NK Široki Brijeg

maxmore
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la maxmore » 08 avg 2013, 22:41

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam sto ljudi krive Luku, covjek kao i svaki drugi golman bio na 5-10 metara od gola kda je lopta kod njegovog igraca. Samo onda onaj vas 10-ka bezveze izgubi loptu, nije se ni zagradio, i kao neki faul trazi, smijesno.
Ko ga krivi. Njemu je ovo na dušu. Inače onakvi golovi su česti skoro u svako 4-5 utakmici. Dok smo imali snage držali smo se nekako. Čim je nestalo snage Udineze nas pretrčao. Ljudi trče na svaku loptu, neki naši meditiraju po terenu. Usput, dosta rotacija, ni blizu najače momčadi. Čuvamo se za pitare. Bar je lipo bilo pročitati u gazela delo sport da će Široki rotirati igrače :D :D :D :D . Malom Špikiću svaka čast.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 avg 2013, 22:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam sto ljudi krive Luku, covjek kao i svaki drugi golman bio na 5-10 metara od gola kda je lopta kod njegovog igraca. Samo onda onaj vas 10-ka bezveze izgubi loptu, nije se ni zagradio, i kao neki faul trazi, smijesno.
Eh jbg da je u nasoj ligi ono bi bio faul, navika

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 08 avg 2013, 22:45

maxmore je napisao/la:Prestali smo trčati već u 70 minuti. Izgledamo kao da smo mi u pola priprema ne Udine.
A ironije,
U Italiji je prvenstvo jos daleko od pocetka,
dok se u BiH vec igra 3. kolo
:roll:

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 avg 2013, 22:45

admin je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:cudo pa imas toliko sabura admine :mrgreen: Mislim sve im je receno, a opet ne kontaju. Pa ja bih jedva cekao da suradjujem s najvecim sportskim portalom u drzavi :shock:

Siroki jeste dobro organizovan klub, ali mislim da je u nekim stvarima previse konzervativan :?

Vidimo se za par dana na u Sarajevu, nadam se da ce Sarajevo uzeti bodove, dolazite nam u pravo dobro vrijeme. Igraci FKS zeljni pobjeda, a vi cete biti umorni od Europe :D
Eto baš mi ćemo se ugasiti ako ne suradjujemo sa nekim od portala .
EVO predstavnik tog portala iznese podatak da kk prati 300 ljudi iako je opće poznato da u aba ligi taj isti Široki ima skoro pa najvišu popunjenost u dvorani .
OK, vi niste zainteresovani za promociju na portalu, a svakako znate sve o dešavanjima klubu bolje nego mi.

Zašto onda diskutujemo tako često na ovu temu?
znači ti pitaš ,ja odgovorim pa mi obrises post , nemoras vise brisat neću odgovarati ,sve je ok ti si upravu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 avg 2013, 22:46

Nisam ti ja obrisao post niti sam ga pročitao.
a da ne gušimo diskusiju o klubu, ne moraš ga ponovo ni pisati, jasno je meni šta ti želiš reći i postići.

"daj da svi guramo sve klubove ravnopravno, a da mi iz širokog guramo samo svoje."

Semir BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la Semir BAYERN » 08 avg 2013, 22:50

maxmore je napisao/la:Prestali smo trčati već u 70 minuti. Izgledamo kao da smo mi u pola priprema ne Udine.
iskreno, samo da je Udinama trebalo, drukciji bi rezultat bio ;)
kako god, svaka čast Širokom na uspjehu, smijelosti, rabrosti i borbenosti ;)
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 08 avg 2013, 22:54

Semir BAYERN je napisao/la: iskreno, samo da je Udinama trebalo, drukciji bi rezultat bio ;)
Isti dojam sam imao..
Gdje smo mi od liga petice..

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 08 avg 2013, 22:55

admin je napisao/la:Nisam ti ja obrisao post niti sam ga pročitao.
a da ne gušimo diskusiju o klubu, ne moraš ga ponovo ni pisati, jasno je meni šta ti želiš reći i postići.

