3. kolo Premijer lige

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

IB2000
Kontakt:

3. kolo Premijer lige

Post Postao/la IB2000 » 05 avg 2013, 17:26

Mladost VO-Celik Zenica
Vitez-Zeljeznicar
Olimpic-Borac BL
Rudar Prijedor-Slavija
Sarajevo-Siroki Brijeg
Travnik-Radnik BN
Velez Mostar-Leotar
Zvijezda Gradacac-Zrinjski

SirAmar
Kontakt:

Re: 3. kolo Premijer lige

Post Postao/la SirAmar » 05 avg 2013, 18:39

Jedva sam ih pola ubo prosle sedmice. Evo da probam opet

Vitez-Zeljeznicar - Zna se :mrgreen:
Mladost VO-Celik - Zenicani kuci uzmu 2 boda u dvije tekme, pa se moraju vaditi na strani. Navijam da odrze ovaj niz bez poraza. - zato celik
Olimpic - Borac - Vukovi misle da su u igri za titulu, Borac ih lagano spusti na zemlju - remi
Rudar - Slavija - Rudari dvije tekme dva remija, ovo je treci
Sarajevo - Siroki B. - Gledao sam pitare sa Zrinjskim i sa Slavijom, i Siroki sa Velezom. Osim ako nisu premoreni od Talijana, Siroki sigurno jer su tik iza Zelje po kvaliteti i jedni konkurent za titulu.
Travnik - Radnik - Veziri uzimaju 3, ako ne ne gine im federalna
Velez - Leotar - oba slaba, ali ipak Velez (mislim da je Leotar na putu ispadanja - moram ga vidit sa velikim)
Zvijezda - Zrinjski - Zvijezda izgleda taraba ove sezone, a Zrinjski pun zvucnih imena a opet nezna gola dati. 0:0

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 05 avg 2013, 18:57

Mladost VO-Celik Zenica 1 ( Mladost nisam nikada gledao, ali sudeci po formi mog Celika trenutno, Mladost je favorit. Na fudbalerima Celika je da me demantuju)

Vitez-Zeljeznicar 2 (Zeljo prije svega kvalitetniji, drugo nabijaci Zelje ce biti daleko brojniji od domacih i mislim da Zeljo ovo uzima)

Olimpic-Borac BL 1X ( Boga mi odlicni jedni i drugi spram Celika, Olimpic mi se vise dopao, ali nije ni Borac bezveze ekipa, medjutim mislim da nece pobijediti Olimpica na Otoci)

Rudar Prijedor-Slavija X (Hm, tezak mec za prognoziranje, Rudar prvo kolo neuvjerljiv kod kuce zatim uzeo bod Zrinjskom, Slavija umalo uzela Velezu bod ali protiv Sarajeva bila u podredjenom polozaju. Nekako najrealnije mi je X)

Sarajevo-Siroki Brijeg 1 (Tim sa Koseva ce pokazati svoju snagu, ubijedjen sam u to,mada Siroki Brijeg respektujem, odlicna su ekipa. Blaga prednost Sarajevu, ipak igraju pred svojim navijacima)

Travnik-Radnik 1 (Ovo bi komsije morale dobiti, u protivnom, ozbiljan su kandidat za nizi rang)

Velez Mostar-Leotar 1 (Velez je puno jaci i mislim da Trebinjci nemaju sta da traze u Vrapcicima)

Zvijezda Gradacac-Zrinjski 1 ( Bolja je Zvijezda od Zrinjskog , a imaju puno vise motiva od gostiju, jer zadnje mjesto na tabeli nije realni pokazatelj snage Zvijezde)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 05 avg 2013, 19:27

Mladost VO-Celik Zenica- X2.Zeničani su osjetno kvalitetniji.
Vitez-Zeljeznicar-2.Nejak je Vitez za ovakvih utakmica.
Olimpic-Borac BL-1.Olimpic dobar,uzima ovo.
Rudar Prijedor-Slavija-X.Tvrda utakmica ekipa podjednake kvalitete.Malo golova,0:0 ili 1:1.
Sarajevo-Siroki Brijeg-1.Iako smo i mi mislili da je Široki preumoran,da ćemo lakše sa njima,mislim da neće izdržati i ovaj napor.
Travnik-Radnik BN-1X.Travnik samo zbog domaćinstva.
Velez Mostar-Leotar-1.Lagana pobjeda sa hendikepom.Leotar je ove sezone u jako teškoj situaciji.
Zvijezda Gradacac-Zrinjski-1.Lagana pobjeda ekipe iz Gradačca.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 avg 2013, 20:42

