Pokazala je pravo lice!likusa je napisao/la:FINO SE IZRAZAVAS ZA JEDNU DJEVOJCICUuschtipak je napisao/la:Cuj provokacija. Ahaha.Provokacija je doci na temu FKS i srat', kao sto ti radis, a nikad nista konstruktivno ne napises. Ja nikad nisam, niti cu doci na vasu temu i lupetat'. I ono malocas ni'e bila provokacija nego nesto drugo, ali kako da ti to shvatis kad nemas nesto sto se zove cerebrum.
![]()
![]()
Dosta od mene na tu temu.suvisno je da ti spominjes u istom pasusu mozak i ovakve rijeci
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
+1gio10 je napisao/la:Amin !Neutral je napisao/la: Čestitam svima koji su uspjeli ispostiti čitav ramazan i onima koji su postili kada su u stanju bili. Da vam Allah dž.š ukabuli vaš post.![]()
Tako je druže mojNeutral je napisao/la:Vrijeme je za radost
Trebao si reci,i u nas ima dobrih mjesta za iftarSteph je napisao/la:Nisi potvrdila da ćeš biti tamo a i ne mogu propustiti zadnji iftar ove godine.likusa je napisao/la:Tu sam jaSteph je napisao/la:Vratite lajka!što nisi u Visokom

Željeznicar za život cijeli !
Banujte i Gabi vidite koliko se trudi !Gabrielle je napisao/la:I ja sam djevojka![]()
Šta se ti javljaš papak jedan Goraždanski, raznosi ti pun ti je grad piletinelegenda reala je napisao/la:Pa raznesi niko ti ne branibagrcavi je napisao/la:Meni onako da kaže ja bih je raznio, al raznio znači![]()
inače debil

DRUG NEBI TI PUNCA
- Evolution87
- Kontakt:
AMIN!Neutral je napisao/la:Čestitam svima koji su uspjeli ispostiti čitav ramazan i onima koji su postili kada su u stanju bili. Da vam Allah dž.š ukabuli vaš post.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Cim mene nema odma cirkus,a kad sam ja tu zavuku se u misije rupe.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
AMIN!Neutral je napisao/la:Čestitam svima koji su uspjeli ispostiti čitav ramazan i onima koji su postili kada su u stanju bili. Da vam Allah dž.š ukabuli vaš post.
Meni zao sto prodje Ramazan, ona iscekivanja iftara, lijep osjecaj.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Gotovo.
Nocas mi citav razred u gradu na vatromet a ja sjedim kod kuce jer nemam prevoza

Nocas mi citav razred u gradu na vatromet a ja sjedim kod kuce jer nemam prevoza

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Glavu gore, imao si priliku gledati prelijepu partiju Coutia i društvaOtelo je napisao/la: Nocas mi citav razred u gradu na vatromet a ja sjedim kod kuce jer nemam prevoza![]()
Meni žao što prođe Ramazan, nevjerovatno.
Ali eto Bajrama,eto radosti
Ja te volim, volim Željo..
To mi se je uklapalo u ovako pokvareni raspored.Al kad insan zivi u p.m mora ovako.gio10 je napisao/la:Glavu gore, imao si priliku gledati prelijepu partiju Coutia i društvaOtelo je napisao/la: Nocas mi citav razred u gradu na vatromet a ja sjedim kod kuce jer nemam prevoza![]()
Meni žao što prođe Ramazan, nevjerovatno.
Ali eto Bajrama,eto radosti
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I meni je u Sarajevu isto tako, kao mogu reći da sam u Sarajevu 
Raznese me GRAS

Raznese me GRAS

Ja sam u takvoj zabiti da se ni na google earth ne mogu naci
(jednih 10min voznje od grada).

Men je 5Otelo je napisao/la:Ja sam u takvoj zabiti da se ni na google earth ne mogu naci![]()
(jednih 10min voznje od grada).

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to ti je Donja Koprivna momcilukoOtelo je napisao/la:Gotovo.
Nocas mi citav razred u gradu na vatromet a ja sjedim kod kuce jer nemam prevoza![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bio si i sve si vidio.Sva raja se zabavlja a ja po forumu spamam.Bosniacum Lilium je napisao/la:to ti je Donja Koprivna momcilukoOtelo je napisao/la:Gotovo.
Nocas mi citav razred u gradu na vatromet a ja sjedim kod kuce jer nemam prevoza![]()
Nisi ti Senči upoznao Rajlovac
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne žali se bar su ti qrve pri rucigio10 je napisao/la:Nisi ti Senči upoznao Rajlovac![]()
![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Niste vi u Pazariću živjeli! 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Jedina svijetla tačka moje vukoje.bine
Zato svaki dan biciklom se vozim do njihove jazbine

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.