Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Govorne mane se ne izražavaju tipkanjem već pričanjem @likusalikusa je napisao/la:Samo me intersuje jel ima govornu manu il provocira ?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo ga nastavlja se 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ne kvari botuiVar je napisao/la:Govorne mane se ne izražavaju tipkanjem već pričanjem @likusalikusa je napisao/la:Samo me intersuje jel ima govornu manu il provocira ?
Vođa zna.
- legenda reala
- Kontakt:
Stvarno mi nije jasno u čemu je uschtipak zgriješio sad, znam ja da je ona malo na svoju ruku, al je bespotrebno napadate.
no nebitno
Malik
Jel živ Kemo Dajc
no nebitno
Malik
Jel živ Kemo Dajc
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
manu pri pisanju (moj prijatelj ima govornu manu,a isto tako i pise)iVar je napisao/la:Govorne mane se ne izražavaju tipkanjem već pričanjem @likusalikusa je napisao/la:Samo me intersuje jel ima govornu manu il provocira ?
Željeznicar za život cijeli !
iVar je napisao/la:Govorne mane se ne izražavaju tipkanjem već pričanjem @likusalikusa je napisao/la:Samo me intersuje jel ima govornu manu il provocira ?
Oplakah.
Ja mislim da će pobijediti ona koja nije odrezla, osjekla kako god nokte prije Bajrama. Kandže su uvijek prednost.....
@Bagrcavi
- legenda reala
- Kontakt:
Pa raznesi niko ti ne branibagrcavi je napisao/la:Meni onako da kaže ja bih je raznio, al raznio znači
inače debil
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koje taj?legenda reala je napisao/la:Stvarno mi nije jasno u čemu je uschtipak zgriješio sad, znam ja da je ona malo na svoju ruku, al je bespotrebno napadate.
no nebitno
Malik
Jel živ Kemo Dajc
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jesil ti uopste u toku ? Cura konstantno provocira i pise ZA ŽELJU,kako vec pise ...vi to konstantvo gledate al zasto bi to vidjeli kad samo citate njeno crvkutanjebagrcavi je napisao/la:Meni onako da kaže ja bih je raznio, al raznio znači
ako sa svojim pisanjem zeli da indicira strukturu navijaca Želje nek kaze pa da joj komotno mogu rec kakva struktura navija za Sarajevo
uzivajte raja
Zar to nije "in" ? Konstantno je tako na relaciji HZ i TM-a na ovom forumu, tako da se i ne primjeti to "koškanje" ako neka djevojka to napiše. Ako već nju napadaš, onda napadaj i ostale koji provociraju, ha ja. Ravnopravnost svih.
Podržavam likušu.
nedim1993 je napisao/la:
ne kvari botu
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... o%20trofej" onclick="window.open(this.href);return false;
TIKA TAKA
ovi gori od arsenala matere miGabrielle je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:
ne kvari botu![]()
![]()
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... o%20trofej" onclick="window.open(this.href);return false;
TIKA TAKA
Vođa zna.
Nije zanimljivo provociranje na indiciranju strukture ljudi koji navijaju za neki klub,to je krajnje neozbiljno i dno dnaNeutral je napisao/la:Zar to nije "in" ? Konstantno je tako na relaciji HZ i TM-a na ovom forumu, tako da se i ne primjeti to "koškanje" ako neka djevojka to napiše. Ako već nju napadaš, onda napadaj i ostale koji provociraju, ha ja. Ravnopravnost svih.

ako je neko u mogucnosti
- legenda reala
- Kontakt:
Ma nebitno, kad ne znaš, nekad kad budem vremena na FB ti objasnimUnofficialpage je napisao/la:
Koje taj?![]()
Al i ja uvijek govorim Želja, zar je to provokacija
I naravno kao i Steph podržavam likušu u borbi protiv ove ufurane
Joj vi ste luda raja
nije ovo nikakva revolucija
p.s neko upita jesul spremni kolaci ....baklava,ruzice i švarcvald
p.s neko upita jesul spremni kolaci ....baklava,ruzice i švarcvald