U Dinamu dobar broj igraca ima 400k po godiniRiverPlate je napisao/la:strašna primanja za ovaj region samo Sammir iz Dinama ima više, ali Dinamo ima da plati a bojim se da Zvezda nema, ja da sam predsjednik bila bi mu plata 50 hiljada maksimalno
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dinamo svake godine od prodaje igrača zaradi minimalno 10-15 miliona, dok mi koji imamo dug od preko 40 miliona damo takvu platu igraču koji se umori na zagrijavanju. Ljudi, on u 10. minuti diše na škrge. Svaka njemu čast na svemu u dosadašnjoj karijeri, ali on više nije igrač za profesionalni fudbal i gotovo.
Smoke Weed Everyday!
Nije on kriv što praktično nemamo kondicionog trenera i što nam je 95% igrača nespremno.EvoMene je napisao/la:Dinamo svake godine od prodaje igrača zaradi minimalno 10-15 miliona, dok mi koji imamo dug od preko 40 miliona damo takvu platu igraču koji se umori na zagrijavanju. Ljudi, on u 10. minuti diše na škrge. Svaka njemu čast na svemu u dosadašnjoj karijeri, ali on više nije igrač za profesionalni fudbal i gotovo.
Ma ne moze njemu 5 kondicionih pomoci! Lik je prespor za moderan fudbal...Mi kao da imamo Vidica, Drogbu, Zigica...u ekipi pa shatro igramo s njim na prekide, a lik je sinoc svaku na prvu stativu ili na 15-20 m i to po zemlji ubacio, ako je iz polja nabacivao... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
@marconato
To kad te je stric vodio je bilo u Kupu kupova, a ne Kupu UEFA.
Vrednovanje Zvezde na osnovu rezultata do 1991. i nesto kasnije u prvim postembargo godinama nece doneti nikakvu korist, vec predstavlja jednu zasecerenu nostalgicnu samoobmanu. Cini se da se odmak od toga jos uvek nije desio, pa se zato 1 Cernomorets smatra nekakvom dunst ekipom, a ona dolazi iz ukrajinske lige, koja je za JSL 1 Serie A licno.
Zvezda nekada jeste bila vrlo jaka, te kao takva je predstavljala 1 izazov i najvecim klubovima Evrope. Dvadeseti vek je FKCZ zavrsio medju top10 klubova, rezultatski gledano, u evrotakmicenjima. Marakana je bila stadion na kome se umalo utopio veliki "holandski" Milan, na kome je Bayern gubio, Real bivao gazen, a ostale ekipe su cesto bile presretne kada ne odu sa 3-4 golova u mrezi - kako se god zavrsila tekma.....
O tempora, o mores. U aktualnom trenutku, Marakana je pozeljna destinacija na bilo kom zrebanju u Nionu. Zvezda je danas sastavljena od provnicijskih igraca sa istim takvim mentalitetom. Njen kapiten visi po kladionicama, trosi pare po splavovima i ubija paklu-dve cigareta dnevno. Pa onda, zar je cudo sto baldise i isplazi jezik u 15om minutu
Nekakav Krneta je tu perspektivni stoper, a kojekakvi Vesovici i sl. mediokriteti su ti koji cine "zalog za buducnost". Naravno, to je posledica krimogenih strukura koje je vode, pa je iluzorno ocekivati nesto vise od "casne eliminacije" u sezoni kupanja.
Jedan drugi provicijski klub SFRJ, Vojvodina, je postavila standarde kako se sastavlja i vodi tim koji za pocetak igra brz i efikasan fudbal. Ljudi su pored smrti predsednika, opste besparice i krajnje nekorektnosti beogradskih lobija, sastavili ekipu koja igra tako da u Turskoj jednom Bursasporu utrpa 3 komada - koliko Partizan i Zvezda kombinovano na svim gostovanjima ove sezone.
Dakle, nije ovde muzika (za koju su potrebni novci, jel tako?) u direktnoj korelaciji sa parama, vec sa znanjem i generalno - poimanjem problematike modernog fudbala. Onaj ko kapira moderan fudbal, moze da ide napred, a onaj ko mitologise o Bariju i celih 22 godine posle - taj je izgleda osudjen na propadanje.