"daj da svi guramo sve klubove ravnopravno, a da mi iz širokog guramo samo svoje."
Da razumijemo se ,samo neznam kako može netko obrisat post o diskusiji admina foruma i recimo nekog forumasa .
Ali nemoras odgovarati da ne gusimo temu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 08 avg 2013, 22:59

http://www.youtube.com/watch?v=ovsSX_KZMGE a pogodio je momački :o Možda je najrealnije 2:0, ali sta je tu je... Ali po kvaliteti Udine je mogao dati koliko je htio, ne samo Širokom, nego bilo kojem klubu iz PL.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 08 avg 2013, 23:01

Semir BAYERN je napisao/la:
iskreno, samo da je Udinama trebalo, drukciji bi rezultat bio ;)
kako god, svaka čast Širokom na uspjehu, smijelosti, rabrosti i borbenosti ;)
Nitko nije ni rekao nešto drukčije. Zar je bio netko tko je dao Širokom više od 1% šanse, sportski je vjerovati i nadat se, ali .. Udine i bilo koji klub iz Ex YU (osim Dinama) su dva svjeta milionima kilometara daleko. Jasno je rečeno bilo da se okrećemo utakmici sa pitarima. Mogli ste to pročitati na gazela delo sport :D :D :D .
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 08 avg 2013, 23:10

kksiroki je napisao/la:
admin je napisao/la:Nisam ti ja obrisao post niti sam ga pročitao.

Da razumijemo se ,samo neznam kako može netko obrisat post o diskusiji admina foruma i recimo nekog forumasa .
Ali nemoras odgovarati da ne gusimo temu .
Može.
Nisam ja ovdje Tito... svaki moderator uklanja post koji ne priliči forumu, pa bio on moj, tvoj ili bilo čiji.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 08 avg 2013, 23:32

I koliko cemo na kraju dobiti od UEFE?

Spikic zadovoljio,samo neznam sta ce biti sa njim kad se oporave braca Dzidic
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 08 avg 2013, 23:58

Bolna realnost,na žalost ali ovo nam je dokaz gdje nam se nalazi klupski fudbal/nogomet.
Život ide dalje, nema potrebe sad izmišljat toplu vodu,tu smo gdje jesmo i tačka.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

19UM94
Kontakt:

Post Postao/la 19UM94 » 09 avg 2013, 00:15

Android je napisao/la:I koliko cemo na kraju dobiti od UEFE?

dajte u Zrinjski.. koga god ... bolji je od radeljića a bogami i aničića

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 avg 2013, 00:36

aleksandar_veliki je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:Molio bi ako netko ima utjecaja na uredništvo portala da im skrene pozornost na to da EVO cijeli dan pretjeruju s brojem tekstova o euro nastupu Širokog , gdje god po portalu da pogledas samo se o Širokom piše , naslovi :
Navijači na granici
Igrači trenirali sinoć
Igrači u hotelu Trst na doručku
Navijači pristižu oko stadiona
Mladi rep.bh Marić,Spikic i ostali spremni za meč
Itd.
Mislim što je previše previše koga to uopće zanima toliko .
Ja bi ipak radije da ima koji članak o Ronaldu ,Mesiju , Musemicu ,Osimu itd.
Sta hoces, ne kontam te. Cetiri godine urednistvo ovog portala moli, doslovno moli celnike Širokog Brijega da naprave jedan korektan vidi saradnje, odnosno da potpisu ugovor o medijskoj sararadnji, kao sto je potpisan sa nekim drugim klubovima. Medjutim, celnici kluba ne mare za to, zao im dati tri metra reklame portalu SportSport.ba. I da, znam zbog čega ne daju, boze sta cete reci ti i slicni ukoliko se na Pecari pojavi reklama najcitanijeg sportskog portala u drzavi i uzgred još domena nije info ili net, nego ba. Idete mi na onu stvar sa vasim zalopojkama, a da malo pogledate realnost, pa da vidite da se sport u Sirokom prati i to na jedan dosta dobar nacin. Klikni na grb Sirokog, pa ces vidjeti fotke, izjave sa svake tekme. Ali, bolje je doci ovdje i biti ugrozen. Prica sa ovim postom zavrsava, kome se ne svidja, ima onih koji na Pecari imaju reklamu, ali jbg, nemaju fotki sa tekmi, pa tamo kliknuti i zaliti se.
Objasnio ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 09 avg 2013, 02:14

I to što kažeš ajmo mi prika spavat ,laku noć ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 avg 2013, 08:35

Android je napisao/la:I koliko cemo na kraju dobiti od UEFE?