Mladost VO-Celik Zenica 2 celik je kvalitetnija ekipa i na iskustvo ce pobijediti novajliju u ligi,rezultat 0-2

Vitez-Zeljeznicar x vitez u euforiji imaju solidnu ekipu i misljenja sam da ce iznenaditi zelju i uzeti im bod 1-1

Olimpic-Borac BL x podjednake ekipe jovic ima nesto siromasniji igracki kadar ali jovic je poznat trener koji sa ovakvim ekipama pravi dobre rezultate 1-1

Rudar Prijedor-Slavija x realno mi podjela bodova,tvrda utakmica 0-0 ili 1-1

Sarajevo-Siroki Brijeg 1 sarajevo ce odigrati utakmicu polusezone 3-0

Travnik-Radnik BN 1 radnik nije nista posebno ,obje ekipe igraju cvrsto mislim da ce odluciti jedan gol 1-0

Velez Mostar-Leotar 1 bez komentara leotar na infuzijama jos saraba pusta golove :lol:

Zvijezda Gradacac-Zrinjski 1 zvijezda mora kako zna i umije doci do pobjede inace nam se dobro ne pise.nasi igraci moraju pokazati da nisu zene :mrgreen:
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 05 avg 2013, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 05 avg 2013, 20:58

Mladost VO-Celik Zenica 2 Prva pobjeda Čelika u novoj sezoni
Vitez-Zeljeznicar X U Želji dosta povreda tako da će ekipa Viteza probati izvući najmanje X
Olimpic-Borac BL 1 Olimpic će biti jedan od konkurenata za titulu uz Želju i Široki
Rudar Prijedor-Slavija X Dosadna utakmica bez golova...
Sarajevo-Siroki Brijeg 1X2 u ovoj utakmici je sve moguće
Travnik-Radnik BN X Najrealnije
Velez Mostar-Leotar 1 U Leotaru ima dosta problema, pa ćemo ovo lagano riješiti
Zvijezda Gradacac-Zrinjski 1 Minimalna pobjeda Zvijezde
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 05 avg 2013, 22:14

Mladost VO-Celik Zenica- 2 mada ni X nije daleko. ova obarska kada vidim ko im je trener sve mi je jasno.ako celik povede stvar ce biti rijesena,pogotovo ako ih nacnu na kraju,onda se mogu ocekivati i 3 komada u golu obarske.
Vitez-Zeljeznicar-2 ko vrata. blizina sarajeva naravno ce uticati da zeljo igra "domacu" utakmicu na kamberovicu.vitez nista posebno,ako napadnu bice kaznjeni iz kontre lagano (nesto slicno kao obarska celik)
Olimpic-Borac BL-1X ako opimpic povede bice gotovo. borac ovdje jedino moze igrati na 0-0 o samo tako mogu doci do boda.prilicno su sterilni u napadu.stokic ne moze sve sam
Rudar Prijedor-Slavija- 1 anti-fudbal u najavi,1-0 ili 2-1 na kraju.ovakve utakmice smrde na sistem tri za tri.
Sarajevo-Siroki Brijeg-1 sarajevo uzima iz prostog razloga jer ce igraci sirokog i dalje biti pod utiscima iz udina.
Travnik-Radnik BN -1 po provjerenom scenariju kako travnik uzima bodove kuci,neki prekid,odbijanac,guzva u 16ercu go i dovidjenja prijatno.
Velez Mostar-Leotar-1 bez komentara.i dalje vristim od smjeha izjavi trenera leotara vezano za sarabu :D
Zvijezda Gradacac-Zrinjski-X nije zrinjski nesto posebno,ali mislim da na iskustvo mogu odrzati nulu u gradaccu.ljudi u gradaccu izgleda pocinju polako da shvataju da nemaju neku top ekipu pa im se i ambicije lagano vracaju u realne okvire-sredina tabele,oko 7-8 mjesta.

