FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

KenoRob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KenoRob » 09 avg 2013, 17:44

a chenan kosonja?

ja sam bio na zeljinom zapadu sa starim kad je emir spahic kod celika zaradio crveni karton zbog obracuna sa cenanom. i onda kad je spaha izlazio sa terena dosta delegata sa zapada je pocelo psovat majku ovo ono a igrom slucaja tu odmah do nas su sjedili spahini roditelji i normalno spahin stari se digo i poceo govorit polako ljudi nemoj te mu psovat mi smo mu roditelji e onda tek belaj pocinje par predmeta je palo oko nas jedva se strasti nekako smirile....sjecal se ko toga? da vidimo ko je stara garda kod manijaka?

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 09 avg 2013, 17:50

EuroSport je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:zna se NERMIN VAZDA a gdje je on sad , znal neko ?
Poslije njega Dzelo, Jure Guvo, Alen Mesanovic. Najbolji vezni Kamber i Svraka.
nisi ti jarane dobro pratio zelju posle rata.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 09 avg 2013, 17:53

Admiral_TM87 je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:zna se NERMIN VAZDA a gdje je on sad , znal neko ?
Poslije njega Dzelo, Jure Guvo, Alen Mesanovic. Najbolji vezni Kamber i Svraka.
nisi ti jarane dobro pratio zelju posle rata.
Ivica Huljev je za njih tata, ali on je bio kratko tu, kao i Kamber, ali ja ovu dvojicu gotivim zato sam to napisao.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 avg 2013, 17:53

A koliko je bio Guvo tu ?
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2013, 17:55

EuroSport je napisao/la:
Ivica Huljev je za njih tata, ali on je bio kratko tu, kao i Kamber, ali ja ovu dvojicu gotivim zato sam to napisao.
A kamber najvise igrao beka ...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 09 avg 2013, 18:02

pile87 je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:
ako ćemo pošteno, bilo ih je masa koji su ostavili većeg traga od kambera. svaka njemu čast, al ispred njega su i buki i dželo i karić i huljev i bekrić i zeba...

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 09 avg 2013, 18:08

fczeljo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:
ako ćemo pošteno, bilo ih je masa koji su ostavili većeg traga od kambera. svaka njemu čast, al ispred njega su i buki i dželo i karić i huljev i bekrić i zeba...
Bio je tu i Denis Selimovic klasa. Ma bilo je tu dosta igraca, zato kazem ne moze se selektirati tako. Drugacija je liga bila, drugacije su utakmice bile, kvalitet kad je Vazda davao golove mjeriti sa ovim trenutnim kvalitetom lige je nemoguca misija.

Za nas jedna od najvaznih utakmica u ligi je taj cuveni derbi, gdje se Vazda nadavao golova, Dzelo takoder, a ovaj nas nesretni "golgeter" kako ga vi nazivate tri godine u derbiju nije pogledao na gol, a ne zabio gol. Tako da. ....

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 09 avg 2013, 18:16

Poslije rata nas najbolji napadac je bio Nermin Vazda.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2013, 18:23

EuroSport je napisao/la:
Bio je tu i Denis Selimovic klasa. Ma bilo je tu dosta igraca, zato kazem ne moze se selektirati tako. Drugacija je liga bila, drugacije su utakmice bile, kvalitet kad je Vazda davao golove mjeriti sa ovim trenutnim kvalitetom lige je nemoguca misija.

Za nas jedna od najvaznih utakmica u ligi je taj cuveni derbi, gdje se Vazda nadavao golova, Dzelo takoder, a ovaj nas nesretni "golgeter" kako ga vi nazivate tri godine u derbiju nije pogledao na gol, a ne zabio gol. Tako da. ....
:lol: :lol: :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 avg 2013, 18:27

Ovaj nije dobar al definitivno..koliko se jadan trudi da pokaze neko znanje totalno se zajebe :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 09 avg 2013, 18:30

Rašid Avdić :mrgreen:
Grbavica naš je Hram!!!

nedim1921
Kontakt:

Post Postao/la nedim1921 » 09 avg 2013, 18:32

pile87 je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:[/qu
EuroSport Denis Selimovic je solidan igrac bio,al nikakav trag nije ostavio kod nas,da kazes za Amira Agica,to je vec nesto drugo..on je po meni jedan od najboljih igraca koji je igrao tu poziciju..
Zadnja izmjena: nedim1921, dana/u 09 avg 2013, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 09 avg 2013, 18:32

fczeljo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:
I Agic je bio dobar...

