"Ako Semso donese 7 baklji i ubaci 3, kolika ce mu kazna biti klubu?"

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Nemože to biti, nema Semso para za 7 baklji!Mokroguz je napisao/la:Ovdje k'o da se drzi cas matematike.
"Ako Semso donese 7 baklji i ubaci 3, kolika ce mu kazna biti klubu?"
Dok drzava ne donese zakon o ponasnaju na spotrskim terenima to ce uvjek biti tako, također za nacionalizam i sve drugo.moustapha je napisao/la:Nogometni savez nema nikakav jasan kriterij kada su u pitanju kazne. Ima mali milion nelogicnosti. Recimo, sudija na Kosevu prekida utakmicu zbog transparenta ARBiH, dok se zbog slicnog transparenta u Lukavici utakmica odigra uz minimalnu kaznu. U Sirokom istjeraju navijace Zrinjskog zbog pirotehnike, a na derbiju u Sarajevu iste bude mnogo vise uz redovne prekide utakmice. Vjerovatno ovakvih primjera ima jos.
Glavni je bio ako se ne varam Ognjen Valjic,a pomocnici su bili iz Mostara,a imena im ne znam.Neutral je napisao/la:Čelik - Olimpic, može li mi neko napisati imena sudija na ovoj utakmici. Tražio sam na našoj fudbalskoj stranici BiH no ne piše.
Unaprijed zahvaljujem
arelinho je napisao/la:Glavni je bio ako se ne varam Ognjen Valjic,a pomocnici su bili iz Mostara,a imena im ne znam.Neutral je napisao/la:Čelik - Olimpic, može li mi neko napisati imena sudija na ovoj utakmici. Tražio sam na našoj fudbalskoj stranici BiH no ne piše.
Unaprijed zahvaljujem
E odlično, to mi je toliko bilo potrebno. Vidim ja poznat mi momak, kad tamo znamo se par godinaPasha je napisao/la:pomoćnici su bili Davor Beljo i Amer Mecić, oba iz Mostara, al' ne pitaj koji je bio na kojoj strani.
Hahaha jesam rekao da ce ih kazniti poslije obavjestenja,bolje da je ostalo da su zapalili sijenoNK „Travnik“ - novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava);![]()
slobodnjak je napisao/la:NK „Travnik“ - novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (upotreba pirotehničkih sredstava);![]()
Slažem se vala, a taman sam htio pitati ima li negdje evidencija recimo za prošlu sezonu, voli bi znati koliko si savez nabere u jednoj sezoni. Znam da je cifra glava boli, a šta oni s toliko love radeElegant je napisao/la:Ako sam dobro izracuno u prva dva kola 9400 KM za kazne.
I onda se pitamo sto nam klubovi propadaju.
Imas moju temu statistike od prosle sezone na stranici dva ovog podforuma gdje na sedmoj stranici imaju i kazne na kraju same statistike (po klubovima i ukupno)SirAmar je napisao/la:Slažem se vala, a taman sam htio pitati ima li negdje evidencija recimo za prošlu sezonu, voli bi znati koliko si savez nabere u jednoj sezoni. Znam da je cifra glava boli, a šta oni s toliko love radeElegant je napisao/la:Ako sam dobro izracuno u prva dva kola 9400 KM za kazne.
I onda se pitamo sto nam klubovi propadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.