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 05 avg 2013, 22:42

Mladost VO-Celik Zenica X (Ovdje su u opticaju sva tri znaka, ali recimo da će Čelik nastaviti ovu seriju remija)
Vitez-Zeljeznicar 2 (Željo puno kvalitetnija ekipa)
Olimpic-Borac BL X (Neće se Borac tako lako predati, imaju solidnu ekipu, Olimpic nikad nije bio pretjerano briljantan kući)
Rudar Prijedor-Slavija X (Tvrda utakmica, vrlo lako moguće 0:0, eventualno nečija pobjeda od 1:0, ali recimo da će biti iks)
Sarajevo-Siroki Brijeg X (Široki ekipa za respekt, Sarajevo nije impresioniralo dosad, mislim da je iks i ovde realan)
Travnik-Radnik BN 1 (Domaćinski kec)
Velez Mostar-Leotar 1 (Neće Leo nikom uzeti boda u gostima)
Zvijezda Gradacac-Zrinjski 1 (Mora Zvijezda da se vadi ovde, uz to klubovi u dobrim odnosima, moglo bi se lako desiti da igrači Zrinjskog ne stisnu baš)

Prošle sedmice sam imao 5 od 8, nije loše. Ovo kolo po meni ima mnogo više neizvjesnih utakmica tako da bi moglo biti i manje pogodaka. Ako pogodim 4 iksa onda nema smisla stvarno. :D
Smoke Weed Everyday!

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 06 avg 2013, 09:33

Mladost VO-Celik Zenica 0-1 , realno ocekujem tvrdu utakmicu, celik ipak kvalitetniji
Vitez-Zeljeznicar 1-1 , ono sto sam vidio od zelje u gradaccu ne obecava previse
Olimpic-Borac BL 1-0 , olimpik sampion
Rudar Prijedor-Slavija 2-1 , rudar kvalitetniji na svom terenu
Sarajevo-Siroki Brijeg 1-2 ovdje bi moglo biti i prekida, jer pitari nece moci podnijeti jos jednu bruku svojih igraca
Travnik-Radnik BN 2-0 , vrijeme je da travnik uzme tri boda
Velez Mostar-Leotar 2-0 , velez gazi na domacem terenu
Zvijezda Gradacac-Zrinjski 0-0 , dvije nule od ekipa i moja ZVIJEZDA i ovaj zrinjski

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 06 avg 2013, 10:23

Mladost VO-Celik Zenica 2-čelikova igra je bolja za gostovanja nego za domaćinstva
Vitez-Zeljeznicar 2-željezničar opet igra fino bez onog nafuranka,razbiće vitežane
Olimpic-Borac BL x-najvjerovatnije 1-1
Rudar Prijedor-Slavija X-podjednake ekipe
Sarajevo-Siroki Brijeg 1-široki je sigurno nešto jači,ali domaći teren i umor gostiju će odlučiti
Travnik-Radnik BN 1-veziri dobijaju ovo jedva
Velez Mostar-Leotar 1- bolji velež dosta,leotar zasad najveći kandidat za ispadanje
Zvijezda Gradacac-Zrinjski 1-teška utakmica,1-0 najvjerovatnije
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 06 avg 2013, 17:14

Mladost(VO)-Čelik 1 Premijerna pobjeda za novog premijerligaša....3-1.
Vitez-Željezničar 2 Trebala bi doći dvojka...
Olimpik-Borac 1x Podjednake ekipe,domaćin bliži pobjedi,mada je i remi u igri....
Rudar Prijedor-Slavija 1 Čvrsta utakmica i pobjeda na guzove za nas....1-0.
Sarajevo-Široki Brijeg X2 Bolji Široki,tako da izgubiti neće.
Travnik-Radnik 2 Iznenađenje na Piroti..
Velež-Leotar 1 Fiks kola....3-0.
Zvijezda-Zrinjski 1 Domaćinska pobjeda.
Mens sana in corpore sano.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 06 avg 2013, 22:53

