelac,dao mnogo golova,a sad zamislite sta bi tek bilo da smo imali nekog ko ZNA!Takodjer od stare slave se ne zivi i ako te ne ide ima klupa,pa Real se Raulu zahvalio i prodao ga zasto mi ne bi njega?
Slazem se da momci koji se vrte oko Zelje mozda nisu kompetentni,ali se barem trude i pokusavaju nesto napraviti,samo trebaju izdrzati sve prepreke,a ne na prvoj zastati,takodjer financijska situacija je losa tako da ljudi ne mogu bas kad pozele odvojiti 20km i uclaniti se u Zelju,a plate kasne,krediti cekaju itd,tako da ipak treba malo vise vremena ljudima dati...
Sto se tice Adilovica,vidim da je dosta ljudi reklo da je bio naj naj strijelac,dao mnogo golova,a sad zamislite sta bi tek bilo da smo imali nekog ko ZNA!Takodjer od stare slave se ne zivi i ako te ne ide ima klupa,pa Real se Raulu zahvalio i prodao ga zasto mi ne bi njega?
Nisam učio matematiku, nema potrebe da se zanimaš...DukeOfWellington je napisao/la:Ako je 1500 prodatih karata na 20 dana jedna ili nijedna dnevno, onda me zanima gdje si učio matematiku.pinki je napisao/la:po meni logičan potez, čovjek mora sjediti 8 sati (i vjerovatno dobiti neku dnevnicu) da bi mozda prodao jednu ili nijednu člansku, jedino rješenje je da se prodaju prije utakmice ali i to treba organizovati...
Čovjek fino reče, smjestit prodaju u Fan Shop i gotovo, pa to bi se svaka budala sjetila, ja sam čak i mislio da se tamo prodaje. Al mi nemamo posla s budalama, imamo posla sa überbudalama, ekonomskim magovima koji su se dosjetili genijalnog načina kako da uzmu manje para nego što je moguće. Rijetki u tome uspjevaju.
Prodano je 1500 za 20 dana, a otiđi sad u salon i pitaj Numu koliko uđe navijača u toku jednog dana, pa će ti se sve reći. Čovjek bezveze sjedi i čeka kad će se nekom dići da dođe da se učlani, umjesto da radi ono zbog čega je i postavljen.
Slažem se da je trebalo prebaciti u fan shop, ali kod nas prvo ide sranje i pljuvanje pa onda normalni prijedlozi...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kada kazes da se prodaja vrsi jos danas i sutra, onda moras i reci kada se nastavlja, a ne "nije definisano"... Trebali su reci, npr. od ponedjeljka prodaja clanskih karata krece u fan shopu, obucis radnicu i cao đaci, ovako opet ispadaju nesposobni iako mozda i imaju nesto u planu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Prije 5 godina je bio takav, u 6 se mjenja i pozitivno se radi na tom dijelu. Kukalo se za fan shop, prva godina odlicno poslovalo, u drugoj na dan po jedan posjetioc. Kukalo se za online prodaju i zbog ogromne potraznje(pogotovo raje iz drugih gradova BiH) doslo je do takvog preopterecenja servera da su morali(na zalost raje koja je to uporno trazila, a ni jedan artikal kupila) ugasiti taj projekat.DukeOfWellington je napisao/la:Mora da ti radiš na tom polju pa si se naš'o uvrijeđen.Buu je napisao/la:@Consigliere nije fazon je li mogao kupiti ili ne, nego trazenje nekog razloga za srati po necijem pozitivnom radu. Amar je otpao pa su se okrenuli marketingu, a nece da se strpe dan-dva da vide u cemu je fol. Mozda se radi na novoj metodi uclanjenja !?
Rad marketing službe u zadnjih 5 godina (pa i ranije) je sramotan, a o tome dovoljno govori podatak da su se ti genijalci nakon toliko vremena sjetili da mogu da prodaju članske karte, samo što im neko nije poručio da se članske karte smiju prodavati na period duži od 20 dana. Pa onda Fan Shop, toliko vremena smo morali da čekamo da bismo kupili originalni Željin proizvod. Prije toga sam, iako nisam nikakav ekonomski stručnjak, bez problema predvidio uspjeh Fan Shopa i odličnu zaradu na tom polju, što se i dogodilo. Predvidio sam i to (što nije nikakva nauka) da prodaja plastificiranog kartončića može donijeti samo zaradu i ništa više, za što je nekim "pozitivnim radnicima" trebalo nekoliko godina. To je jedna obična hrpa amatera koja nema pojma ni o čemu, a kamo li o marketingu.
I nemoj ti meni "Amar otpao", nije nikakva tajna moja bezuvjetna podrška radu Amara Osima iza kojeg stoje konkretni rezultati. Trivijalni nivo komunikacije poput tvog ni najmanje ne doprinosi stvaranju generaliziranog mišljenja o nekakvim "pozitivnim radnicima" o čijem radu pravo imaju reći oni koji žive u naseljima Grbavica I i II i niko više. Godinama se na ovom forumu protivim pretvaranju Želje u novosarajevsku prćiju i u tom smislu ne štedim bilo kojeg individualca koji po mom sudu doprinosi takvom imidžu Željezničara. Toliko.
@Elegant
Ko je spominjao dva dana? Šta misliš o ideji prodaje članskih karata sa neograničenim vremenom trajanja?
Ti da si toliko silno zelio da postanes clan ti si to mogao preko nekog srediti. Ko hoce moze, imao je tonu nacina.
Isto tako je tesko strpiti se pa vidjeti o cemu je rijec, a ne stalno traziti razlog za paljbu.
NO PYRO NO PARTY
Do neki dan svi nesposobni u Zelji, svi za Amara. Sad kad se vidjelo ostaje Amar svi su kao radnici, nesto rade. Ocigledan primjer s kim Amar ima posla, i skim on radi. Ne kontam sta ih branite jedino ako su vam braca, rodaci, i bliza rodbina .. 
Da se raja nisu zalila nikad oni ne bi nastavili to prodovati, libo njih ..

Da se raja nisu zalila nikad oni ne bi nastavili to prodovati, libo njih ..
Zadnja izmjena: EuroSport, dana/u 07 avg 2013, 08:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Clanske karte jednog fudbalskog kluba se moraju/trebaju prodavati tokom cijele godine. Nisu clanske karte sezonske, nego clanske.
Nista lose u tome sto neko kritikuje potez da se stane sa prodajom clanskih.
Nista lose u tome sto neko kritikuje potez da se stane sa prodajom clanskih.