nisamgio10 je napisao/la:Mislim da baš nisi najbolje razumio moj postOtelo je napisao/la: @gio bez dobre zenske na sceni nema ni pobjede.(Mario Serafovic je izuzetak).,
[youtube][/youtube]
@insider banovao mi monolog redsicu
Moderator/ica: insider
nisamgio10 je napisao/la:Mislim da baš nisi najbolje razumio moj postOtelo je napisao/la: @gio bez dobre zenske na sceni nema ni pobjede.(Mario Serafovic je izuzetak).,
[youtube][/youtube]
ma ne diram ja nju, nego onako pitam. Normala cura. Jesu jos ona i Dzevdo tugeda?iVar je napisao/la:ma hajd ba narin ne'a veze, nebitna stvar i ja se zamaram![]()
nego ko sutra od muških pravi kakve "slatkarije" a ko će zasukat rukave i pravit sogan dolme (više solme, zbog soli) i tako
@Bosniacum hahahhaah ne dJeraj selmu, fino je to devojče, bolje nego one 3...ako kontaš
vidi što se zemljaci sastaju, nekakva lješeva ovo ono
Mozda je iz Vratnice tako da ste moguce komsije.Bosniacum Lilium je napisao/la:rjecica, visoko, to ti je tu negdjeiVar je napisao/la:ma jok ba hahahahahahahahahaha![]()
![]()
@likusa
ja sam porijeklom iz ljeseva, jesi ti iz carsije ili isto ovako ko ja?

daj mi dževadaBosniacum Lilium je napisao/la: ma ne diram ja nju, nego onako pitam. Normala cura. Jesu jos ona i Dzevdo tugeda?
btw. Ako ne dobijem rezervna svjedocanstva, yebat cu im sfePropade mi konkurs za OS
NormalnoBosniacum Lilium je napisao/la:lijevo jesi to i ti iz Visokog?
mogli bi ste se utaliti, mislim ti i likusa. Za jedan bajramski paketsamo_lijevo je napisao/la:NormalnoBosniacum Lilium je napisao/la:lijevo jesi to i ti iz Visokog?
histericna polu-milfača. Meni je nekako simpaticna, sto da neiVar je napisao/la:evo ruka da'š direktoricu drmnut
Ja u tržnom centru svaki dan kupujem, mala 0.8, ova od litar i pol 1.40 KMNeutral je napisao/la:Sensation u birtijama bio 1.5KM, pa sada povećali na 2 i 2.5KM.
Bosniacum Lilium je napisao/la:histericna polu-milfača. Meni je nekako simpaticna, sto da neiVar je napisao/la:evo ruka da'š direktoricu drmnut
insider je napisao/la:Ja u tržnom centru svaki dan kupujem, mala 0.8, ova od litar i pol 1.40 KMNeutral je napisao/la:Sensation u birtijama bio 1.5KM, pa sada povećali na 2 i 2.5KM.Natrpam nekoliko boca u frižider i miran,
ma kupis namah six pack i laganoinsider je napisao/la:Ja u tržnom centru svaki dan kupujem, mala 0.8, ova od litar i pol 1.40 KMNeutral je napisao/la:Sensation u birtijama bio 1.5KM, pa sada povećali na 2 i 2.5KM.Natrpam nekoliko boca u frižider i miran,
gledao sam ovo, volU seiVar je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:histericna polu-milfača. Meni je nekako simpaticna, sto da neiVar je napisao/la:evo ruka da'š direktoricu drmnut![]()
btw evo Dževde..svaka čast za romantiku boga mi!![]()
http://www.sour" onclick="window.open(this.href);return false; ce.ba/clanak/4401671/
I ja kupujem kao i ti.Mozda se likusa time bavi?mogli bi ste se utaliti, mislim ti i likusa. Za jedan bajramski paket suhog mesa jel se pocelo susiti
Trenutno korisnika/ca: Wilshere10 i 6 gostiju.