Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Semir BAYERN
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
TileaCautinho je napisao/la:Koji je bolji Sensation,sarajevski ili Jamnica?![]()
Jednom sam ga probao u 5. mjesecu,kasnije sam i zaboravio,i kupim nedavno,svaki dan po 3 litra ode.
Željeznicar za život cijeli !
Bajram Serif Mubarek Olsun i od mene. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Svim pripadnicima islamske veroispovesti cestitam praznik,proslavite u zdravlju i veselju.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Bajram Serif Mubarek Olsun. 
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
koja je ljudina mirza teletovic
bas me prijatno iznenadio jutros na bajramu 
držo predavanje koju će taktiku koristit?jasmin10 je napisao/la:koja je ljudina mirza teletovicbas me prijatno iznenadio jutros na bajramu
Vođa zna.
nedim1993 je napisao/la:držo predavanje koju će taktiku koristit?jasmin10 je napisao/la:koja je ljudina mirza teletovicbas me prijatno iznenadio jutros na bajramu
Sretan Bajram svima koji slave,ugojio sam se danas 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pretjerano je vruce.
34 stepena

34 stepena
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam kako to nisi znao a iz Jablanice si. Mirza je bio redovan na namazu kad god je npr. u Jablanicijasmin10 je napisao/la:koja je ljudina mirza teletovicbas me prijatno iznenadio jutros na bajramu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bajram Šerif Mubarek Olsun.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije mi se dalo danas ici vani. Do 5-6 nisam mogao zbog vrucine, a poslje me sestra zeznula.
Danas mi sestra u avliji imala udes, tek polozila vozacki i da meni pokaze kako vozi. Upalila auto, krenula u rikverc ali nije pazila strane, pazila donju desnu stranu auta da ne udari u kucu ali je zato gornjim lijevim dijelom u ogradu udarila, far unistila, karambolku malo. ostetila
Danas mi sestra u avliji imala udes, tek polozila vozacki i da meni pokaze kako vozi. Upalila auto, krenula u rikverc ali nije pazila strane, pazila donju desnu stranu auta da ne udari u kucu ali je zato gornjim lijevim dijelom u ogradu udarila, far unistila, karambolku malo. ostetila
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Bajram serif mubarek olsun svim forumasima islamske vjeroispovjesti. Da vam Allah dz.s. podari svaki hajr i ukabuli post.
I naravno bajram banka.
" onclick="window.open(this.href);return false;
I naravno bajram banka.
" onclick="window.open(this.href);return false;
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Odgledao nastup 2Cellosa.
Umjetnost i po'. Nema sta, ljudi znaju znanje. Uspjeli su animirati dosta hladnu publiku, moram priznati. Preyebene obrade Prodigyja, Nirvane, AC/DC-a...
Nadam se da cu "ukrasti" dvije karte da ih odgledam i u Sarajevu.
Umjetnost i po'. Nema sta, ljudi znaju znanje. Uspjeli su animirati dosta hladnu publiku, moram priznati. Preyebene obrade Prodigyja, Nirvane, AC/DC-a...
Nadam se da cu "ukrasti" dvije karte da ih odgledam i u Sarajevu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Kakva izvedba velikog majstorauschtipak je napisao/la: " onclick="window.open(this.href);return false;
Ja te volim, volim Željo..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jubilarni 2 000 post na ovom forumu

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Moras dodat malo gasa da me stignesUnofficialpage je napisao/la:Jubilarni 2 000 post na ovom forumu![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Malo vise gasa trebam dodat, banovime sprijecili za vecim brojem postovaOtelo je napisao/la:Moras dodat malo gasa da me stignesUnofficialpage je napisao/la:Jubilarni 2 000 post na ovom forumu![]()
![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.