14.8iVar je napisao/la:A kojeg datuma je tekma?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Kakav je gospodin ovaj Čedomir Jovanović..
U 20:38 pocinje tekmaaDex je napisao/la:Jel u 8 ?
I ja sad dođoh, išao kupit karte drugu, mokar sam se vratio. Šta je ovo, u hladu vruće.arelinho je napisao/la:Sada isao u Ferhadiju da uzmem karte sebi za tekmu repke i kakva vrucina vani to nije normalno ccc
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hvala kolegaJW10 je napisao/la:14.8iVar je napisao/la:A kojeg datuma je tekma?

@Insider jel to bilo bukkakeinsider je napisao/la: I ja sad dođoh, išao kupit karte drugu, mokar sam se vratio. Šta je ovo, u hladu vruće.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Evolution87
- Kontakt:
zato ja ne mrdam iz stana po citav dan 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Da ce ove vrucine potrajati jos nekoliko dana, da se ode na bazene malo
Nisam nigdje izasao kako treba citav Ramazan

Nisam nigdje izasao kako treba citav Ramazan

ZZ
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tobejarabi, ne bih na ovoj vrucini izasao vani preko dana, nema sanse. Pogotovo na zenba. Meni faktor milion ne bi pomogao 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Došla repka i u glavni grad, valjda radi toga 

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
E vala ne mogu vise biti zatvoren u kuci. Smorilo me to vise.Bosniacum Lilium je napisao/la:tobejarabi, ne bih na ovoj vrucini izasao vani preko dana, nema sanse. Pogotovo na zenba. Meni faktor milion ne bi pomogao
I sinoc mi se desilo nesto cudno. Naime, proucio sam hatmu djedu i neni i sad ono na kraju treba predat dovu. I zovnuo ja oca, nek i on bude tu. I kad smo sve zavrsili, on poce plakat.
A ono meni nezgodno posto ga do sinoc nikad nisam vidio kako place. I kasnije se on meni zahvaljuje sto sam to proucio, kad i ja nisam na kraju poceo plakat

ZZ
- karlovacko
- Kontakt:
vozdra masvi ljože pionšam !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
uschtipak je napisao/la:
Takve zastave su zabranjene na ovom forumu.Korištenje istih može uzrokovati trajni ban.
DRUG NEBI TI PUNCA
Mislim da je Vedo opet ban dobio.
Kako to, molicu?Takve zastave su zabranjene na ovom forumu.Korištenje istih može uzrokovati trajni ban.

LANET OLSUN!
JW10?Neutral je napisao/la:Mislim da je Vedo opet ban dobio.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
O, pa ti znaš i normalno pisati, bez silnih apostrofauschtipak je napisao/la:Kako to, molicu?Takve zastave su zabranjene na ovom forumu.Korištenje istih može uzrokovati trajni ban.

Evo ovako, ako ih budeš stavljala ja ću se iznervirati, jer je to čista provokacija, onda ću otići nekoga drugog da provociram ili možda čak i tebe počnem provocirati i eto trajnog bana za mene

Neutral je napisao/la:Mislim da je Vedo opet ban dobio.

DRUG NEBI TI PUNCA
Da 

@bagrcavi
'to ti smetaju moji apostrofi?
I ne bi ti bio prvi put da provociras na temi kluba cija je ta zastava.
Kako god, simpaticno ti je to objasnjenje, ne mogu poreci.
'to ti smetaju moji apostrofi?

I ne bi ti bio prvi put da provociras na temi kluba cija je ta zastava.

Kako god, simpaticno ti je to objasnjenje, ne mogu poreci.

LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 14 gostiju.