To kad te je stric vodio je bilo u Kupu kupova, a ne Kupu UEFA.
Vrednovanje Zvezde na osnovu rezultata do 1991. i nesto kasnije u prvim postembargo godinama nece doneti nikakvu korist, vec predstavlja jednu zasecerenu nostalgicnu samoobmanu. Cini se da se odmak od toga jos uvek nije desio, pa se zato 1 Cernomorets smatra nekakvom dunst ekipom, a ona dolazi iz ukrajinske lige, koja je za JSL 1 Serie A licno.
Zvezda nekada jeste bila vrlo jaka, te kao takva je predstavljala 1 izazov i najvecim klubovima Evrope. Dvadeseti vek je FKCZ zavrsio medju top10 klubova, rezultatski gledano, u evrotakmicenjima. Marakana je bila stadion na kome se umalo utopio veliki "holandski" Milan, na kome je Bayern gubio, Real bivao gazen, a ostale ekipe su cesto bile presretne kada ne odu sa 3-4 golova u mrezi - kako se god zavrsila tekma.....
O tempora, o mores. U aktualnom trenutku, Marakana je pozeljna destinacija na bilo kom zrebanju u Nionu. Zvezda je danas sastavljena od provnicijskih igraca sa istim takvim mentalitetom. Njen kapiten visi po kladionicama, trosi pare po splavovima i ubija paklu-dve cigareta dnevno. Pa onda, zar je cudo sto baldise i isplazi jezik u 15om minutu
Jedan drugi provicijski klub SFRJ, Vojvodina, je postavila standarde kako se sastavlja i vodi tim koji za pocetak igra brz i efikasan fudbal. Ljudi su pored smrti predsednika, opste besparice i krajnje nekorektnosti beogradskih lobija, sastavili ekipu koja igra tako da u Turskoj jednom Bursasporu utrpa 3 komada - koliko Partizan i Zvezda kombinovano na svim gostovanjima ove sezone.
Dakle, nije ovde muzika (za koju su potrebni novci, jel tako?) u direktnoj korelaciji sa parama, vec sa znanjem i generalno - poimanjem problematike modernog fudbala. Onaj ko kapira moderan fudbal, moze da ide napred, a onaj ko mitologise o Bariju i celih 22 godine posle - taj je izgleda osudjen na propadanje.
Ma znam da je bio stari naziv za takmicenje, a svako malo ga mijenjaju...
Ja sam upravo na to i pokusao da ukazem ako si dobrano citao moj text...
Svjestan sam ja vrlo dobro ko danas i kako vodi Zvezdu i cesto mi na pomen naseg fudbala padne na pamet recenica: "mala bara, puno krokodila", iz cuvenog dokumentarca...
Najjaca mi je ona izlizana floskula koju nasi "komentatori" nerijetko pomenu: "koliko para, toliko muzike"
Oni svi zajedno konstantno vrijedjaju nasu inteligenciju, a sto je jos gore, nije mali broj onih koji sve to gutaju i jos pisu ili kazu tipa: pa sta ako je promasio penal, nije jedini...Kamo srece da je hebeni penal nas glavni i osnovni problem...
Ja sam upravo na to i pokusao da ukazem ako si dobrano citao moj text...
Svjestan sam ja vrlo dobro ko danas i kako vodi Zvezdu i cesto mi na pomen naseg fudbala padne na pamet recenica: "mala bara, puno krokodila", iz cuvenog dokumentarca...
Najjaca mi je ona izlizana floskula koju nasi "komentatori" nerijetko pomenu: "koliko para, toliko muzike"
Oni svi zajedno konstantno vrijedjaju nasu inteligenciju, a sto je jos gore, nije mali broj onih koji sve to gutaju i jos pisu ili kazu tipa: pa sta ako je promasio penal, nije jedini...Kamo srece da je hebeni penal nas glavni i osnovni problem...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Spor je i Andrea Pirlo pa mu to ne smeta mnogo, a fizički spreman Milijaš za TSL i ekipe poput Černomoreca je ono što je Pirlo za Seriju A.marconato je napisao/la:Ma ne moze njemu 5 kondicionih pomoci! Lik je prespor za moderan fudbal...Mi kao da imamo Vidica, Drogbu, Zigica...u ekipi pa shatro igramo s njim na prekide, a lik je sinoc svaku na prvu stativu ili na 15-20 m i to po zemlji ubacio, ako je iz polja nabacivao...
