S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Navodno smo u pregovorima sa Mladenom Petrićem kojemu je istekao ugovor sa Fulhamom, osim Lazia za njega je ozbiljno zainteresiran i francuski Rennes
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA
VOLA LAZIO VOLA
Petrić

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- IlPrincipe
- Kontakt:
Bolji je od Floccarija ..JTS je napisao/la:Petrić![]()
![]()
čitam Lazio zainteresovan i za Dennisa Aoga, taj momak je imao potencijal al nikako da bukne..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Petrić bolji od Flocce
Petrić nije kao nekad, na kraju krajeva, neće ga u Fulhamu koji je u sredini tabele Premiershipa, a naši bi ga kao doveli, a imamo neke ambicije
Flocca je prošle sezone bio dobar, sa klupe ulazio i dobro igrao, na kraju krajeva zabio gol koji nas je odveo u finale Coppe
radija bih ostavio Kozaka, nego doveo Petrića, ipak je panj bio najbolji strijelac EL
Aogo nam ne treba i nema nikakve istine u tome .. Radu i Lule pokrivaju lijevu stranu
Aogo nam ne treba i nema nikakve istine u tome .. Radu i Lule pokrivaju lijevu stranu
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Palazzi sportski tuzitelj zatrazio suspenziju za Mauria 4 god i 6 mjeseci
i kaznu za Lazio -6 bodova sto ce u konacnici na sudu biti potvrdeno moza nesto smanje suspenziju Mauriu ali nista bitno jer vidjeli smu u slucaju Conte da tesko se moze sta promijeniti u kaznama
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma nema šanse da Lazio dobije -6 .. nakon trećestepene presude očekujem najviše -2 .. za Maurija ne znam, očekujem i za njega manju kaznu .. al' njemu je svejedno, koliko god da dobije, ako dobije, kraj mu je, ima 33 godine
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Reprezentativac Bosne i Hercegovine i ljubimac navijača Lazija Senad Lulić u ovom je prelaznom roku bio na meti mnogih klubova. Ipak na odlazak iz Lazija nije ni pomišljao, a kod navijača je stekao nevjerovatnu reputaciju. "Broj 19 je moj broj, sa tim sam brojem na leđima postigao velike stvari. Navijači su tražili da uzmem broj 71. Ta minuta će ostati u mom srcu i srcu svih navijača," rekao je Lulić i dodao: "Pogledajte entuzijazam navijača. Osvojili smo važan trofej, ali želimo i ove sezone nešto osvojiti. Prvi cilj je Superkup. Imam ugovor i želim ostati u Laziju," rekao je Lulić.-
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Brasilazio

NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Evo i rasporeda Lazia u novoj sezoni
Lazio - Udinese
Juventus - Lazio
Lazio - Chievo
Merda - Lazio
Lazio - Catania
Sassuolo - Lazio
Lazio - Fiorentina
Atalanta - Lazio
Lazio - Cagliari
Milan - Lazio
Lazio - Genoa
Parma - Lazio
Sampdoria - Lazio
Lazio - Napoli
Torino - Lazio
Lazio - Livorno
Hellas Verona - Lazio
Lazio - Inter
Bologna - Lazio
Prva tri kola su nam zajebana ali od četvrtog kreću ove lagane utakmice
Lazio - Udinese
Juventus - Lazio
Lazio - Chievo
Merda - Lazio
Lazio - Catania
Sassuolo - Lazio
Lazio - Fiorentina
Atalanta - Lazio
Lazio - Cagliari
Milan - Lazio
Lazio - Genoa
Parma - Lazio
Sampdoria - Lazio
Lazio - Napoli
Torino - Lazio
Lazio - Livorno
Hellas Verona - Lazio
Lazio - Inter
Bologna - Lazio
Prva tri kola su nam zajebana ali od četvrtog kreću ove lagane utakmice
http://www.youtube.com/watch?v=MfbTlyMSPAc
VOLA LAZIO VOLA
VOLA LAZIO VOLA
