Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
zna li neko gdje mogu dobiti rezervnu diplomu i svjedocanstva? Samo u srednjoj skoli ili kako? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
LBJ MVP je napisao/la:I prvim i drugimgio10 je napisao/la:
Kako misliš strancima, onim van Breze, ili van BiH?
Ako misliš na ove prve strance, eto mene u Brezu biciklom
Next stop: Breza
Nadam se da ste gostoljubivi
Ja te volim, volim Željo..
Muški nisu,al oni ti i neće trebatgio10 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:I prvim i drugimgio10 je napisao/la:
Kako misliš strancima, onim van Breze, ili van BiH?
Ako misliš na ove prve strance, eto mene u Brezu biciklom
Next stop: Breza
Nadam se da ste gostoljubivi![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Poznat' sam po tome što lomim neprijateljske defanzive
A o mom finišu ne vrijedi trošiti riječi
if u know what i mean

A o mom finišu ne vrijedi trošiti riječi
if u know what i mean
e je*i se Steph pred ovu mubareć noć ti nama ovo stavljaš
Btw ja bi da čestitam svim postačima koji su uspjeli i istrajali u svojoj vjeri. Sutra poslije Bajram-namaza ću vam čestitat ako Bog da i Bajram!
Btw ja bi da čestitam svim postačima koji su uspjeli i istrajali u svojoj vjeri. Sutra poslije Bajram-namaza ću vam čestitat ako Bog da i Bajram!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Hvala,hvalaiVar je napisao/la:e je*i se Steph pred ovu mubareć noć ti nama ovo stavljaš![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Slikano u Brezi na bazenugio10 je napisao/la:Jel' ta iz Breze?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Katarina Grujic. 
Iznenadno mi je poraslo interesovanje za BrezomLBJ MVP je napisao/la:Slikano u Brezi na bazenugio10 je napisao/la:Jel' ta iz Breze?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
to je do nadmorske visine komsija 
Kod mene vode nestane svake 2 minutelikusa je napisao/la:Znaci ne mozes se kupat nema pritiskasvi se kupaju veceras
Stid me više gdje živim
- karlovacko
- Kontakt:
Selam narode ! (cure su banovane .
)
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
kakokarlovacko je napisao/la:Selam narode ! (cure su banovane .)
Željeznicar za život cijeli !

Pozdrav za moje drugove, jufke, bez kojih moj zivot ne bi bio zanimljiv
- karlovacko
- Kontakt:
Au buraz hvala za ovo .gio10 je napisao/la:
Pozdrav za moje drugove, jufke, bez kojih moj zivot ne bi bio zanimljiv
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
najjača
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
excuse me
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.