Ovo posljednje nije tačno. Sinoć sam posebno pažnju obraćao na to i samo prvi centaršut mu je bio loš, ostali su bili sasvim pristojni, dok je recimo u drugom poluvremenu bilo baš tužno gledati Mladenovića ili Savićevića kako izvode prekide.
Ja ne vidim način da se taj Milijaš koji ubija kutiju ili dvije cigara dnevno i opija se svakog vikenda po splavovima na kraju dobro fizički pripremi, pa sve da ima kondicionog trenera Bajerna.
Smoke Weed Everyday!
Naravno da može, kao da je on počeo piti i pušiti prije dvije godine pa mu sad to smeta. Kod Antića je bio jedan od glavnih igrača i sigurno je da se može vratiti barem na nivo iz prošlog mandata u Zvezdi. Robi je svojevremeno pušio ko Turčin pa je bio jedan od najboljih na svijetu, a i sada imaš bezbroj primjera igrača koji piju pa se to ne vidi toliko.EvoMene je napisao/la:Ja ne vidim način da se taj Milijaš koji ubija kutiju ili dvije cigara dnevno i opija se svakog vikenda po splavovima na kraju dobro fizički pripremi, pa sve da ima kondicionog trenera Bajerna.
Milijaš je samo posljedica nepostojanja nikakve sportske strategije te opšte anarhije i nerada u klubu.
Nisam od onih koji slijepo brane svoj stav čak i kad vide da je neko drugi u pravu, tako da se velikim dijelom moram složiti s tobom. Ipak, i dalje mislim da jednom kapitenu Zvezde ne priliči takav život van terena, dok ovo što si ti rekao definitivno stoji.
Smoke Weed Everyday!
Naravno.marconato je napisao/la:Kamo srece da je hebeni penal nas glavni i osnovni problem...
Ponovo smo najgledaniji u evropskim takmicenjima , kazu da je bilo 40.000 ljudi ,a bilo ih je vise .
Sutra od 18 casova igramo u Ivanjici protiv Javora . Stojanovic " uveo napadacki fudbal" u Zvezdu
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ново првенство " & " " ? "?" $ је $ - у $ $ " " 1. ?." Црвене $ " $ се " " " " % & се $ у ", & & се не $ о " у " $ ¥, ? на """ & је $ - $, " & се " / - $ ' старта - " - $ ", па & се $ " о - ? ".
' " - " Пазар, " је на - ' $ " " $ & ТВ &, & је све оно на % је " % ? " $ сезона. ? / у & је овога пута % ? " Новог Пазара, ' & оно % - ? " зна. $ $ ", $ са ? $ ФСС, ? " % ¥ ' $ $ & на ту ", јер је ово $ " $ & " је & у & у & се ? " ¥ - " $. $ " у & је - & ? 1. ? ово првенство потпуно ?, $ нас $ тога $ не ", НЕГО ' $ ", & ? " " " " $.
" у & је " Пазар поражен, заправо је ? ? - " пре њеног &, " $ је $ " "?" тај " ' на терен ?, " & " ". " то " ? $, па су се $ $ $ ? $, " је " % ? ' $ ? ? ", " - ", а " " " потпуно ? ? ? у 89. ", " је " & " "$"
Црвена $ " - $ " на све "?" ? ". ? ' $ је & $ ФСС ? ? са " ?, ? ' " $ је поново по & рецепту " " "?" & " " $ & " " $ $. ? ' " $ су " ? & $ сезоне ? " """ ", у " су $ ? ", а $ " " $ """ $ у ". $ за & ? " " "?". ? ' " $ су & " ?, у " рангове " ? " & " " " ?, а $ "$ & $". " - $ ", - " $ / " $ $ свој $, " $ & $ "реагују" разне " " $ $ оцене $ " $ / ", " " & & '. Не!
