Pa prije ce ti Said na klupu nego ČopConsigliere je napisao/la:Dinamo- Shakther u play-offu 100%
..........Vukojevic.....Ademi........
Husejionovic......Samir.......Soudani
................Fernandes..............
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Znas se to odavno, svaka cast na uspjehu kojeg ne bi bilo bez velikih ulganja sto se kod nasu u BiH nikad nece desiti.lumani je napisao/la:Miljama ispred Partizana,Zelje....
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Consigliere
- Kontakt:
Ovo je moderna, pro-bh formacijaarelinho je napisao/la:Pa prije ce ti Said na klupu nego ČopConsigliere je napisao/la:Dinamo- Shakther u play-offu 100%
..........Vukojevic.....Ademi........
Husejionovic......Samir.......Soudani
................Fernandes..............
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Elegant je napisao/la:Znas se to odavno, svaka cast na uspjehu kojeg ne bi bilo bez velikih ulganja sto se kod nasu u BiH nikad nece desiti.lumani je napisao/la:Miljama ispred Partizana,Zelje....
ulazes da se na kraju zaradi :!:Pa Zeljo nema ni clanarine
-
RiverPlate
- Kontakt:
- gerdmuller
- Kontakt:
Evo tog nekoglumani je napisao/la:Bravo,Bravo strasni ste![]()
neko skoro rece najgori Dinamo u zadnjih 5 godine,ovo je najjaci Dinamo u zadnjih 10 godina...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Strasna predstava Dinama, evo golova na poklon
1.
" onclick="window.open(this.href);return false;
2.
3.
1.
2.
3.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
a inace klubovi sa ovih prostora redovno ulaze u LPgerdmuller je napisao/la:Evo tog nekoglumani je napisao/la:Bravo,Bravo strasni ste![]()
neko skoro rece najgori Dinamo u zadnjih 5 godine,ovo je najjaci Dinamo u zadnjih 10 godina...
Ne bjezim od toga sto sam rekao i ostajem pri svom uvjerenju da nece uci u Ligu prvaka bez obzira koga izvukli.A ovaj Sheriff je komedija od ekipe.
nema potpisa
Svaka cast za DINAMO..definitivno jedini klub na nasim prostorima koji ima neki balans u svemu
..A i Maminjo jes lud,ali zna svoj posao ^^
- gerdmuller
- Kontakt:
S obzirom da recimo Grad Zagreb daje Dinamu godisnje 39,6 milijuna kuna oni bi i trebali igrat svake godine Ligu prvaka.Admir_Sa je napisao/la:a inace klubovi sa ovih prostora redovno ulaze u LPgerdmuller je napisao/la:Evo tog nekoglumani je napisao/la:Bravo,Bravo strasni ste![]()
Ne bjezim od toga sto sam rekao i ostajem pri svom uvjerenju da nece uci u Ligu prvaka bez obzira koga izvukli.A ovaj Sheriff je komedija od ekipe.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Odlicna igra, odlican rezultat, nemam prigovora. Prvih par minuta Sheriff je krenuo s nekim presingom, kontao sam da ce tako moc trcat do poluvremena i onda se raspast, al eto, raspali su se i puno prije. Drago mi je da je Fernandesu konacno jedna usla, lik bas nema srece kod tih golova, zabio je samo Foli u onoj 5-0 pobjedi. Soudani zabio ono sto nitko promasio nebi, a Cop u stilu majstora salje branica u prazno i lagano salje neobranjivu loptu u dalji kut. I ostatak momcadi je pokazao sjajnu igru, steta da nisu zabili jos koji, prije svega Husejinovic, kakav mrtvac je promasio, a pred kraj mislim da je Soudani tukao kad se islo pet na dva, mogao je dodati, a on puca u golmana. Bilo je tu jos dosta dobrih prilika, ali te dvije bi izdvojio. Zao mi je sto Rukavina nije dobio barem poluvrijeme, mislim da je zasluzio to, puno vise od Halilovica na kojeg vise necu da trosim rijeci. Ovom kolegi sto i dalje nije zadovoljan bi pozelio da nakon svake utakmice ovako bude nezadovoljan.
Moguci protivnici u play offu:
Ludogorets
Maribor
Shakhtar K.
Austria Bec
Legia/Molde
Najvise bi zelio Austriu. Nisu daleko, nekako su najzvucnije ime i bilo bi zanimljivo odigrati dvomec s njima. Sigurno da bi najbolje bilo protiv Shakhtara, jer su nekako gledajuci najlosiji moguci suparnik, a kako Dinamo mazi sreca u ovim kvalifikacijama nekako sam uvjeren da ce se i ici na njih. Nebi volio Maribor i Ludogorets, ponajvise jer se vec igralo s njima. Igralo se i s Moldeom, ali tu nekako vjerujem da ce dalje ipak Legia.
Moguci protivnici u play offu:
Ludogorets
Maribor
Shakhtar K.
