Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A vidio sam, pito par puta gdje si, al nema te ni na vidiku.Devil je napisao/la:Ne moze vise.![]()
Vidis da to nije to otkad sam se vratio iz Turske. Nisam sat vremena bio na forumu za mesec dana, jednostavno ne stizem. Bice upaljen profil i nadam se da cu nekada uspeti malo i naletiti da vidim sta stara bagra radi. Sada sam stalno Beograd- Francuska relacija + stalno lutanje po Ex-yu. Mada prvo sutra odgledamo Zvezdu pa pravac Guca.
A onda se u oktobru i udajem.![]()
Pa ti sad vidi kako mi je.
A u Gorazde cu kada udjete u PlBIH, ili kada se spojite sa nekim.
Zadnje kolo jeseni sam dole sigurno, Zeljo- Borac, Sarajevo-Leotar to sam isplanirao. A ako mi sta ranije izleti dobro i jeste.justFlowFKZ je napisao/la:Naleti ti nama na Grbavicu Zelju da gledamoako kad uhvatis vremena naravno.
Super onda se mogu nadati skorom dolasku i do GZ, nije BG dalekoDevil je napisao/la: @Legendo, u BG smo oboje, tu cemo i ostati.A u Sarajevo cu dolaziti, ne mogu ja bez njega, pa makar sada imam izgovor da odoh pratiti Muamera Svraku, Zorana Kokota, Amera Osmanagica, Bojana Regoju i ostale vedete sarajevskog fudbala.
Kako kome, valja izdržat bez imalo sna danasNeutral je napisao/la:Dobro jutro.
Tako sam ja dok sam bio klinjo, dodje haver kod mene i ne spavamo citavu noc i ujutro na Bajram namaz... sad je vec drukcije, ozbiljnijeS-Y-L-A-R je napisao/la:Bajram Šerif Mubarek Olsun svima pogotovo ovima što su lijepo ispostili ramazan!
Moram sad, pošto kasnije neću moći nikako.Kako kome, valja izdržat bez imalo sna danasNeutral je napisao/la:Dobro jutro.
gio10 je napisao/la:BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM PRIPADNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI !
Da vam se sve želje ispune, da provedete život u zdravlju i rahatluku sa puno lijepih trenutaka.
Hvala vam za ovih pola godine, na kojim sam uzivao na forumu,svađajući se,zezajući, diskutujući.
Neke sam znao otprije,neke upoznao, neke ću ako Bog da tek da upoznam.
Uživajte braćo <3