FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ukoliko veceras igra Bayern i koja bi postava po vama mogla igrati ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
meho-medo je napisao/la:Ukoliko veceras igra Bayern i koja bi postava po vama mogla igrati ?
20:30 in sha Allah. Prenos ima na eurosport II.
Thiago je imao temperaturu tako da ne znam hoće li biti spreman. Ne vjerujem da će igrati u prvih 11 iako sam ubjeđen da bi da je spreman 100%.
Ako će Pep furati svoju taktika onda očekujem Javija na stoperu, igrač koji je dominirao u veznom redu, ali hajde šta se može. Muller u napadu, osim ako Thiago ne bude igrao onda Muller u veznom redu, u napadu Mandžo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi prema Bildu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Semir BAYERN
- Kontakt:
bild 90% tačno
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
Taman ono što sam ja pisao. Thiago nespreman, Muller u vezni red i Mandžo u napad.
Samo što će Javi igrati najvjerovatniej na stoperu a Jerome na klupu.
Samo što će Javi igrati najvjerovatniej na stoperu a Jerome na klupu.
- anelbavarac
- Kontakt:
Veceras startamo abd. sa sigurnom pobjedom sto se mene tice moze i 1:0 samo da uzmemo 3 boda na pocetku 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tacno kao da nije pocetak sezone (ja jos uvijek ne vjerujem da je doslo i to vrijeme), jer se skoro nista ni ne pise. Ili je razlog drugi dan Bajrama pa su svi kod rodbine i u izlasku (petak je
) ili su se mnogi prepali ove nadolazece oluje (ne mislim na Gladbach
).
Schweini ce veceras odigrati 300-tu utakmicu u dresu Bayerna, veliki jubilej i samo je pobjeda ta koja ce donijeti potvrdu ovog jubileja.
Postave se biraju ali niko ne moze sa sigurnoscu reci koja ce to biti. Nadamo se da ce zaigrati ona koja je najspremnija i koja ce donijeti prva tri boda u novoj sezoni.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
Schweini ce veceras odigrati 300-tu utakmicu u dresu Bayerna, veliki jubilej i samo je pobjeda ta koja ce donijeti potvrdu ovog jubileja.
Postave se biraju ali niko ne moze sa sigurnoscu reci koja ce to biti. Nadamo se da ce zaigrati ona koja je najspremnija i koja ce donijeti prva tri boda u novoj sezoni.
AUF GEHTS DIE ROTEN!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sretno vam veceras.
I nadam se da Pep ne misli igrat bez napadaca :kava:
I nadam se da Pep ne misli igrat bez napadaca :kava:
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Danas na treningu..
Ovo nam fali, ova dobra atmosfera koja je vladala dok je i Jupp bio u klubu. Ovako nešto će nam sigurno poboljšati igru i rezultate.
Zadnja izmjena: SemaFCBM, dana/u 09 avg 2013, 19:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Veceras krece prva u nizu borbi koje ce ovaj krunisani vladar evrope i njemacke vojevati u nastojanju da odbrani ono sto je prosle sezone pokorio , zeli uraditi ono sto nikome do sada nije poslo za rukom u novijoj eri evropskog nogometa ,odbraniti sve velike trofeje ,,mnogi su mu za petama koji cekaju kiks i preotimanje vladavine sto u evropi sto u njemackoj ,ali ova generacija bajerna nikad jaca nikad spremnija i odlucnija da to uradi da se upise u bsemrtne ,i siguran sam da ce ovi momci ,aBd tamo negdje krajem pocetkom i krajem maja pisati historiju koju tesko da ce ko moci u dogledno ponoviti.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
SemaFCBM je napisao/la:
Danas na treningu..
Ovo nam fali, ova dobra atmosfera koja je vladala dok je i Jupp bio u klubu. Ovakva pozitivna atmosfera unutar kluba sigurno dosta utiče na rezultat i samu igru.
joj ribac kak bi se stocem rokno majke mi ,drag si mi igracali malo si mi poceo ici na zivce od predprosle sezone i onog skandala sa robenom,metar si i zlilet,sev udure zafrkancija ,ali zna nekad i precerat ,ali koliko vidi ribac vodi glavnu ,on sviju more zajeb, a drugi se i ne primjecuju,otreso bi te ko slinu
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 09 avg 2013, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ljubitelj Bayerna (
), ali ja ne vidim kako ce Monchengladbach otici kuci sa manje od 3 primljena gola. Mislim da bi se i oni zadovoljili nekim porazom od 3:1.
Jednostavno, Bayern je prejak, mada jos uvijek to nije onaj pravi Bayern koji ocekujem pocetkom oktobra. Mislim da ce tek tada pokazati pravu snagu i mljeti protivnike zesce negoli je to bio slucaj pod palicom Juppa Heynckesa.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Semir BAYERN
- Kontakt:

Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
Imali ko link za eurosport 2,.
SRETNO NAM
SRETNO NAM
Sve ove stvari,stvorene su s predumišljajem,rođene s odlučnošću,hranjenje preciznošću,vođene pravilima,usmjeravane razumom,a potom pogubljene i sahranjene na uobičajen način. I njihovi nijemi grobovi koji u duši ljudskoj leže čak su označeni i numerisani.
- Semir BAYERN
- Kontakt:
Sretno nam svakako
neugodan je Gladbach, jedva cekam meč, usput evo zadnjih deset tekmi rezultata protiv Gladbacha...

i Jupp je debitovao za Bayern protiv svog rodnog grada Monchengladbacha
nadam se da se nece ponoviti isti rezultat danas Pepu, neugodnih 0:1
neugodan je Gladbach, jedva cekam meč, usput evo zadnjih deset tekmi rezultata protiv Gladbacha...

i Jupp je debitovao za Bayern protiv svog rodnog grada Monchengladbacha
nadam se da se nece ponoviti isti rezultat danas Pepu, neugodnih 0:1
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Prvih 11 Bayerna : Neuer-Lahm-Boateng-Dante-Alaba-Švajni-Robben-Muller-Kroos-Ribery-Mandžukić... Na klupi Starke, Kirchoff,Rafinha, Martinez, Pizarro, Shaqiri, Van Buyten...
Za Gladbach igraju: Ter Stegen, Jantschke, Stranzl, Dominguez, Daems, Kramer, Xhaka, Herrmann, Raffael, Arango, Kruse...
Btw: Večeras očekujem magiju Ribery-a i golove Mandže i Mullera
Za Gladbach igraju: Ter Stegen, Jantschke, Stranzl, Dominguez, Daems, Kramer, Xhaka, Herrmann, Raffael, Arango, Kruse...
Btw: Večeras očekujem magiju Ribery-a i golove Mandže i Mullera
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Aufgehts Fc Bayern M.
...Ocekujem Dominaciju
ali i tezak mec
Robbennnnnn!!!!!!!!! Sjajna lopta Ribery-ja.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
- Consigliere
- Kontakt:
Mandzo! Ofsajd 15 metara 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kada je Robben ubacivao loptu bio je u ofsajdu međutim u trenutku kada ju je Muller dirao bio je iza Mullera tako da cist je gol.Consigliere je napisao/la:Mandzo! Ofsajd 15 metara
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.