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 09 avg 2013, 18:34

Imali ste vi dobri igraca prije sveg Huljev je tad dominirao, a pored njega sasvim sigurno imali ste dva doktora fudbala a to su Vuksanovic i Agic dva igraca koja su bas znala da igraju fudbal.

P.S. Zaboravili ste majstoriju Cosica kad je prebacio sjevernu tribinu stadiona Grbavica :P

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 09 avg 2013, 19:07

Igrac koji je pored guse najvise dao za zelju nakon rata je buki biscevic ...senad zeric je bio dobar nekoliko sezona ...sjecal se ko mekica glavonje koji nije mogao da sprinta jer kad god bi zasprintao glava bi ga zanosila pa nije mogao trcat pravo...bilo je tu jos par momaka koji su obecavali ppuno ali vec dugo nisam cuo nista za njih?zna li ko Gdje su I sta rade; miro kruzik, sanjin radonja,arben aavdija,goran tvrtkovic(generacija zeba,selimbegovic),alen kurt,senad zeric???

Semir BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la Semir BAYERN » 09 avg 2013, 19:21

tacno je 19:21 8-)
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 09 avg 2013, 19:34

nedim1921 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:

:lol: :lol: :lol:[/qu
EuroSport Denis Selimovic je solidan igrac bio,al nikakav trag nije ostavio kod nas,da kazes za Amira Agica,to je vec nesto drugo..on je po meni jedan od najboljih igraca koji je igrao tu poziciju..
Nije ostavio trag zato sto je brzo otisao mozda poslije pola sezone, ili sezonu ne sjecam se sad tacno, ali je meni je bio extra igrac. S dobrim pregledom igre, dugim loptama.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 09 avg 2013, 19:36

EuroSport je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Ja bih da konstatujem da je Popović igrao samo prvu utakmicu protiv Sarajeva u prvoj postavi. Ostale utakmice je proveo na klupi ili bi ulazio posljednjih 15 minuta.
.
Poceo je i prvu protiv Metalurga igrao 75 min,s obzirom na rezultate iz prvih utakmica Kukesija i protiv Sarajeva i protiv Ukrajinaca logicno je da sidras kakav je on nema efekta u branjenju rezultata i igranja na neke eventualne kontre,tako da je logicno sto nije poceo revanse

Da ne ispadne sad da ja mislim da je dobar ili nesto,ali eto nisi ni ti upravu ,a nije ni on jel mu je bezveze zakljucak
Zadnja izmjena: BlueIsTheColor, dana/u 12 avg 2013, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 09 avg 2013, 19:48

BosniaHerzegovina je napisao/la:Ko je po vama najbolji napadac Zelje poslije rata, onako pitam
Po meni Samir Muratovic, mada je bio kratko kod nas, ali brojka od 36 golova iz 53 tekme je respektabilna cifra... covjek se kasnije dokazao i u reprezentaciji, doduse na drugoj poziciji u timu... takodjer, za mene jedan od najboljih igraca poslije rata je sigurno Denis Karic... i uz Agica, Huljeva, Bukija, Dzelu sigurno jedan od najboljih veznjaka naseg tima... jos bih spomenuo Omera Joldica i neizostavnog Edisa Mulalica... ma bilo je dosta dobrih igraca da ne moze covjek da kaze sad ko je bio najbolji... Jos i Mekic, Zuban, Greda... bas je bilo dobrih igraca...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 09 avg 2013, 19:50

Citam sve vrijeme izostavljate Zebu, a mislim da je zasluzio da se uvrsti u taj kos?
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, edinedin, IQ200, Levin, sassari i 50 gostiju.