Mladost VO-Celik Zenica - X Utakmica na teskom terenu,s vrlo malo golova,dobra igra Celika sa strane,i Mladosti na domacem terenu.Bice to jaka borba na sredini terena,bez nekakvih dobrih akcija.
Vitez-Zeljeznicar - 2 Nema se puno šta reći,uglavnom na kraju 3 boda Željo mora uzeti,bez obzira jer je to gostovanje,ipak su prvaci države.
Olimpic-Borac BL - X Olimpic nikad bolje nije otvorio prvenstvo,dok Borac BL,otkad znam za klub je u nekakvoj krizi,ali su uvijek među prva 3 u državi.
Rudar Prijedor-Slavija -X I jednima i drugima ce biti povoljno nereseno,ili ce odlučiti jedan gol u drugom poluvremenu.
Sarajevo-Siroki Brijeg - X Siroki posle 1-3 od Udinesea,se vec okrenuo ka PL,i ova pobjeda od 3-0 protiv Veleža me nije iznenadila.Malo losiju partiju na gostujucem terenu u Bijeljini,dok Sarajevo zeli 3 boda,na svom terenu.Biće to derbi ovog kola.
Travnik-Radnik BN - 2 Radnik nikad bolji, Travnik-i ne baš,uglavnom solidna ekipa.Odlucice 1 gol.
Velez Mostar-Leotar - 1 Kraj ove 1,mogu zasiguno staviti i 4+,mislim da ce ova utakmica Leotar dotuci na poslednje mjesto,gdje ce do kraja i ostati.Velez,na svom terenu ima da deklasira Trebinjce.
Zvijezda Gradacac-Zrinjski - 1 Zrinjski na svom terenu nije mogao da dobije Rudar,dok Zvijezda nema još ni jednog boda,i ovu moraju dobiti.Zrinjski veoma loš ove godine,+ prednost domaceg terena u Gradačcu.
003871312

playlife
Kontakt:

Post Postao/la playlife » 07 avg 2013, 01:56

Mladost VO-Celik Zenica 1X- Čelik me nije nešto oduševio u ova prva dva kola najrealnije x, ali blaga prednost domaćinu
Vitez-Zeljeznicar 2- ono što sam vidio od Viteza u BL to je katastrofa rezultat 0-3
Olimpic-Borac BL X- tvrda tekma
Rudar Prijedor-Slavija 1-ni jedni ni drugi nista posebno ali dajem prednost domaćinu
Sarajevo-Siroki Brijeg 1- Sarajevo ima jaku ekipu, Široki umoran od evrope
Travnik-Radnik BN 1- domaćinski
Velez Mostar-Leotar 1- Leotar ispada(davno su i trebali)
Zvijezda Gradacac-Zrinjski 1X- Zvijezda loše krenula ako se sad ne trgne biće povratak u 1. ligu FBIH,
¥ & ", & " &!!!
http://www.youtube.com/watch?v=v_MjbeDTCHo

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 avg 2013, 09:33

Mladost - Čelik 2
Velež - Leotar 1

Sigurice :mrgreen:

još probati Prijedor - Slavija x2
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 avg 2013, 10:08

Mladost VO-Celik Zenica X - Čelik veliko razočarenje 2 tekme kuci, samo 2 boda, u losoj su formi definitivno pa bi bod u semberiji bio najeralniji 1-1.
Vitez-Zeljeznicar 2, Sampion i novajlija na neutralnom terenu, kvalitet je sigurno na Zeljinoj strani a motivacija kod Vitezana ipak mislim da je 1-3 najrealnije.
Olimpic-Borac BL X Derbi kola, dvije jake ekipe, Vukovi su odlicno startali, ali i dalje u gostima igraju bolje nego kuci, Borac je ekipa za razliku od slabasnog leotara tako da uzima bod 2-2.
Rudar Prijedor-Slavija X ovdje je sve moguce i jedni i drugi nepoznanica 0-0
Sarajevo-Siroki Brijeg 1 Kvalitet je na strani gostiju ali takodjer i umor nakon tekme sa talijanima sto ce komsije iskoristiti i teskom mukom stici do pobjede 1-0.
Travnik-Radnik BN 1, domacinski, Travnik je kiksao prvu a drugu ce tesko. 2-0.
Velez Mostar-Leotar 1, Velez podbacio na strani i vadi se kuci 3-0.
Zvijezda Gradacac-Zrinjski X, Zvijezdi gori a Zrinjevci se moraju vaditi 1-1
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 07 avg 2013, 13:10

