a kada "istekne rok trajanja bateriji", šta onda ?
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
znam da je off,ali zamolio bi nekog da mi kaze gdje se u sarajevu ima kupit zenski sattova,ono neka radnja da je kvalitetno a i ne preskupo!?hvala puno
Pogledaj u BBI cim udjes na sredini se nalazi, ima da se kupi finih satova pristoje su cijene.haris10 je napisao/la:znam da je off,ali zamolio bi nekog da mi kaze gdje se u sarajevu ima kupit zenski sattova,ono neka radnja da je kvalitetno a i ne preskupo!?hvala puno
Do koliko si para planirao ?
Ovdje pisi na ovu temu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Raskopas tel i zamjenis je. Sve je zamjenjivo.hodža je napisao/la:![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Chuckie je napisao/la:Raskopas tel i zamjenis je. Sve je zamjenjivo.hodža je napisao/la:![]()
Btw, kao sto rekoh, postoji verzija ovog modela gdje imas utor za memorijsku
"6030D- dual sim koji je opisan u recenziji, 6030X koji umjesto druge kartice ima utor za memorijsku ali je memorija smanjena sa 13GB na 4GB te 6030A koji je slican kao 6030X samo sto umjesto 1GB RAM ima 512 MB"
Ovaj sto je recimo u ponudi telekoma je vjerovatno verzija sa jednom sim karticom jer im u detaljima pise da ima 4gb memorije..sad ne znam odakle hodza planira uzeti..al meni licno je puno bolja ta verzija sa 4gb interne i memorijskom do 32gb..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a sta mislite o ovom telefonu ? ipak je ovo renomirano ime za razliku od alcatela, zte itd
"Samsung Galaxy S Duos S7562"

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 2-4883.php" onclick="window.open(this.href);return false;
rata u telekomu skoro 28 KM, sto i nije toliko puno...
"Samsung Galaxy S Duos S7562"

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... 2-4883.php" onclick="window.open(this.href);return false;
rata u telekomu skoro 28 KM, sto i nije toliko puno...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Raja kakav mi mobitel preporucujete, potrosio bih do 600KM..trazim nesto dobro, da mogu pokrenuti sve aplikacije na njemu, a ne da bude kao na ovome sto sad imam, pola ih ne radi.Mislio sam Iphone 4, ali nisam jos siguran, sta vi preporucujete??Hvala unaprijed 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ako ces ape uredjaj ne idi ispod iPhobe 4s i to bar 32 gb verziju, ako ti 16gb nije dovoljno, i ako mozes naci za te pare telefon
inace za te pare je najbolji nexus 4, sgs3 i lumia 920 ako ces wp8
inace za te pare je najbolji nexus 4, sgs3 i lumia 920 ako ces wp8
Ima li korisnika Sony telefona, da li vam je stigao JB 6.2.B.0.211 update (nadogradnja) ?
Smije li se obrisati gallery thumb data s androida,razumijem da mora postojati tumbnail za slike u galeriji ali tamo nema vise od 30 slika a thumb data je preko 600 MB .
Eh, imam problema. Preko whatsappa nit mogu slat nit primat slike/videozapise. Jel imao neko problema stim i postojil rjesenje za to. Isto tako na viberu problem, malo drugaciji. Primim ja sliku i kad hocu da je otvorim okrece se samo loading, nekad otvori pa kasnije tu istu sliku nece.. jaran mi poslao videozapis i pregledao ga.. pisali nakon toga jedno vrijeme i sad hocu da pokrenem ponovo,pise kao da je izbrisan :s
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
HTC Explorer
Xperia Tipo
Galaxy S5570i Mini
Jel' neko od vas imao iskustva sa nekim od navedenih mobitela? Prvenstveno me zanima brzina neta, pa onda sve ostalo
Xperia Tipo
Galaxy S5570i Mini
Jel' neko od vas imao iskustva sa nekim od navedenih mobitela? Prvenstveno me zanima brzina neta, pa onda sve ostalo
Ja ti se upravo javljam sa Tipa, strašan mobitel za male pare, bez problema radi, android, gta 3 igram na njem bez problema, 2gb interne ma fantastican, internet. Brz je, imam maltene full memoriju a radi brzo i dalje, net brzina dobra, YT lahko se učita na HD rezoluciji, za manje pare nisam mogo boljeg naći 
Nabavio sam Iphone 5 polovan, ali nisam dobio slusalice.To mi nije prestavljalo neki problem, jer sam kontao da mogu one od Nokije koristiti, ali ulaz kao da je premal za njih, uguram ih malo vise od pola i dalje ne ide.E sad mene zanima da li moram kupovati slusalice za Iphone ili mogu neke druge koristiti, kontao sam da je taj ulaz isti kod svih novijih mobitela, ali ove od Nokije ne pasu 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
i da ti pasu, nokia koristi nestandardni 3.5mm izlaz, kod mene na galaxy s pase uredno, ali problem je kad slusam muzilu ili bilo sta, muzika se normalno cuje a kad pjeva skroz je nekako mutno, tiho, dok na lumiji 920 ave uredno
imas na piku 25km jedan prodaje iphone 5 slusalice, ne znam da li su original
imas na piku 25km jedan prodaje iphone 5 slusalice, ne znam da li su original
Hvala puno, taj mi je nekako najsimpaticniji od sva 3 koja sam naveoAA23 je napisao/la:Ja ti se upravo javljam sa Tipa, strašan mobitel za male pare, bez problema radi, android, gta 3 igram na njem bez problema, 2gb interne ma fantastican, internet. Brz je, imam maltene full memoriju a radi brzo i dalje, net brzina dobra, YT lahko se učita na HD rezoluciji, za manje pare nisam mogo boljeg naći
Zna li neko od vas koliko treba ovima iz BH Telecoma da odobre update za telefon ?
U pitanju je Sony Xperia S, taj proces tako ide, prvo ono odobre pa ga onda preuzmes preko "PC Companiona".
U pitanju je Sony Xperia S, taj proces tako ide, prvo ono odobre pa ga onda preuzmes preko "PC Companiona".
Ja imam Tipo i nisumi još nikakvi updatestigli, kažu da nema dalje od 4.0 z tipo, stamislite o tome.
Nije isti android sistem kod S i kod Tipo, pogledaj kad ga spojis na PC Companion da mozda nemas da ga nadogradis odmah ti u vrhu pise ili idi dole prvi po redu "Support zone".AA23 je napisao/la:Ja imam Tipo i nisumi još nikakvi updatestigli, kažu da nema dalje od 4.0 z tipo, stamislite o tome.
A ovo ide ovako preko operatera, prvo moraju oni, stigne ti obavjest a onda ga spojis na taj PC Companion i nadogradis (updat-ujes).
Trenutno korisnika/ca: ASD, Faraon iz Visokog i 47 gostiju.