2.pretkolo 130 000€
3. pretkolo 140 000€

+ TV prava i ostalo..

mislim, o čem uopće raspravljat o ovim duelima, nismo se obrukali što je najvažnije..pa Udinese vrijedi 100x vise od ŠIrokog :lol:

Dinamo bi ovako nekako završio sa Udineseom a ne mi..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 avg 2013, 08:46

felix123 je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:Pa BiH nije vasa drzava.. ( Ybem te B, Ybem te ja, zivjela H moja domovina ).. Cemu zalopojke za ovaj portal. :roll:
Bosna i Hercegovina je uvijek bila i ostala naša država i domovina ,samo ne konstituirana na ovakav način ,jer ovakvo stanje nikome ne odgovara ni jednoj od tri strane ,ali očito "veći igrači" imaju koristi od ovakog stanja
Aje nemamo love za kupit kanader ,ali da nemamo love za gorivo za napunit kanader .....HALO ,ko je ovde budala
Ali narodu se zamažu oči ,na način da prva vijest na dnevniku bude Opet nacionalistički povici na Pecari/Koševu/Bilinu polju...
Znam da ovaj post neće ništa promjenit ali ipak cu oprit pošalji ,jbga :(
BiH jeste i treba da je drzava svih ljudi i naroda koji u njoj zive,ali po akcijama ,povicima,parolama iz Zapadne Hercegovine i (uslovno receno) RS-a to se ne moze tako reci,i sve rade da nemaju nista zajednicko sa BiH. :roll: Niko hrvate i srbe ne goni iz BiH(ja cak sta vise volim da ima sto vise nacija i manjina u BiH nego da ih je manje,i nikako ne bi volio zivjeti tamo gdje zivi samo jedna etnicka grupa ili nacija )Ali gledaj jednu stvar,jedno je ne Voliti drzavu BiH a druugo je ne slagati se sa drzavnim uredjenjem.Evo se i ja ne slazem sa trenutnim drzavnim uredjenjem ali volim BiH i dao bih sve za nju(a ne bih se bas slozio da je ovakvo raspolozenje u navedenim krajevima)
Sta mogu reci,moja poruka bi bila,voli drzavu u kojoj si rodjen i postuj njene simbole(i hrvati su dali svoj glas saglasnosti za ovu trenutnu zastavu BiH tako da se nemate sta buniti i paliti je kad je to i vasa zastava),a ako si nezadovoljan unutarnjim uredjenjem to treba traziti legalnim putem.I meni ovakvo uredjenje apsolutno ne odgovara i trazit cu da se BiH uredi na bazi 5-6 multinacionalnih regija(ko sto i EU predlaze),bez RS-a i Federacije gdje ce svi narodi i etnicke grupe biti ravnopravni,uz postovanje svih sloboda i zakona(uglavnom su tako uredjene sve ekonomski jake drzave)

Malo sam OFF ali eto,nesto me povuce ovo kad kaze da niko nije protiv BiH
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 09 avg 2013, 12:19

Kralju i ja ti govorim da nismo zadovoljni državnim uređenjem,jer dok ostale zemlje napreduju mi stojimo u mjestu i čekamo kad će se Njemačka ili SAD smilovat i dat nam para za asfaltiranje države,za organiziranje izbora ,popisa stanovništa...
Je li to bolesno???? Meni je ,ako je vama normalno onda smo u teškim problemima
Zastava BiH???? Ova VARTA ??? Europa nam je nametnula morali smo pristat,ostale 2 strane pristale dobrovoljno ??
Ajde sad mi meni objasni ima li ijedan detaljčić ili boja na onoj zastavi išta sa BiH ????
Umjesto da imamo zastavu sa ljiljanima,šahovnicom,orlom ,zelena boja ,crvena ,bijela, plava ...ma bilo koji simbol naroda koji zive u njoj mi imamo VARTU
Himna??? Bosnjaci pjevaju Jedna si jedina ,Hrvati Moja Hercegovina ,Srbi nezz šta pjevaju -još jedna stvar za stavit u folder BOLESNO

I ovo će netko izbrisat i opet ništa tako da i raspravljanje o ovome gubi smisao
Mentalitet ljudi u BiH: Ma pusti...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 09 avg 2013, 14:48

Vratimo se diskusijama o NK Široki Brijeg.

Državno uređenje, osim što nije predmet diskusija ovog foruma, nam je svima isto. Možemo skupa raditi na tome da izvučemo najbolje iz njega za sve. A možemo i pojedinačno da čupamo svako na svoju stranu, pa koliko ko izvuče.

Što se tiče pitanja o ovom portalu i forumu, stav je slijedeći: Ako ćemo skupa, skupa ćemo... Ako nećemo skupa, onda će portal i forum raditi onako kako je ekonomski opravdano, a ne po nacionalnom ključu i Daytonu, jer nama Njemačka i SAD sigurno neće ništa dati.

time zaključujem diskusiju na ovoj temi, a otvoren sam na PP za pitanja, sugestije i prijedloge kojima bi se podigao kvalitet izvještaja o Širokom na obostranu korist.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Evander i 14 gostiju.