" " $ ", " " " """ $ &, " & ¥ процес & & $, " је на " ' $ $ се он " " на " ". ? се то не $ $, ово првенство - - $ ? " / " " ове ?, јер у њој, " $ - посете на $ " ? /, $ ? ' & $ за ? " ". $ & " " празна претња & " $ $ " ", јер у ' " не ? $ '!
& Црвена $
' " - " Пазар, " је на - ' $ " " $ & ТВ &, & је све оно на % је " % ? " $ сезона. ? / у & је овога пута % ? " Новог Пазара, ' & оно % - ? " зна. $ $ ", $ са ? $ ФСС, ? " % ¥ ' $ $ & на ту ", јер је ово $ " $ & " је & у & у & се ? " ¥ - " $. $ " у & је - & ? 1. ? ово првенство потпуно ?, $ нас $ тога $ не ", НЕГО ' $ ", & ? " " " " $.
" у & је " Пазар поражен, заправо је ? ? - " пре њеног &, " $ је $ " "?" тај " ' на терен ?, " & " ". " то " ? $, па су се $ $ $ ? $, " је " % ? ' $ ? ? ", " - ", а " " " потпуно ? ? ? у 89. ", " је " & " "$"
Црвена $ " - $ " на све "?" ? ". ? ' $ је & $ ФСС ? ? са " ?, ? ' " $ је поново по & рецепту " " "?" & " " $ & " " $ $. ? ' " $ су " ? & $ сезоне ? " """ ", у " су $ ? ", а $ " " $ """ $ у ". $ за & ? " " "?". ? ' " $ су & " ?, у " рангове " ? " & " " " ?, а $ "$ & $". " - $ ", - " $ / " $ $ свој $, " $ & $ "реагују" разне " " $ $ оцене $ " $ / ", " " & & '. Не!
" " $ ", " " " """ $ &, " & ¥ процес & & $, " је на " ' $ $ се он " " на " ". ? се то не $ $, ово првенство - - $ ? " / " " ове ?, јер у њој, " $ - посете на $ " ? /, $ ? ' & $ за ? " ". $ & " " празна претња & " $ $ " ", јер у ' " не ? $ '!
& Црвена $
- samo_lijevo
- Kontakt:
Moze li doci u pitanje sutrasnji mec?
Koliko je ovo ozbiljno?
Koliko je ovo ozbiljno?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Za razliku od Luletovih saopštenja čak ima i smisla.
Ja se nadam da ne može, ali opet ne znam.
Ja se nadam da ne može, ali opet ne znam.
Smoke Weed Everyday!
Ovo je vrlo ozbiljno jer Zvezda nikada nije izdala ovakvo saopstenje cak ni slicno da otvoreno kaze da ce da istupi iz lige. Nisam siguran da li sutrasnji mec biti odlozen,ali sve je moguce, ne znam jos uvek nista jer nema ni sat vremena kako je izdato saopstenje. U svakom slucaju ovo veceras je prevrsilo svaku meru, ovo je dno dna , ovo nije poraz fudbala ovo je poraz zdravog razuma.samo_lijevo je napisao/la:Moze li doci u pitanje sutrasnji mec?
Koliko je ovo ozbiljno?
Ne može doći u pitanje. Prijetnja istupanjem je smiješna, i mi i oni znamo da od toga nema ništa.samo_lijevo je napisao/la:Moze li doci u pitanje sutrasnji mec?
Koliko je ovo ozbiljno?
Moze doci do privremenog bojkota Zvezde i jos nekolicine klubova ,ali potpunog istupanja ne, inace saopstenje je vrlo ozbiljno kako god ko gledao na to .
- samo_lijevo
- Kontakt:
Onda je ovo mlacenje prazne slame.Ako je toliko gadna situacija zasto ne bi Zvezda sa svojim filijalama nesto poduzela?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ma ozbiljno koliko i leteći cirkus monti pajtona... Ja imam ozbiljnu sumnju da vaši spremaju neko sranje pa vam mazu oči i skreću pažnju.. Očekujem koliko sutra nas odgovor i naravno neku muljazu sa koje se skreće pažnja....Tribalian je napisao/la:Moze doci do privremenog bojkota Zvezde i jos nekolicine klubova ,ali potpunog istupanja ne, inace saopstenje je vrlo ozbiljno kako god ko gledao na to .
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.