NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Dobar onaj Špikić, on je mladi reprezentativac do 19 godina jel de ? Fino je sinoć odigrao, ima onu drskost, nije ga strah napadača, kad sinoć mlatnu Di Natalea po nogama onaj ne može da vjeruje 

DRUG NEBI TI PUNCA
jest, on je jedan od one 4 što su se po ovom forumu bunili jer ih 4 igraju iz Širokog..bagrcavi je napisao/la:Dobar onaj Špikić, on je mladi reprezentativac do 19 godina jel de ? Fino je sinoć odigrao, ima onu drskost, nije ga strah napadača, kad sinoć mlatnu Di Natalea po nogama onaj ne može da vjeruje
drugi je Marić isto igrao jučer...

mali je predobar, ja sam se iznenadio i protiv Udinesea i protiv Veleža.još kad skontaš da mu je prvi nastup u paru s Ješom službeno Udinese, pa Velež pa Udinese..znači tek treća utakmica

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Armageddon2012
- Kontakt:
znate li,i ako nije tajna,kolika su primanja igrača širokog brijega?
onako,otprilike,od ovih najpoznatijih wagnera,šilića,kordića do tog malog koga pominjete i koji sigurno zarađuje dosta manje.
onako,otprilike,od ovih najpoznatijih wagnera,šilića,kordića do tog malog koga pominjete i koji sigurno zarađuje dosta manje.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
ma kakva primanja, svi trube u Širokom ovo ono..nema tu nekih primanja, samo je razlika što ovdje 1. sjeda plaća, pa kolika god bila..znači, nema dugovanja s te straneArmageddon2012 je napisao/la:znate li,i ako nije tajna,kolika su primanja igrača širokog brijega?
koliko ja pretpostavljam par ovih jačih igrača, mislim oko 3- 4 000 KM, sumnjam da je više..
a ovi malci tipa Špikić..to su tek potpisani, vjerojatno oko 600-800 KM
- Armageddon2012
- Kontakt:
hvala.
ali vjerujem da ste pored te redovnosti,ipak uz željezničar i najveće platiše...
bio je i borac doskora u tom rangu,ali sad najplaćeniji igrač ima 1500 maraka...zato sam i pitao,da vidim koliko kaskamo za klubovima koji najviše i najurednije plaćaju.
ali vjerujem da ste pored te redovnosti,ipak uz željezničar i najveće platiše...
bio je i borac doskora u tom rangu,ali sad najplaćeniji igrač ima 1500 maraka...zato sam i pitao,da vidim koliko kaskamo za klubovima koji najviše i najurednije plaćaju.
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 09 avg 2013, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Plus redovno isplacene premije. Pa mogu u vas igraci solidno zaradit za nase uslove s obzirom da siroki dobro igra konstantno u PL
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
u pravu si..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Plus redovno isplacene premije. Pa mogu u vas igraci solidno zaradit za nase uslove s obzirom da siroki dobro igra konstantno u PL
zaboravio sam premije..+ ugovor sto se odmah dobije lova
nego reci mi, ostao si duzan jel te itko gađao kamenjem u proslu nedjelju, kakvi su bili uvjeti itd?

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nije za razliku od proslih godina. Valjda i ovaj narod kod nas dolazi pameti. Siroki zasluzeno slavio ali iskljucivo zbog vaginalnog ponasanja nasih balerina. Siguran sam da bi drugaciji ishod bio da nismo onako igrali jer ono nije snaga koju Velez posjedujeKevin je napisao/la:u pravu si..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Plus redovno isplacene premije. Pa mogu u vas igraci solidno zaradit za nase uslove s obzirom da siroki dobro igra konstantno u PL
nego reci mi, ostao si duzan jel te itko gađao kamenjem u proslu nedjelju, kakvi su bili uvjeti itd?
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Mali Špikić kako sam ja čuo 600 Km i 6000 KM po ugovoru + premije. Ovi glavni igrači Wagner , Ješe... 4000 do 6000 + po ugovoru!Kevin je napisao/la:ma kakva primanja, svi trube u Širokom ovo ono..nema tu nekih primanja, samo je razlika što ovdje 1. sjeda plaća, pa kolika god bila..znači, nema dugovanja s te straneArmageddon2012 je napisao/la:znate li,i ako nije tajna,kolika su primanja igrača širokog brijega?
koliko ja pretpostavljam par ovih jačih igrača, mislim oko 3- 4 000 KM, sumnjam da je više..
a ovi malci tipa Špikić..to su tek potpisani, vjerojatno oko 600-800 KM
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
da li vam je bliza Italija od Sarajeva ?
-
- Kontakt:
Dečko kad jednom u životu dođete bez najave (1 ste došli i zna se kako je to završilo ,mogu postavit slike ovde ili u PP ) za nas poruke pisat možeteOlala je napisao/la:da li vam je bliza Italija od Sarajeva ?

