FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

imperator10
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la imperator10 » 07 avg 2013, 14:53

enrike je napisao/la:Ovoj dijeci treba dati priliku da igraju ne neprovjerenim pojačanjima... Dijeca su prvaci BiH
Dijeca su prvaci BiH, misim na pionire
da im nije rano? :shock:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 avg 2013, 16:09

Sve je to ok i lijepo cuti, al nece autobus, novi semafor i marketing menader vratit klub u PL, nece oni vratit dugovanja...... povratak u premier ligu i otjerivanje kojekakve bagre iz klubaje najbolja i najeftinija reklama kluba....... i onaj neki dan rece da je dobro sto je ulaz 5 km da ne dolaze dedbili, to je upravu i bilo bi ok je jos koju marku dignut, a ako bog da kad se nekad stadion napravi iza gola stavit cijenu 2-3 KM i nek debili psuju sta hoce niko ih nece cut a na ostale tribine ulaz po 7-8 km i imat ces normalnu raju pored terene

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 07 avg 2013, 16:18

jarane, ti ljudi imaju svoja mjesta i napravi ti sve tribine, oni će na opet na svoja mjesta

mali semafor, autobus, dresovi, članske, ovo ono .. sve to ide super, pokrenulo se nešto .. to je jako bitno da se vidi da stvari idu nabolje .. neće nas autobus vratiti u PL, ali će popraviti duboko srozani imidž kluba, pa taj mali semafor, itd .. "sitnice" znače

stvari idu nabolje, predsjednik zna šta radi i ja se ne bi bunio da mi ostanemo i narednih 5 godina u drugoj ligi, kad znam da stvari idu i ići će još više nabolje sa ovim čovjekom na čelu

postaviti klub na zdrave temelje (koliko je to moguće sa vremenom) i onda igrati PL

hipotetički, ako je cijena zdrave Slobode na čvrstim temeljima da igramo još 5 godina u drugoj ligi, nema frke, ma evo i 10 godina, gdje treba potpisati?!

čovjek je rekao da u narednih 10 godina vidi Slobodu barem jednom u evropi, znači da je to proces koji traje, ništa preko noći, jer što nastane preko noći, tako i propadne

neka nam ga dragi Allah dž.š. poživi i da istraje u svom naumu, a to je da Slobodu vrati gdje joj objektivno i jeste mjesto
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 avg 2013, 16:54

Naravno, korak po korak, treba prvo udaljiti daleko od kluba razne divlje menadzere, koji prave nekakve privatne ugovore sa djecom, pa nece valjda Sloboda praviti igrace za neke menadzere, nista ne ide preko noci...

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 avg 2013, 17:09

bas razmisljam o tome, treba neko Azmiru predlozit da izganja menadzersku licencu ili ako se on nema kad zajebavat s tim, neko njegov da uzme tu licencu i pocne potpisivat nasu djecu..

u ovoj ligi niko ne potpisuje pro ugovore(izbjegavaju ih i u PL) i dokle god nam djeca ili bilo koji drugi igraci budu potpisivali za Adema ili Husarica mi nismo NISTA napravili..dzaba sve i bus i semafor i povratak u PL ako ce menadzeri djecu vodit sa treninga kao do sad. To je osnovni problem, a to se moze rijesit samo ako djeca potpisu za nekog menadzera bliskog klubu.

ako neces potpisat sa 17-18 god za Slobodu ili menadzera Slobodinog VOZ jarane ne znam ko da si. Nema veze sto izgubimo par kvalitetnih igraca, izgubit cemo daleko vise sa svakim Ademovim ili Husarinim igracem u timu. To preko noci moze otic...trebao kao sto zeljo radi ili potpisi sa osimom(zeljom) il te nema ni na mapi. Dok tako ne bude nismo nista napravili.