Austria Bec
Legia/Molde
Najvise bi zelio Austriu. Nisu daleko, nekako su najzvucnije ime i bilo bi zanimljivo odigrati dvomec s njima. Sigurno da bi najbolje bilo protiv Shakhtara, jer su nekako gledajuci najlosiji moguci suparnik, a kako Dinamo mazi sreca u ovim kvalifikacijama nekako sam uvjeren da ce se i ici na njih. Nebi volio Maribor i Ludogorets, ponajvise jer se vec igralo s njima. Igralo se i s Moldeom, ali tu nekako vjerujem da ce dalje ipak Legia.
Da , €5 mil. su ogromne pare za LP tbt.
Dinamo izgleda sjajno.
I mogla bi se ova anketa promjenit
Dinamo izgleda sjajno.
I mogla bi se ova anketa promjenit
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Consigliere
- Kontakt:
Previse se ocekuje od njega. On jeste megatalenat, ali je i tzv YouTube zvijezda. Ne mozes od njega ocekivati da ponovi ono sto je radio, lupam, juniorima Dragovoljca. Vrijeme je na njegovoj strani. Strpljenja...Signore je napisao/la:puno vise od Halilovica na kojeg vise necu da trosim rijeci.
Fit Tony: I keep my friends close...
Zar je problem dodati loptu?Consigliere je napisao/la:Previse se ocekuje od njega. On jeste megatalenat, ali je i tzv YouTube zvijezda. Ne mozes od njega ocekivati da ponovi ono sto je radio, lupam, juniorima Dragovoljca. Vrijeme je na njegovoj strani. Strpljenja...Signore je napisao/la:puno vise od Halilovica na kojeg vise necu da trosim rijeci.
Odlicna partija, rutinirano su to odradili. Bas sam uzivao gledat.
I zasto @neutral imas potrebu uvijek po.srat BBB? A kazes da te to ne zanima vec samo igra. Ti "navijaci" su danas bili u Tiraspolu i svaka im cast. Znas li uopce gdje je Moldavija i koliki je to put?
A svi hebene novine u Hrvatskoj objavile tucu BBB u Tiraspolu, kad onoto bila snimka tuce izmedju zenitovih i anzhijevih navijaca. slucajnost? ne bih rekao.
Sada mozemo svakog proci. Rastereceno, najvise bih volio austriu. Mozda su ovi kazahstanci najlosiji, ali dug je put do azije
I zasto @neutral imas potrebu uvijek po.srat BBB? A kazes da te to ne zanima vec samo igra. Ti "navijaci" su danas bili u Tiraspolu i svaka im cast. Znas li uopce gdje je Moldavija i koliki je to put?
A svi hebene novine u Hrvatskoj objavile tucu BBB u Tiraspolu, kad onoto bila snimka tuce izmedju zenitovih i anzhijevih navijaca. slucajnost? ne bih rekao.
Sada mozemo svakog proci. Rastereceno, najvise bih volio austriu. Mozda su ovi kazahstanci najlosiji, ali dug je put do azije
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Šta tebe briga šta ja pišem ? Ako ti se ne sviđa ignoriraj, ne budi naporan. Reklo bi se da si na svakoj utakmici a ne ovako sa neta
Osuđujem svako nasilje, nebitno o kome se radilo. Fudbal je sport, igra, a ne mjesto obračuna nekih pubertetlija i mafijaša koji kvare renome nekom klubu.
Svaka čast normalnim navijačima koji su otišli pratiti svoj voljeni klub.
Edit:
Niko nije od protivnika favorit protiv Dinama.
Osuđujem svako nasilje, nebitno o kome se radilo. Fudbal je sport, igra, a ne mjesto obračuna nekih pubertetlija i mafijaša koji kvare renome nekom klubu.
Edit:
-
RiverPlate
- Kontakt:
Nije nego mi smeta kad pises da te to ne zanima vec igra, momcad, a onda napises da su to "navijaci"...Ti koji su bili istjerani su jucer bili u Tiraspolu.Neutral je napisao/la:Šta tebe briga šta ja pišem ? Ako ti se ne sviđa ignoriraj, ne budi naporan. Reklo bi se da si na svakoj utakmici a ne ovako sa neta![]()
Edit:
I znamo mi dobro tko je pokvario renome Dinamu, nisu to navijaci sigurno.
RIP CITY!
Damiane, cijenim te kao forumaša upravo kao što cijenim svakoga. Nisam napisao niti jednu navijačku grupu nego sam pisao o "navijačima" tj. ljudima koji kvare ugled i klubu ali i navijačkim grupama. U svakoj od njih imaš par pojedinaca koji nažalost ne koriste mozak tako da dolazi do incidenta. Uvijek ću poštovati pravi BBB koji je napravio fenomenalnu atmosferu po čitavoj Evropi, od Bremena do Londona. Kako drugo razoriti nešto što vrijedi nego iznutra.
I za to aludiranje na renome, mislim da je od Dinama napravljen brend. Očekujem ih opet u ligi prvaka, te čak mislim da su napokon sposobni da i pobjede nekoga u grupnoj fazi, no neka se ide nekim redom.
I za to aludiranje na renome, mislim da je od Dinama napravljen brend. Očekujem ih opet u ligi prvaka, te čak mislim da su napokon sposobni da i pobjede nekoga u grupnoj fazi, no neka se ide nekim redom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.