Mladost VO-Celik Zenica 2 - Iako ce zalutati dok nadju put do Velike Obarske, uspjece Zenicani uzeti sva tri boda. Sasa kajkut dva gola za 0:2.
Vitez-Zeljeznicar 2 - Na guzove
Olimpic-Borac BL 1 - Olimpik jak ko sveta zemlja :lol:
Rudar Prijedor-Slavija 1 - Najlaksi posao ove sezone, veliki strucnjak Radovic na klupi Slavije :lol: :lol: :lol:
Sarajevo-Siroki Brijeg X2 - Wagner za pobjedu u nadoknadi
Travnik-Radnik BN 1 - 7 crvenih, 14 zutih...
Velez Mostar-Leotar 1 - Laganica protiv Juniora iz Trebinja
Zvijezda Gradacac-Zrinjski X2 - Ova Zvijezda veze s' vezom nema
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 07 avg 2013, 13:23

Mladost VO-Celik Zenica(0:1) Gledao sam utakmicu celika kuci po onom sto sam vidio imaju snage za jedan gol 2 pol vec se osjeca manjak kondicije tako da trebali bi ovo da dobiju
Vitez-Zeljeznicar (0:1) sasvim dovoljno :mrgreen:
Olimpic-Borac BL (2:1) Tim koji me iznenadio u prva dva kola je olimpik protiv celika su samo da su bili malo stalozeniji mogli su glat dobiti napadacki dobro stoje tako da oni imaju prednost... bojac ko bojac...
Rudar Prijedor-Slavija (1:1) totalno ne zanimljiva tekma
Sarajevo-Siroki Brijeg Gledajuci ove dvije ekipe prednost ima siroki jer sarajevo tesko dolazi do gol sansi to su pokazale utakmice proziv zrinjskog i cuveni kukesi tako moja procjena X
Travnik-Radnik BN (2:0) dovidjenja prijatno
Velez Mostar-Leotar(1:0) velez vi ovo morao dobiti
Zvijezda Gradacac-Zrinjski (1:0) zvijezda nakon dva kola nemoze biti zadovoljna tako da im je ovo utakmica od presudnjeg znacaja ...

Vidim svi su nesto pisali da ce biti nerijesenih rezz al moje misljenje je da ce biti kotra toga

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 avg 2013, 13:29

Mladost VO-Celik Zenica 1x Moze ovde Mladost i do pobjede
Vitez-Zeljeznicar x Pojma nemam zasto
Olimpic-Borac BL 1x Prednost domacinu
Rudar Prijedor-Slavija 1x Mala prednost Rudaru
Sarajevo-Siroki Brijeg 1 Po meni Sarajevo je najbolja ekipa lige,treba malo vremena da se to uigra
Travnik-Radnik BN 1 Travnik domacinska ekipa
Velez Mostar-Leotar 1 Velez ove godine ima dobru ekipu,bar po imenima
Zvijezda Gradacac-Zrinjski 1x Vrlo teska utakmica za prognozu

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 avg 2013, 18:39

Mladost VO-Celik Zenica - x2 celik fizicki nespremna ekipa, a i kvalitetom ne odskace puno od Mladosti. Ako sta uspije uraditi u prvom poluvremenu to ce biti to.
Vitez-Zeljeznicar - 2 navijacki
Olimpic-Borac BL - 1 vukovi ce ocerupati ove banjalucke nojeve
Rudar Prijedor-Slavija - 1 Rudar los, Slavija jos gora
Sarajevo-Siroki Brijeg - 2 Siroki puno kvalitetniji i spremniji.
Travnik-Radnik BN - igra li se ???
Velez Mostar-Leotar - 1 - Saraba junak utakmice
Zvijezda Gradacac-Zrinjski - 2
NO PYRO NO PARTY

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 avg 2013, 20:02

Benjo_AFC86 je napisao/la:Mladost - Čelik 2
Velež - Leotar 1

Sigurice :mrgreen:

još probati Prijedor - Slavija x2
Mladost Kec ko kuca

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.