Ne ono nisi se prijavio samo da bi provociro ovde
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nista ni manje ni vise nego u Vrapcicima.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nije za razliku od proslih godina. Valjda i ovaj narod kod nas dolazi pameti. Siroki zasluzeno slavio ali iskljucivo zbog vaginalnog ponasanja nasih balerina. Siguran sam da bi drugaciji ishod bio da nismo onako igrali jer ono nije snaga koju Velez posjedujeKevin je napisao/la:u pravu si..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Plus redovno isplacene premije. Pa mogu u vas igraci solidno zaradit za nase uslove s obzirom da siroki dobro igra konstantno u PL
Nije ni Široki odigrao maksimalno koliko moze, odnosno moze se reci da je bilo dovoljno i pola snage, kako god, rijec je ipak o kvalitetnijoj, uigranijoj i iskusnijoj momcadi, tu se godinama samo pridodaje par igraca, ove godine se mozda konacno i pogodilo sa svim prinovama, no vidjet cemo, duga je sezona.
...Život za Široki...
Za svaku tekmu u gostima ,gostujuci navijaci se moraju najaviti (da si imalo upucen znao bi),a vi ne smijete doci u sarajevo to je cinjenica. Istina bolifelix123 je napisao/la:Dečko kad jednom u životu dođete bez najave (1 ste došli i zna se kako je to završilo ,mogu postavit slike ovde ili u PP ) za nas poruke pisat možeteOlala je napisao/la:da li vam je bliza Italija od Sarajeva ?![]()
-
- Kontakt:
Aje dečko molim te pobriši poruku ,evo molim teOlala je napisao/la:Za svaku tekmu u gostima ,gostujuci navijaci se moraju najaviti (da si imalo upucen znao bi),a vi ne smijete doci u sarajevo to je cinjenica. Istina bolifelix123 je napisao/la:Dečko kad jednom u životu dođete bez najave (1 ste došli i zna se kako je to završilo ,mogu postavit slike ovde ili u PP ) za nas poruke pisat možeteOlala je napisao/la:da li vam je bliza Italija od Sarajeva ?![]()
Meni se ne da objašnjavat ovo (već sam jednom dečku objašnjavo koji se pravio da je prošao sa svojim klubom svaki grad ove države ,pa na kraju se uspostavilo da ima 13 godina ) ,pitaj nekog starijeg iz svoje grupe ako uopce nađeš nekog ko je skupio m**a da dođe negdje bez najave

Sarajevo - Široki Brijeg stream:
http://www.hercego.v.inalive.com/index. ... 18&lang=hr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.balkan..sport.info/showthread.php?29-BalkanSport-8" onclick="window.open(this.href);return false; (potreban VIP status)
http://www.hercego.v.inalive.com/index. ... 18&lang=hr" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.balkan..sport.info/showthread.php?29-BalkanSport-8" onclick="window.open(this.href);return false; (potreban VIP status)
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
@felix123
Kad vec govoris da nijedna grupa nema m*da doco nenajavljen u drugi grad,prosle god su manijaci u z.mostar dosli i dobro znas sta je sa pabom bilo
Zato,nisu svi u istom košu...
Kad vec govoris da nijedna grupa nema m*da doco nenajavljen u drugi grad,prosle god su manijaci u z.mostar dosli i dobro znas sta je sa pabom bilo

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
- Kontakt:
Majstore di si ti pročito nijedna grupa ???Southboy je napisao/la:@felix123
Ja sam mislio na grupu kojoj pripada @Olala (valjda možeš zaključit koja je)
13 naših momaka nedugo iza onih nereda ode nenajavljeno na Grbavicu (citaj u Sarajevo ) i po povrtku kuci u suradnji 2 bratske skupine (isto se dadne zakljucit koje ) koje ih prate od Sarajeva bivaju napadnuti tek u Mostaru i policija uhvati tu 6-orku i zamisli čuda sutradan nema niti izvještaja o tome "incidentu"
Tako da poruke "...u listicu se vratit nećete..." gube svaki smisao
Valjda sam ovime sam i dao odgovor što mi ne idemo u Sarajevo i konačno da završi se s time
Danas očekujem jednu tvrdu utakmicu ,mi umoreni od puta ,tako da i s bodom bi bili prezadovoljni
Ajmo PLAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Gdje ste bili? U istočnom Mostaru kod komšija pa sa njihovim vodičima u 10 ujutro prešli famoznu ratnuliniju razgraničenja 200 metara, napali prazan pab sa konobarom i dva muška i jednim ženskim gostom.Southboy je napisao/la:@felix123
Nakon obračuna sa praznim pabom vratili se u sigurnost istočnog Mostara. Svaka čast to je potez za pamćenje.
Zadnja izmjena: lenta crvena, dana/u 11 avg 2013, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
Navlači se suđenjem za Pitare. Ne moze se drukčije dobiti.
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Bing [Bot], bvsic, Giuseppe1, inzomni, kolezeljovac, MikiPirs, Necto, Shategabri, tuitamo, Uvijeknapravojstrani, Varijantas8 i 99 gostiju.