Nema ni Arnela...Chapman je napisao/la:šta ti je bolan nedimenedim1993 je napisao/la:vedo jesi to ti yebemu ?Chapman je napisao/la:Momcine uzmite malo Wengerovače i predahnite. Oni koji ne poste dakako.šemso je
i mene zabrinjava vedin izostanak s foruma. mislio sam da je on ovaj jw10 ali kaže da nije.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- frankqqqqq
- Kontakt:
Moramo izdržati, 2 važna člana ove elitne teme fale !
Ali će zato doći Suarez, on grize za trojicu. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
e moj Hendersone da oni sa tvoje teme nekad pogledaju tvoj avatar.
chapmane, sumnjao sam između vas dvojice

chapmane, sumnjao sam između vas dvojice

Vođa zna.
JW je UK Gee?
Nema Vede, Maršala nekidan vidjeh 1 post, Arnela isto tako..
Možda ni UK gee nije JW10 mada mislim da jeste..
Bosancima nikad engleski nije bio jača strana. Doduše, jeste ona ruska verzija.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Ma dok skauzeri i dalje slobodno korziraju forumom, pola naših momčiluka u Banovićima. 
[youtube][/youtube]
eto i skysportsa.
http://www1.skysports.com/football/news ... se-warning" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]
eto i skysportsa.
http://www1.skysports.com/football/news ... se-warning" onclick="window.open(this.href);return false;
Griješiš, druže. Redovno čitam vaše komentare, ali jednostavno nemam dovoljno vremena za repliciranje.AA23 je napisao/la:JW je UK Gee?
Huh, a šta reći?
Kompletna situacija sa Suletom je već odavno postala monotona. Ponuda je na stolu (40m), klauzula je u ugovoru. Sada je sve do samog igrača, a prema njegovim izjavama želi da ga se ispoštuje. Rodgers je jako loš man management, karma is bitch; vratilo mu se sve što je pričao u medijima proteklih par dana. Problematičan kao igrač jeste, ali s Wengerom bi to bila definitivno neka nova okolina. Mnogo gore karaktere je trpio i izveo na pravi put...
I, btw; na današnji dan prije 14 godina, na meču Premiershipa protiv Leicester Cityja, Thierry Henry je debitovao za Arsenal. Au, čovječe da je ovakvog golgetera trenutno u rosteru.

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
neka neka uk gee i ostali što samo gledate i puštate nas da sami ginemo na frontovima 
paja marsal franqqq chapman aa23 i svi mi ostali branimo čast arsenala gdje god stignemo a vi tako

paja marsal franqqq chapman aa23 i svi mi ostali branimo čast arsenala gdje god stignemo a vi tako

Vođa zna.
A neka ih, doce red kad mi budemo ladili jaja a oni branili Arsenal 

Jebote kakva saga sa ovim štakorom, ko da je, u najmanju ruku, Messi.
Ipak jedno od zvučnijih imena s kojim smo povezivani zadnjih par godina, tako da i ne čudi.Chuckie je napisao/la:Jebote kakva saga sa ovim štakorom, ko da je, u najmanju ruku, Messi.
mislim da smo mu svi barem jednom kroz šake prošlinedim1993 je napisao/la:šta ćeš kad monolog zadužen za banovanje, a hvala Bogu voli topnike

U prošlom postu zaboravih da napišem jednu zanimljivost s istoka.
Naime, prema pisanju SKY-a momčad Anzhija je primorana na prodaju svojih najboljih igrača. A, kao što već znate, u tom klubu igraju; Eto'o, Willian, Lass. Huh, zašto se ne bi uključili u utrku za ovim imenima?
Willian bi legao k'o kec na desetku.

Naime, prema pisanju SKY-a momčad Anzhija je primorana na prodaju svojih najboljih igrača. A, kao što već znate, u tom klubu igraju; Eto'o, Willian, Lass. Huh, zašto se ne bi uključili u utrku za ovim imenima?
Willian bi legao k'o kec na desetku.

"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Sta je to Arsenal?nedim1993 je napisao/la:neka neka uk gee i ostali što samo gledate i puštate nas da sami ginemo na frontovima
Dosta Suarez i Gundogan. Sto si pohlepan?UK_Gee je napisao/la:U prošlom postu zaboravih da napišem jednu zanimljivost s istoka.![]()
Willian bi legao k'o kec na desetku.![]()

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ako dođu Suarez i Gundogan ja ću otić na temu Liverpoola i tvrdit da je Gerard **** dok ne dobijem ban. 

They gave me their word a year ago and now I want them to honour that. And it is not just something verbal with the coach but something that is written in the contract. I'm not going to another club to hurt Liverpool
Suarez za Guardian.They gave me their word a year ago and now I want them to honour that. And it is not just something verbal with the coach but something that is written in the contract. I'm not going to another club to hurt Liverpool
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
Ma samo da hoce vise neko potpisati.
Dok se Arsenal nateze, neki drugi se u medjuvremenu pojacavaju.
Sve su prilike da Capoue dolazi u London, u Tottenham.
Dok se Arsenal nateze, neki drugi se u medjuvremenu pojacavaju.
Sve su prilike da Capoue dolazi u London, u Tottenham.
Interestingly enough, if Suarez joins Arsenal, his first game [after serving the ban] would be against Liverpool.

1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.