Unofficialpage je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIM LJUDIMA ISLAMSKE VJEROISPOVIJESTI!!!
Neka ovaj Bajram a i buduce provede u miru, sreci, rahatluku. Neka vam Allah dz.s. uslisa molbe, ukabuli post.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Chat
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Greenfingers
- Kontakt:
Bajram Šerif Mubarek Olsun! Sve najbolje, puno zdravlja, sreće, berićeta, ljubavi, veselja...
Neka nam Dragi Allah Dž.Š. usliši molitve, ukabuli post. Amin!
Neka nam Dragi Allah Dž.Š. usliši molitve, ukabuli post. Amin!
Bajram Šerif Mubarek Olsun braćo moja draga, sve najbolje najedite se napite, nemojte alkohola ne treba to
.
Uživajte
Uživajte
Vođa zna.
- karlovacko
- Kontakt:
gio10 je napisao/la:BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM PRIPADNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI !
Da vam se sve želje ispune, da provedete život u zdravlju i rahatluku sa puno lijepih trenutaka.
Hvala vam za ovih pola godine, na kojim sam uzivao na forumu,svađajući se,zezajući, diskutujući.
Neke sam znao otprije,neke upoznao, neke ću ako Bog da tek da upoznam.
Uživajte braćo <3
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- Evolution87
- Kontakt:
karlovacko je napisao/la:gio10 je napisao/la:BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN SVIM PRIPADNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTI !
Da vam se sve želje ispune, da provedete život u zdravlju i rahatluku sa puno lijepih trenutaka.
Hvala vam za ovih pola godine, na kojim sam uzivao na forumu,svađajući se,zezajući, diskutujući.
Neke sam znao otprije,neke upoznao, neke ću ako Bog da tek da upoznam.
Uživajte braćo <3
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave!
P.S Zna li neko rade li danas one radnje na spratu Interex-a na pofalicima??(sportska oprema i ta cuda)
P.S Zna li neko rade li danas one radnje na spratu Interex-a na pofalicima??(sportska oprema i ta cuda)
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bajram serif mubarek olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti. Neka vam Allah podari svega u izobilju. Uzivajte u ova tri dana sa porodicom i ljudima koje volite.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Greenfingers
- Kontakt:
nebi rekoJHam je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave!
Svim korisnicima IE zelim sretan prvi maj,korisinicima Googla,Mozzile sretan Bajram.Korisnicima WIn 8 i 7 sretan Kurbanski Bajram.Xp-a novu 2012 godinu.Dok korisnicima Win 95 zelim da zazelim dobrodoslicu u novu eru (3 dana nakon razepeca Isusa).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Monolog je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti. Neka vam Allah podari svega u izobilju. Uzivajte u ova tri dana sa porodicom i ljudima koje volite.
- Cautinho
- Kontakt:
enobarca je napisao/la:Monolog je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti. Neka vam Allah podari svega u izobilju. Uzivajte u ova tri dana sa porodicom i ljudima koje volite.
Keep walking.
Bajram Serif mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Bajram Šerif Mubarek Olsun svima koji slave...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Evolution87
- Kontakt:
I jos jednom Bajram Serif Mubarek Olsun svim istinskim muslimanima i muslimankama koji ce u duhu islama obiljeziti ovaj blagdan i koji se nece opijati uz zvuke prekodrinske muzike.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svim forumasima koji ga slave 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
rajaaaa, bajram serif mubarek olsun svimaaaaa. provedita ga fino s roditeljima, jaranima, rodbinom, curama.... kanite se alkohola uz ove mubarek dane.
ne volim ovaj sarajevski nikako a jamnicu nisam prob`o.Cautinho je napisao/la:Koji je bolji Sensation,sarajevski ili Jamnica?![]()
Jednom sam ga probao u 5. mjesecu,kasnije sam i zaboravio,i kupim nedavno,svaki dan po 3 litra ode.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 08 avg 2013, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Bajram Šerif Mubarek Olsun. Sve najbolje mojoj "forumskoj famEliji", i da nas ovi muderatori nikako više ne banuju i eto 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.