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
nadam se dobrom otvaranju sezone, i da necemo pasti u februaru kao svaki put 
pobjeda protiv Nice u Francuskoj 1-0, strijelac je bio Klose na asistenciju Konka
Lede i L.Biglia pokazali da mogu igrati skupa, iako su neki tvrdili suprotno, vidjeti ćemo da l' će igrati skupa i kad krene sezona
Ederson jako dobar, opasan je kad je zdrav, nadam se da će ga povrede zaobići ove sezone .. Lule ok, ništa posebno .. Konko dobar, Radu također, Novaretti se lijepo predstavio u debiju .. Marchetti skinuo dvije dobre šanse, Hernanes i Candreva dobili šansu sa klupe
uglavnom, formacija 4-2-3-1 i dobra igra .. jedva čekam Super Kup
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
F.Anderson? Nije nastupio? Kakva će njegova uloga biti? Pretpostavljam da će prvo biti back-up,pa kasnije možda i uleti u prvu postavu...on bi trebao biti neki polušpic koliko sam dobro vidio po yt highlights-ima.JTS je napisao/la:pobjeda protiv Nice u Francuskoj 1-0, strijelac je bio Klose na asistenciju KonkaLede i L.Biglia pokazali da mogu igrati skupa, iako su neki tvrdili suprotno, vidjeti ćemo da l' će igrati skupa i kad krene sezona
Ederson jako dobar, opasan je kad je zdrav, nadam se da će ga povrede zaobići ove sezone .. Lule ok, ništa posebno .. Konko dobar, Radu također, Novaretti se lijepo predstavio u debiju .. Marchetti skinuo dvije dobre šanse, Hernanes i Candreva dobili šansu sa klupe
![]()
it's football day
Felipe Anderson ima povredu zgloba, trebao bi se potpuno oporaviti do kraja Augusta .. možda se oporavi do Juvea, ko znaBaboon je napisao/la:F.Anderson? Nije nastupio? Kakva će njegova uloga biti? Pretpostavljam da će prvo biti back-up,pa kasnije možda i uleti u prvu postavu...on bi trebao biti neki polušpic koliko sam dobro vidio po yt highlights-ima.JTS je napisao/la:pobjeda protiv Nice u Francuskoj 1-0, strijelac je bio Klose na asistenciju KonkaLede i L.Biglia pokazali da mogu igrati skupa, iako su neki tvrdili suprotno, vidjeti ćemo da l' će igrati skupa i kad krene sezona
![]()
al' zavisi od formacije jebga, ima više igrača koji mogu igrati u prvom sastavu (Hernanes, Lede, L.Biglia, Ederson, Onazi, Felipe Anderson), tako da je teško prognozirati
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nakon Keite i Tounkare, još jedan mladi igrač dolazi iz Barce, a to je Moustapha Seck (96), igra na poziciji lijevog beka
Mašala, ima talenata kod nas, samo da ih ne upropaste
prvenstveno mislim na Keitu i Cataldija
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nece vam to pomci u super kupuYucca je napisao/la:BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Allah Razi Olsun, Bajram Serif Mubarek Olsun takodjer
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
btw. po trofej včrsBurak Yilmaz prihvatio ponudu Lazija,ostaje samo da zeleno svetlo da Galatasaraj !?
Kako prenose turski mediji Yilmaz želi da napusti turski šampionat,a već je i postigao dogovor sa čelnicima prve Rimske ekipe prema kojoj bi zarađivao 2.7 miliona evra u narednih 5 godina ! Ostaje samo da se dogovore dva kluba,jer cena igrača je oko 12 miliona.
ma kakav Burak, otkud nam pare za njega?! neće ga Galata prodati ispod 15 milki, čak štaviše, mislim da ga neće dati ispod 20 milki, tj., ta cijena bi mogla proći 
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.