a djeca nisu kriva , potpisuju s menadzerima jer im prije klub nije nista davao, a ovaj mu plati kopacke, pokaznu kartu, plati mu da ima izac i dijete potpise s njim i to vise nije Slobodin igrac. Kao Reno najsvjeziji primjer, od njeg mi vise nemamo nista nit cemo kad imat i dok to ne rijesimo, da djeca potpisuju za menadzera Slobodinog i od kojeg Sloboda ima koristi nema od nas nista...ako neces za Slobodinog menadzera ajd cao pa taman da si Ronaldo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 avg 2013, 17:14

Pametnom je dovoljno pogledati situaciju prije Azmirovog dolaska (gomila ljudi u BKC-u u akcija spašavanja Slobode od gašenja i sudbine košarkaškog kluba) i sada (izgrađuje se infrastruktura, uslovi za rad, dovode se pojačanja; drugim riječima, klub se vodi ka stabilizaciji). Uskoro, ako bude mudar i potpiše ugovore s talentiranom djecom, prodavaće se igrači i praviti megalomanski transferi (možda i milionski u dogledno vrijeme). Samo ovi ušljivi portali i ljubomorne duše mogu biti protiv Husića i željeti njemu (a samim tim i Slobodi) loše.

Kad imaš sve ostalo, rezultati i igra će doći na svoje. Mislim da će najbolnija tačka ovog tima biti trener Karić. Ne sviđa mi se njegov sistem, previše čudnih odluka, rotacija... Sve to ga je krasilo u protekloj polusezoni. Ali eto, tu i tamo smo i osvajali bodove sa strane s njim. Mogao bi poslužiti čemu i donijeti kakve-takve rezultate. Mada nas zanima samo jedna stvar (PL BiH), i to je jedini njegov zadatak. ;)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 avg 2013, 17:14

Ma to je najveci problem, fakticki neko radi za njih oni samo pokupe skolovanog igraca

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 avg 2013, 17:17

pokusavo sam onako da dodjem do ljudi koji mu nisu familija i da vidim njihovo misljenje..kod jednog lika nadjem svaka druga slika mu sa Azmirom i komentar "kralj" AHAHAHA..brate oni ljudi se kunu u njega U Bowling Green, Kentucky vjerujte..ljudi se kunu za sve sto je dole ucinio.bas ovako kako mi sad se kunemo u ovog lika ..onda hajde nadjem neutralca imam prijatelja iz Kladuse, a znam da je recimo u sicnom poslu kao Azmir..pa upitam i njega kaze lik nevjerovatan dobar covjek samo rijeci hvale ..ovaj jedan opet kaze ako je on kaze ovo naumio , vjeruj da ce ostvariti ono sto zeli, jer lik to moze :).. covjeku treba dati porsku i svako ko progovori protiv njega je najveci dusman Slobode i treba ga objesit
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

enrike
Kontakt:

Post Postao/la enrike » 07 avg 2013, 17:59

Došo ministar Lazić u klub kadar SDA opet zeleni preuzimaju klub hahahahahaah

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 07 avg 2013, 18:10

zlajci je napisao/la:Darmin Dado Šerak 8-)

http://crveno-crni.ba/v3/49-darmin-dado-serak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to je 207.00
207 maraka, a ne 20,700.00 :lol:

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 07 avg 2013, 18:12

enrike je napisao/la:Došo ministar Lazić u klub kadar SDA opet zeleni preuzimaju klub hahahahahaah
Nek šućmurasti preuzmu ako hoce koga boli ****
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 avg 2013, 18:16

Monolog je napisao/la:PlavoZuti ce odmoriti 14 dana.
PlavoZuti je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Darmin Dado Šerak 8-)

http://crveno-crni.ba/v3/49-darmin-dado-serak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to je 207.00
207 maraka, a ne 20,700.00 :lol:
Kad prije dođe iz Banovića, jarane? :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 avg 2013, 18:23

enrike je napisao/la:Došo ministar Lazić u klub kadar SDA opet zeleni preuzimaju klub hahahahahaah
kakve veze ima ? pa imas ih tu iz SDP koliko god oces.vazno je da ovi ljudi razumiju zbog cega su u Slobodi, i da te politicke opredjeljenosti moraju zaboraviti dok rade za Slobodu..ja znam da je to tesko, ali najbolji nacin da se smire strasti..uvjek ce biti jendi protiv drugih, ako su samo jedni tu i uvjek ce biti oni koji ce pisati jedni protiv drugih
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 07 avg 2013, 18:36

PlavoZuti umori oca mi, @kerber, @renato i od skoro @zmajche mi makar izvuku smijeh. Ovaj umori.

