Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Najgori si na cijelom forumu, i nema bezobraznijeg od tebe...a pao si mi u ocima mislio sam da vi navijaci olmpica niste takvi da Bog sacuva i to na lijepom Ramazanu!Mancini je napisao/la:Jesu li ovi ljudi normalni?O kakvim uvredama vi pričate?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- storm_raider
- Kontakt:
Ja jos ne vjerujem sta sam procitao... E moj Mancini...pile87 je napisao/la:Najgori si na cijelom forumu, i nema bezobraznijeg od tebe...a pao si mi u ocima mislio sam da vi navijaci olmpica niste takvi da Bog sacuva i to na lijepom Ramazanu!Mancini je napisao/la:Jesu li ovi ljudi normalni?O kakvim uvredama vi pričate?
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sram te i stid bilo pao sam na kladionici zbog tebe. pu pu puMancini je napisao/la:Jesu li ovi ljudi normalni?O kakvim uvredama vi pričate?
I da ti jos kazem da sam ti ovaj post prijavio jer ovakve uvrede se nemogu oprostiti

- Greenfingers
- Kontakt:
joj Mancinija kralja
furaju te, ba 

e ba nećemo ga više.Mancini ovo je skrivena kamera, mahni tamo u ćošak 

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:ja sam morao djete u drugu sobu skloniti.

Grbavica naš je Hram!!!
Da ste pratili od početka skontali bi da je onaj iz Gradačca mislio ozbiljno da sam ja njemu napisao pa me čovjek napao a njemu se nisam uopšte obraćao i to je bilo ozbiljno.A ovo ostalo je bila budalaština i sam sam shvatio.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Take a day off.Mancini je napisao/la:Da ste pratili od početka skontali bi da je onaj iz Gradačca mislio ozbiljno da sam ja njemu napisao pa me čovjek napao a njemu se nisam uopšte obraćao i to je bilo ozbiljno.A ovo ostalo je bila budalaština i sam sam shvatio.
Armageddon2012 je napisao/la:ja sam morao djete u drugu sobu skloniti.

U novi boj ...
-
- Kontakt:
Ovu temu treba par dana zakljucati. Ponasate se isto djeca. 

¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
- Hordas Doboj
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/slavija- ... -rs/110735" onclick="window.open(this.href);return false;
Ineresantne kazne.
Kone incident, pyro=0 KM. Slavija trans, pyro, nacionalisticke pjesme=2,500KM. FKS pyro=1500KM.
Ineresantne kazne.
Kone incident, pyro=0 KM. Slavija trans, pyro, nacionalisticke pjesme=2,500KM. FKS pyro=1500KM.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ugrozena vrsta ??

Zeljo 1 baklja, nije uletila na teren, nije ometala utakmicu, navijac priveden...

Zeljo 1 baklja, nije uletila na teren, nije ometala utakmicu, navijac priveden...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Prosle godine smo mi takodje za 2 baklje kaznjeni 1,500. Niko nije ugrozen, samo se pitam jel vazi isti pravilnik od prosle godine i za ovu. Ako nije isti onda je okBaja_Zvjerka je napisao/la:Ugrozena vrsta ??

- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja tu vidim 4 baklje, teren u dimu i baklja na terenu... Jos ste i dobro prosli... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja tu vidim 4 baklje, teren u dimu i baklja na terenu... Jos ste i dobro prosli...

http://fksinfo.com/galerija/3-kolo-plbi ... radina/364
Koliko ovdje vidis baklji?
Utakmica Sarajevo-Gradina
FK“ Sarajevo“, zbog propusta u organizaciji utakmice i upotrebe pirotehnike od strane vlastih navijača kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 1.500,00 KM
Imaju možda neke stepenove sa kojom ocjenjuju neorganizaciju.
Spominjali su prošle godine da je maksimalna kazna mala, pa što je onda ne povećaju.
Baklja 1 ili 10 je baklja. Sami klub se treba boriti protiv toga tj. sa izbaci navijača van stadiona, da mu dadnu zabranu ulaska na stadion par godina ili da podnesu krivičnu prijavu protiv njega sa kojom bi navijač morao isplatiti kaznu koju je dobio klub.
Spominjali su prošle godine da je maksimalna kazna mala, pa što je onda ne povećaju.
Baklja 1 ili 10 je baklja. Sami klub se treba boriti protiv toga tj. sa izbaci navijača van stadiona, da mu dadnu zabranu ulaska na stadion par godina ili da podnesu krivičnu prijavu protiv njega sa kojom bi navijač morao isplatiti kaznu koju je dobio klub.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, LavoviGabela, Napapijri, supervizor i 29 gostiju.