Vjerojatno onda ademi ide
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
...to je više od ljubavi...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
...i opet sanjam tisuće te bodre...
Re: F.C. Internazionale Milano
Vidim frančžo bareži je novi klaun ovdje.Sere mi se kad sam vidio kaj pise i da to ozbiljno misli.
Nego,da li netko zna zasto se Kantrida,Gradski vrt i Drosina nisu praznili zbog "rasistickih povika" njihovih navijača:mamicu cigane.Kao i zbog povika:hns ****?!Zanimljivo kako se nitko nije na to osvrnuo kad se vec osvrtalo na iste povike s Maksimira.
Nego,da li netko zna zasto se Kantrida,Gradski vrt i Drosina nisu praznili zbog "rasistickih povika" njihovih navijača:mamicu cigane.Kao i zbog povika:hns ****?!Zanimljivo kako se nitko nije na to osvrnuo kad se vec osvrtalo na iste povike s Maksimira.
Re: F.C. Internazionale Milano
Dinamo ima suce, a ostali navijače, zar to nije pravi put?SiamoNoi je napisao/la:Vidim frančžo bareži je novi klaun ovdje.Sere mi se kad sam vidio kaj pise i da to ozbiljno misli.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Consigliere
- Kontakt:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bravo,Bravo strasni ste
neko skoro rece najgori Dinamo u zadnjih 5 godine,ovo je najjaci Dinamo u zadnjih 10 godina...
Kako momci igraju rasterećeno kada nema pritiska sa tribina. U pola sata već 2 gola a na Maksimiru su se patili do predkraj i zabili su kada su izbačeni određeni "navijači"
Baš me zanima ko će im sada zapasti.
Baš me zanima ko će im sada zapasti.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rastavljaju ih.
Igra bas lijepa za oko, sa puno tacnih dodavanja + 2 gola koja su garancija da Dinamo ima dosta kvalitete i da ce imati dobru priliku da se nadje u grupnoj fazi LP-a.
Igra bas lijepa za oko, sa puno tacnih dodavanja + 2 gola koja su garancija da Dinamo ima dosta kvalitete i da ce imati dobru priliku da se nadje u grupnoj fazi LP-a.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Miljama ispred Partizana,Zelje....
- Consigliere
- Kontakt:
Dinamo- Shakther u play-offu 100%
..........Vukojevic.....Ademi........
Husejionovic......Samir.......Soudani
................Fernandes..............

Pa prije ce ti Said na klupu nego ČopConsigliere je napisao/la:Dinamo- Shakther u play-offu 100%
Znas se to odavno, svaka cast na uspjehu kojeg ne bi bilo bez velikih ulganja sto se kod nasu u BiH nikad nece desiti.lumani je napisao/la:Miljama ispred Partizana,Zelje....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo je moderna, pro-bh formacijaarelinho je napisao/la:Pa prije ce ti Said na klupu nego ČopConsigliere je napisao/la:Dinamo- Shakther u play-offu 100%
Elegant je napisao/la:Znas se to odavno, svaka cast na uspjehu kojeg ne bi bilo bez velikih ulganja sto se kod nasu u BiH nikad nece desiti.lumani je napisao/la:Miljama ispred Partizana,Zelje....
ulazes da se na kraju zaradi :!:Pa Zeljo nema ni clanarine
-
RiverPlate
- Kontakt:
- gerdmuller
- Kontakt:
Evo tog nekoglumani je napisao/la:Bravo,Bravo strasni ste![]()
neko skoro rece najgori Dinamo u zadnjih 5 godine,ovo je najjaci Dinamo u zadnjih 10 godina...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Strasna predstava Dinama, evo golova na poklon
1.
" onclick="window.open(this.href);return false;
2.
3.
1.
2.
3.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
a inace klubovi sa ovih prostora redovno ulaze u LPgerdmuller je napisao/la:Evo tog nekoglumani je napisao/la:Bravo,Bravo strasni ste![]()
Ne bjezim od toga sto sam rekao i ostajem pri svom uvjerenju da nece uci u Ligu prvaka bez obzira koga izvukli.A ovaj Sheriff je komedija od ekipe.
nema potpisa
Svaka cast za DINAMO..definitivno jedini klub na nasim prostorima koji ima neki balans u svemu
..A i Maminjo jes lud,ali zna svoj posao ^^
- gerdmuller
- Kontakt:
S obzirom da recimo Grad Zagreb daje Dinamu godisnje 39,6 milijuna kuna oni bi i trebali igrat svake godine Ligu prvaka.Admir_Sa je napisao/la:a inace klubovi sa ovih prostora redovno ulaze u LPgerdmuller je napisao/la:Evo tog nekoglumani je napisao/la:Bravo,Bravo strasni ste![]()
Ne bjezim od toga sto sam rekao i ostajem pri svom uvjerenju da nece uci u Ligu prvaka bez obzira koga izvukli.A ovaj Sheriff je komedija od ekipe.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.