Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
pa to meni prvom smeta .. vjerovatno će odgojiti malu Britanku po rođenju, ili Amerikanku po materi .. a o BiH će imati samo sliku, onako da ponekad dođe tu .. isto kao Hasanova djeca .. ili kao Lule kad kaže, pustiti ću dijete da samo odluči šta će biti

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Consigliere
- Kontakt:
a nedostajace nam u pickhu materinuJTS je napisao/la:pa to meni prvom smeta .. vjerovatno će odgojiti malu Britanku po rođenju, ili Amerikanku po materi .. a o BiH će imati samo sliku, onako da ponekad dođe tu .. isto kao Hasanova djeca
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
nije to poenta, treba da se širimo, ako si muško, dijete treba da nosi naša imena i prezimena, da uči našu historiju, itd .. samo ću reći Adnan Ćatić 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Rek'o sam vam.
Nije mi jasno kako nekome moze smetat ime tudje djece.
Nije mi jasno kako nekome moze smetat ime tudje djece.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Beko je napisao/la:Nasmir TegovićPapastathopoulos je napisao/la:Nije mi to palo na pamet, kontao sam da ce biti njegovi inicijali ili nesto tako
I meni je bilo čudno NT. Sve mi je palo na pamet, samo ne imena kćerke i supruge.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
zašto bih ja dopustio da moje dijete nosi Američko, Britansko, Špansko, Njemačko, Francusko ime, ako sam ja Bošnjak?! to možda ima smisla sa meterine strane, al' u tom slučaju bilo bi onako kako ja kažem, dakle bosansko imeCartman je napisao/la:Nije mi jasno kako nekome moze smetat ime tudje djece.
nadalje, budi siguran da ova mala Taylor neće biti odgojena kao bosanka, nego kao Britanka ili Amerikanka, a o BiH će joj Asmir nešto pričati i ona će jednom godišnje ili jednom u par godina posjetiti BiH, sve to sa Asmirom
kad se ona osamostali, posjećivat' će BiH koliko i ja Kinu .. Hasan umjesto da odgaja male Bošnjake, on odgaja Švabe .. a haman će i Lule istim putem
P.S. da su Asmir i Hasan htjeli odgojiti djecu kao "našu", sigurno im ne bi dali tuđa imena
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 07 avg 2013, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
I ne moras dopustit da tvoje dijete nosi bilo sta, ali kakve veze ti imas sa Begovicem i imenom njegove kcerke?JTS je napisao/la:zašto bih ja dopustio da moje dijete nosi Američko, Britansko, Špansko, Njemačko, Francusko ime, ako sam ja Bošnjak?! to možda ima smisla sa meterine strane, al' u tom slučaju bilo bi onako kako ja kažem, dakle bosansko imeCartman je napisao/la:Nije mi jasno kako nekome moze smetat ime tudje djece.
nemam druže, al' ti navodim primjer .. to meni izgleda kao bježanje od "nas", da se izrazim tako .. ti ako podržavaš takve stvari, tvoja stvar, ja to ne smatram "normalnim"Cartman je napisao/la:I ne moras dopustit da tvoje dijete nosi bilo sta, ali kakve veze ti imas sa Begovicem i imenom njegove kcerke?JTS je napisao/la:zašto bih ja dopustio da moje dijete nosi Američko, Britansko, Špansko, Njemačko, Francusko ime, ako sam ja Bošnjak?! to možda ima smisla sa meterine strane, al' u tom slučaju bilo bi onako kako ja kažem, dakle bosansko imeCartman je napisao/la:Nije mi jasno kako nekome moze smetat ime tudje djece.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma ne podrzavam, i meni je ljepse neko nase ime nego na primjer Tino-Sven Susic.
Ali ne vidim tu neki problem.
K'o firaun Arif Hadjihafizovic(zeni ime Mucelefa) nadio djeci imena Chuck,Rocky,Rambo i Bruce Lee,tad bila moda
Ime Brus,prezime Hadjihafizovic i naravno srednje ime Li
Ime Brus,prezime Hadjihafizovic i naravno srednje ime Li
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 07 avg 2013, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
eh, Tino-Sven po materi, dakle Hrvatsko .. ALI, izgleda da je mali odgajan kao "naš", a ne kao njihovCartman je napisao/la:Ma ne podrzavam, i meni je ljepse neko nase ime nego na primjer Tino-Sven Susic.Ali ne vidim tu neki problem.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Fulili ste temu momci.
I to kako.insider je napisao/la:Fulili ste temu momci.
Raspravljaju kako se dijete treba zvati, Taylor ili Rasema..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ovim si dokazao su neobrazovanost i ograničenost. po tebi bi trebali davati Arapska imena jer Bosanska za tvoju informaciju ne postoje jer smo takav narod da nemamo imena iz svog jezika.JTS je napisao/la:nije to poenta, treba da se širimo, ako si muško, dijete treba da nosi naša imena i prezimena, da uči našu historiju, itd .. samo ću reći Adnan Ćatić
4-IN-A-ROW
Emir_ ide malo na odmor, jer sam lijepo upozorio.
grad-na-rijeci-sani također ide na zasluženi mali odmor.
grad-na-rijeci-sani također ide na zasluženi mali odmor.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
zeznuli ste se svi.
NT 1 znaci Nema Trpanja (dok je broj 1, to jest Asmir, na golu)
NT 1 znaci Nema Trpanja (dok je broj 1, to jest Asmir, na golu)
s kim ja vazduh dijelim ..emir_ je napisao/la:ovim si dokazao su neobrazovanost i ograničenost. po tebi bi trebali davati Arapska imena jer Bosanska za tvoju informaciju ne postoje jer smo takav narod da nemamo imena iz svog jezika.JTS je napisao/la:nije to poenta, treba da se širimo, ako si muško, dijete treba da nosi naša imena i prezimena, da uči našu historiju, itd .. samo ću reći Adnan Ćatić
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Asmir Begović brani boje Bosne i Hercegovine, a Felix Sturm boksa pod njemačkom zastavom i imenom.JTS je napisao/la:nije to poenta, treba da se širimo, ako si muško, dijete treba da nosi naša imena i prezimena, da uči našu historiju, itd .. samo ću reći Adnan Ćatić
-
bavarian_bk
- Kontakt:
A da nije možda : Nike Tiempo ?
hahah oplakah na ovo RasemaSaurman je napisao/la:I to kako.insider je napisao/la:Fulili ste temu momci.
Raspravljaju kako se dijete treba zvati, Taylor ili Rasema..
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, DeeWa, General505, Google Adsense [Bot], L-Train, legendarnadruga i 85 gostiju.