Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 08 avg 2013, 15:29

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim dobrim ljudima na ovaj mubarek dan...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 avg 2013, 15:34

Makašu kod slobodnjaka nije bitan gol nego tehnika, u utakmici nije mu bitna pobjeda nego posjed lopte, u životu mu nije bitna racionalnost nego zahlupanost koja me iskreno zabrinjava.

Previše zaboravljate asunsaa, kakav je ono majstor bio, to nije normalno.
naprijed rejal

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 avg 2013, 15:39

Brate i taj s avatara je legenda.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 avg 2013, 15:42

Naravno brate ali za njega se podrazumijeva da je jedan od najvećih fudbalera svih vremena, kao i izvođača slobodnih udaraca. Asunsaa spominjem jer zahlupani kulesi spominju patuljka, rivalda, ronaldinha i ostale paraplegičare a niko ne spominje markosa, koji je za klasu bolji izvođač od bilo kojeg igrača midžetlone.
naprijed rejal

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 08 avg 2013, 16:00

Asunsao je bio majstor slobodnjaka, kao Juninho ili Pirlo.
I portugalski kopitar je majstor slobodnjaka, samo on ima posebnu tehniku šuta gdje lopta dobija cudne putanje u zraku što golmani ne mogu procijeniti, a ni braniti.
Bili su negdje klipovi koji objašnjavaju kako on to izvodi, kako udara loptu, kojim dijelom stopala, kako lopta dobija ubrzanje i kako onda naglo pada itd.....razvila mrcina tu tehniku i sad bombarduje sa distance....25-30 metara mu idealna mjera, odatle je najopasniji i svjejedno mu je jel desna strana, lijeva, po sredini - to je nebitno kod njegovih projektila....ako lopta ide u okvir gola, to se jako teško brani jer je lopta "lelujava" i ne može golman da "provali" šut, niti se može postaviti kao kod normalnih izvođaca.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 avg 2013, 16:17

Cuj kopitar ? Pa kako mu onda dati zlatnu kopacku ? Na kopito ide potkovica. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 08 avg 2013, 16:27

bparena je napisao/la:Cuj kopitar ? Pa kako mu onda dati zlatnu kopacku ? Na kopito ide potkovica. :?
ma tako ga ja zovem :P :mrgreen: al' bez obzira na to, kopitar je veliki igrac i majstor slobodnjaka.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 avg 2013, 16:28

Je li ko sinoc gledao prenos? jesu se igraci pozdravili s Mourinhom?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 08 avg 2013, 16:50

Consigliere je napisao/la:Je li ko sinoc gledao prenos? jesu se igraci pozdravili s Mourinhom?
Igrači jesu. Idioti poput Ikera i Ramosa nisu.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 08 avg 2013, 17:59

slika

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 08 avg 2013, 18:18

slika
Desni cikica mu je jutros objasnio par stvari :Kafa:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 avg 2013, 18:28

RealMoudrid je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Je li ko sinoc gledao prenos? jesu se igraci pozdravili s Mourinhom?
Dva minera iz svlačionice nisu imali obraza izaći pred Mourinha.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 08 avg 2013, 18:32

Imal' jos ko da nije ? ja to nisam upratio :lol: vidio sam da je Modric odma tatici odletio u zagrljaj :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2013, 18:50

Ne znam šta mi je gore.To što na ovoj temi dajete pažnju makašu ili što dajete pažnju prevoditelju :cry:

Inače Ronaldo sinoć dokazao koja je ljudina,kad je zagrlio onog navijača.Bio sam malo skeptičan kad je on dobio Raulovu sedmicu,al sada znam da je niko drugi ne zaslužuje.Privilegija je gledati Ronalda u Realu,nadam se da će mu Carlo konačno donijeti i trofeje.

Fino igramo Modrić,Isco i Ozil zajedno u ekipi je čista perverzija još kad se oporave Baskijci pa Khedira bude vidio terena samo u kupu :oops: Benz je mrtav ako ne dođe Bale čak su mi Di Maria i Morata ispred trutine.Nacho je bolji backup od Coentraa,prodat žutalja.Carvajal je i defanzivno bolji od Arbeloe,a neki su pričali kako nećemo moći igrati sa Carvajalom i Marcelom jer bi puhalo na bokovima.
Pepe je u finoj formi,vidi se da je ova loša polusezona bila zbog prevoditelja na klupi i Carlu će biti lako rotirati njega,Varanea i Ramosa.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 08 avg 2013, 19:23

Bježi LBJ MVP, bio si glavni protiv dolaska Modrića :mrgreen: .. Znači uklopio se mali miš, ha?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 08 avg 2013, 19:28

RealMoudrid je napisao/la:
Ajde idi navijaj za Celzi
HALA MADRID!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 08 avg 2013, 19:33

Modrić je sinoć bio sjajan. Diktirao je tempo igre, skoro svaka akcija je pocinjala od njega i on ce biti clan prve postave ove sezone to je vec sad jasno, a s ovakvim igrama to i zasluzuje.

Zao mi je Ozila jer mora se prilagodjavati da igra na novoj poziciji, a sinoc preko njegove desne strane nije napravljena skoro nijedna akcija iz koje se mogao dati gol. Cijelo vrijeme se igralo lijevo, ma da kad imas Arbelou ni ne mozes ocekivati neku prodornost i igru po toj strani.
Ako dodje Bale njemu je klupa cini mi se zagarantovana a to je velika steta jer onakav igrac ne zasluzuje ni da se prilagodjava nekoj drugoj poziciji kada je na svojoj poziciji najbolji na svijetu, a kamo li da grije klupu..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2013, 19:38

Toxicity je napisao/la:Bježi LBJ MVP, bio si glavni protiv dolaska Modrića :mrgreen: .. Znači uklopio se mali miš, ha?
Nije mi problem priznati greške.Jesam previše pričao protiv Lukinog dolaska,al to je bilo jer sam bio iznerviran što nam je Bayern pokupio Javia,cijelo ljeto sam govorio kako njega treba dovesti i onda mi Modrića pristave :lol: Kad vidiš kakvu je sezonu Javi imao shvatićeš da je to opravdano :mrgreen:

A uostalom dok su svi(Amiraga ponajviše)pisali o njegovoj polivalentnosti ja sam fino rekao da je jedina pozicija na kojoj on može igrati u onom Realu Xabijeva i da previše dajemo za igrača koji će biti zamjena.Kod Carla je druga priča,on za razliku od prevoditelja zna kako iskoristiti dobre igrače :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 avg 2013, 19:41

Tandem Modric-Isco je preheben na sredini.
Mesut je prilagodjen na novu poziciju i dosta dobro izgleda, podvaljuje lopte i ima dosta slobode u kretnji sa i bez sto nije imao kod Mourinha. Govorio sam ja ranije da je odlazak Mourinha prilika da se skine teret sa jednog igraca i stavi bitnija uloga Mesutu.

Marcelo ce prekucati Carlosa aBd.

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 08 avg 2013, 20:57

Pero: "100 miliona za Baleta je previse"
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.