Momci (devojaka nema), doslo je vreme da se i ja (privremeno) oprostim od vas. Kazem privremeno, mada gotovo je sigurno da necu uskoro opet biti ovde. Kao sto ih dosta zna, od nedavno sam postao skaut jednog francuskog kluba tako da sam sada zauzet itekako time. Posmatranje utakmica, pretrazivanje neta, putovanja i jos mnogo toga drugog tako da mi ono gde sam bio stalan u poslednjih par godina predstavlja jos jedno opterecenja sa kojim nisam bas sretan. A i uskoro ce zenidba.
Bilo je lepo druziti se, narocito na ovome pdf. Jbg bilo je i svadja, nesuglasica logicno, ali to je sastavni deo zivota. Pozdravljam prvo raju odavde @Trib, @Dantes, @sasa, brata @Drininog vuka koji je uveren sam opet tu negde oko nas

, @mnogo smo jaki, @marconato, @Alan a onda i sve ostale koji su povremeno navracali na temu i bacali komentare.
Svim vasim klubovima, ma za koga god navijali sretno u ovoj predstojecoj sezoni, da se radujete pobedama i tugujete u porazima, pa ako Bog da kada nekada naletim u toku sledece godine da sumiramo sta se dogadjalo u celoj toj prici. Ja sam vec odgledao u ovom pripremnom periodu i evropi oko 30-ak utakmica nasih klubova i mogu reci da nas ceka paklena sezona, mozda i najujednacenija do sada a mislim i najkvalitetnija ako se priprmene utakmice prenesu i na zvanicne. Uslovi se poboljsavaju, nocni termini su sve cesci i sve je to preduslov da svi uzivamo u novoj sezoni.
Videcemo da li ce doci novi mod na ovu temu, ako bude slusajte ga kao sto ste mene slusali

i sve ce biti u redu.
Pozdrav momci, ljubi vas i voli vas Devil.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))