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 07 avg 2013, 18:57

slika

"U želji da vratimo varaždinski nogomet na staze kojima smo nekada mi navijači koračali, započinjemo sa opsežnom akcijom učlanjivanja i povratka na stadion zaljubljenika u neprofitni i transparentni klub", navodi se.

"U početnoj fazi bit će tiskano i podijeljeno na kućne adrese svih Varaždinaca 17 000 letaka, kojima ćemo pozivati na ujedinjenje i povratak nogometa u grad", dodaje se.

"U kasnijim fazama u klub ćete se moći učlaniti na više lokacija u gradu gdje će biti postavljeni "info" pultevi vezani uz rad NK Varteksa i samo učlanjivanje", stoji na kraju.

Nesto slicno vam treba definitivno ;)
14/88

DrzavaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la DrzavaTuzla » 07 avg 2013, 19:04

Bice i kod nas uskoro svasta, pa eto narode ocekujte, ko je vidio na facebooku onu masovnu poruku zna o cemu pricam, a to je samo jedna u nizu ideja koje ce se ostvariti.

A i ovo je odlicno hvala 19sioux89.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 avg 2013, 20:33

Ljekarska komora TK kupila 20 sezonski karti

slika

Koristimo priliku da se zahvalimo našem članu Samiru Cipurkoviću te Ljekarskoj komori TK čiji su uposlenici kupili set od 20 sezonskih karti. Uz posredništvo Cipurkovića sličan set se uskoro očekuje i od sindikata Univerzitetsko kliničkog centra. Ove vijesti raduju i dokazuju da je predan i ozbiljan rad unutar kluba, a prije svega Predsjednika UO izazvao pozitivne reakcije naših sugrađana.
Pozivamo i sve ostale koji su u mogučnosti da kupovinom ulaznice pomognu radu kluba u predstojećoj sezoni.
Nastavimo voliti Slobodu!

fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 avg 2013, 21:21

Gorki je napisao/la:Ljekarska komora TK kupila 20 sezonski karti

slika

Koristimo priliku da se zahvalimo našem članu Samiru Cipurkoviću te Ljekarskoj komori TK čiji su uposlenici kupili set od 20 sezonskih karti. Uz posredništvo Cipurkovića sličan set se uskoro očekuje i od sindikata Univerzitetsko kliničkog centra. Ove vijesti raduju i dokazuju da je predan i ozbiljan rad unutar kluba, a prije svega Predsjednika UO izazvao pozitivne reakcije naših sugrađana.
Pozivamo i sve ostale koji su u mogučnosti da kupovinom ulaznice pomognu radu kluba u predstojećoj sezoni.
Nastavimo voliti Slobodu!

fksloboda.ba
slika
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 avg 2013, 21:39

Prije 2 dana 4 a sad 465 godisnjih ulaznica . Pisite picke i dalje citajte fb i prodane duse sta pisu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 07 avg 2013, 22:50

kako je ovo dobro....ako vec imamovic nece da pomogne mogu razni sindikati.....**** i od ove djece roditelji su doktori , inspektori , policajci itd itd meni ne treba godisnja ionako idem na sjever i uvijek cu uzimati ulaznicu prije svega radi nas navijaca ali cu uzeti godisnju ovu nek se nadje .......
ps... plavozuti de malo skini nam se s kurca ja razumijem da je tebi dobro al ne mozes dugo biti ono razumijes.......
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.