Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
nisam gledao al prema ovome " onclick="window.open(this.href);return false; kod prvog gola malo usporena reakcija odbrane juvea,penal je u 40 min.bio na vidalu a ono poslije na vučku-neznam,možda. u drugom poluvremenu ni jedna izdvojena akcija intera,juve imao par šansi...sve u svemu 2 poraza na penale netrebaju da nas zabrinu,tevez mi dobro djeluje.
Samo bih iskoristio priliku da poselamim Isli najmilije
Nosi gov.na
Daily Mail piše da će Norwich povećati ponudu za Quagsa, prva je bila 7 miliona funti
Nosi gov.na
Daily Mail piše da će Norwich povećati ponudu za Quagsa, prva je bila 7 miliona funti
Ja te volim, volim Željo..
Xabi Alonso to Juventus in 2014?
http://football-italia.net/38088/xabi-a ... entus-2014
Još Giggsa i Scholesa i kompletan vezni red. Prodat sve što se može prodat od škarta i dovest' konačno kreativca, Pirlu se svakako zahvaliti na kraju sezone po isteku ugovora...
Anzhi prodaje igrače, pokupiti Williana i privoditi kraju ovaj prelazni rok.
http://football-italia.net/38088/xabi-a ... entus-2014
Još Giggsa i Scholesa i kompletan vezni red. Prodat sve što se može prodat od škarta i dovest' konačno kreativca, Pirlu se svakako zahvaliti na kraju sezone po isteku ugovora...
Anzhi prodaje igrače, pokupiti Williana i privoditi kraju ovaj prelazni rok.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Juventus F.C.
Taman nam treba 33 godisnjak tada, suplja.
Kondogbia i Verratti, vec juce trebali, ali nisam ja direktor.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
Kondogbia i Verratti, vec juce trebali, ali nisam ja direktor.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
izgleda da niste baš uigrani, neka, neka .. budite takvi i u Super Kupu, a onda izdominirajte Serie A slobodno 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ajde Marota Williana ako vec ne moze Eto
, je.es Aguera 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mislim da je sad već jasno da će prvi izbor u napadu biti Tevez-Vučinić, jer sinoć je to nekako najbolje izgledalo od svih pripremnih utakmicama."Radili smo vrlo dobro i nije strašno izgubiti ove utakmice. Protiv Intera se to desilo tek nakon penala, na kraju uravnotežene utakmice, ali i prošlih godina, na trofejima Tim ili Berlusconi, doživljavali smo poraze," riječi su to trenera bianconera, koje je prenijela službena klupska web-stranica.
"Zadovoljan sam viđenim, pogotovo Ogbonnom, načinom na koji je Tevez pronašao razumijevanje s Vučinićem, kao i Mirkovim liderskim nastupom."
"Danas smo napravili nekoliko grešaka u fazi postavljanja igre, ali s obzirom na vrućinu i teške treninge, to je razumljivo. Svi moramo znati da neće biti nimalo lako ponovo osvajati i moramo isključiti glasove koji pričaju da smo favoriti."
"U svojoj igračkoj karijeri nastupio sam u četiri uzastopna finala, tri u Ligi Prvaka i jedno u Kupu Uefa, ali nisam nikada osvojio tri uzastopna scudetta. Imamo potrebu za kontinuiranom podrškom naših navijača, da pokušamo napraviti podvig."
"Ako svi budemo pametni u shvaćanju da nas ove godine čekaju velike teškoće, onda ćemo imati mogućnost da ostvarimo još lijepih zadovoljstava."
-
gojzerica
- Kontakt:
Mirko 
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma to sam ja nekako i ocekivao, jer strasno su pokretljivi i tehnicki prejaki s loptom, jos svi znamo da Vucinic ima odlicnu lednu tehniku, tako da je ovo nekako i ocekivano. Ako jos tome dodamo da ce Nandu biti potrebno jos malo vremena za sve ove takticke zamisli, onda je to to.Padovan je napisao/la: Mislim da je sad već jasno da će prvi izbor u napadu biti Tevez-Vučinić, jer sinoć je to nekako najbolje izgledalo od svih pripremnih utakmicama.
I ja se slazem s ovim sto je neko napisao, a to je da ce se pravi rezultati ovih priprema vidjeti kako prvenstvo bude odmicalo, jer ce Juve biti srasno fizicki pripremljen.
Ova djeca sto nesto laprdaju kako nisu zadovoljna, to je u najmanju ruku smijesno i neozbiljno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Conte:"When my president will ask me to win the International Champions Cup,i'll change the way we approach/prepare for it.Until then,i prefer to prepare the team for the season in Serie A,CL & Coppa Italia."

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Conte objasnio
nije potrebno stvarati neku paniku. Nisam gledo sinosnju tekmu al po hihgligthsu izgledalo je dobro i cesto smo napadali. Tevez ce biti zvijer..jedva cekam pocetak sezone.. pozelio sam se..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
- IlCapitano
- Kontakt:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kako se ovom izjavom ispišao po kritičarima.EnzoFerrari je napisao/la:Conte:"When my president will ask me to win the International Champions Cup,i'll change the way we approach/prepare for it.Until then,i prefer to prepare the team for the season in Serie A,CL & Coppa Italia."

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Rek'o im sve što je trebalo rećiEnzoFerrari je napisao/la:Conte:"When my president will ask me to win the International Champions Cup,i'll change the way we approach/prepare for it.Until then,i prefer to prepare the team for the season in Serie A,CL & Coppa Italia."
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ovo je kao neko opravdanje....Toliko su lose igrali da je na kraju Conte morao izjaviti ovo i braniti igrace na ovaj nacin....Dovoljno mi je bilo vidjeti Facu Contea nakon onih primljinih golova i raznoiraznih gluposti koje su pravili pojedinci.....EnzoFerrari je napisao/la:Conte:"When my president will ask me to win the International Champions Cup,i'll change the way we approach/prepare for it.Until then,i prefer to prepare the team for the season in Serie A,CL & Coppa Italia."
Trener preuzima krivicu i stoj iza igraca,a znam da ce ih polomiti sve do jednog na treninzima do pocetka prvenstva ima da sve one golove i greske proseru na treningu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Contentissimo
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje svim Juventinima islamske vjeroispovijesti...
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Trequartista
- Kontakt:
Raja, Bajrambarećula! 
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
Dominacija je neminovnost!
Dominacija je neminovnost!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun braćo!
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.