Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Ma samo udri 
Onaj sa curom kako joj nikad nije dosadno je ubjedljivo najjačiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ma samo udri
Ja te volim, volim Željo..
znaci sve si to napisao samo da bi na kraju mogao reci da te nerviram.OTNYS_YNWA je napisao/la:Svaka cast Rizo na postu![]()
Prije par mjeseci pises ispod mog posta kako treba da se banuju svi koji sire mrznju, sada ja ispadam neki moralista koji je samo dao savjet djevojci cija slika sada kruzi internetom i koju ismijavaju. Imam je u raji, zivi blizu mene, to je djevojka koja ti ne zna ni odgovoriti kada joj kazes "Bajrambarecula", i onda docekam od nje sliku i minjaku i bez marame, pa se jos neka njena jaranica izverala na mauzolej kako bi uhvatila bolju pozu, bolja poza = Vise lajkova.fera je napisao/la:kad ti pametujes drugim onda je ok. kad neko napise nesto takvog tipa upuceno tebi odma ti smeta.OTNYS_YNWA je napisao/la:Fera, moras li vjecito glumiti nekog advokata?
Ja cu ispod svake slike pisati sta hocu.![]()
Bez marame, sa dekolteom i u suknjici ne prilici nikome da ide na groblje, jos ako uz to dodas da se slika jasna joj je namjena. Ispostio sam citav ramazan, klanjao Bajram namaz, odem nekome od porodice na groblje i treba da gledam ovakve pacenice? Mani me se te gluposti. Ne moras biti moralista da bi ti ovo bilo odvratno. Fuj!
boli mene neka stvar jesi ti ispostio i sta si klanjao, ja nisam ni postio niti sam klanjao bajram namaz otisao sam starom na mezar i nisam tamo gledao kako su djevojke obucene jer zbog toga nisam ni dosao.
po meni nema razlike između cura kao sto je ova i njenog ponasanja na fb-u i između tebe i ljudi koji se ponasaju kao ti.
jesi mozda pomislio da si u necijim tuđim ocima ko ima drugacija razmisljanja mozda ti takav kakva je ova cura tebi.
Znam da te boli briga jesam li ispostio i klanjao, a ti opet imas svoje.. Nemoj ni postiti ni klanjati sto se mene tice, ali jel sad trebamo svi da se skidamo pa da idemo na mezar?
Necu vise da se raspravljam, samo me nervira to sto vjecito glumis advokata i pokusavas ispravljati krive Drine.
hajd fino. samo bilo bi lijepo kad toliko pametujes da bar mozes shvatiti o cemu ja pricam. ne trebamo se svi skinuti i ici na mezar nego trebamo nauciti da prvo pogledamo sebe kakvi smo i kako se ponasamo pa onda druge i trebamo nauciti da gledamo svoja posla. kazem isti su mi i ti sto pokusavaju ovakvim slikama skupiti lajkove i ti koji pokusavas ispasti faca na svaki moguci nacin.
ja bar svoje postove pisem sam ne kradem ih od drugih
kazes imas pravo pisati sta hoces a drugima osporavas to pravo. tebe nerviram ja odakle znas da ti mene ne nerviras. samo sto ja drug nisam kao neki da pricam iza leđa ja imam hrabrosti sve sto mislim reci u lice to tebi smeta, da ja glumim advokata ali da pisem stvari koje tebi odgovaraju ne bi te nervirao bio bi ti legenda...al istina boli.
You are someone else I am still right here
Kad bi malo vise gledali svoje zivote, svima bi nam ljepse bilo. Odavno se vise bavimo tudjim stvarima nego nasim i to nas vodi u provaliju. I ja poznajem doticnu al nemam namjeru da je komentarisem niti me zanima njezina slika, ima pravo da radi sta zeli. Najgore od svega sto joj pametuje ovaj "doktor za humor" koji dominira fejsom sa kopiranim statusima.
ako navijamo za isti klub ne mora znaciti da se slazemo u svemu. samo sto su neki agresivni kad se neko ne slaze sa njima a ja nisam covjek sa kojim se moze tako pricati.gio10 je napisao/la:Koji vam je qrac skuzeri, mir u familiji !
Ja se slazem sa drugom ferom da nije u redu ovo osudjivanje bez da prvo pogledamo sami sebe.No, sa vjerske strane ovo je grozno i to je tako. Al sta me briga za trebom koja je hodala po svojim mrtvima da bi joj neka ubleha dala (Y) i napisala u komentar #respect
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
e bas tako sa vjerske stane je pogresno, vjera je privatna stvar sto dovodi do zakljucka da je njen grijeh njen problem. a ovi vjerski dusebriznici izgleda misle da ako istices tuđe grijehe bog ce tvoje zaboraviti.Otelo je napisao/la:Ja se slazem sa drugom ferom da nije u redu ovo osudjivanje bez da prvo pogledamo sami sebe.No, sa vjerske strane ovo je grozno i to je tako. Al sta me briga za trebom koja je hodala po svojim mrtvima da bi joj neka ubleha dala (Y) i napisala u komentar #respect
ja nisam vjernik al postujem sve vjere i sve vjernike koji su u stanju da svoju vjeru zadrze za sebe a ne da dave sve okolo.
-
tribalhardcore
- Kontakt:
naletih na klix forumu na jednu temu vezano za fb pa da je podijelim ovdje a ne bi bilo lose kada bi se i vise nas ukljucilo da sipi ili mup-u prijavimo ovo,a glasi ovako
eh ovako
ne bi da nesto palamudim ali me zanima da li u nasoj dragoj i lijepo drzavi postoji neka institucija koja bi mogla saznati ko stoji iza ovoga

mnogi ce sad red aj sta ti palamudis prijavi stranicu itd itd ali smatram da je ovo ipak malo ozbiljnija stvar
ima toga jos na ovoj stranici koja je vec prijavljena fb ali et nesto bas sumnjam da ce je obrisat
https://www.facebook.com/KakoJosViseRazbitiBosnu" onclick="window.open(this.href);return false;
eh ovako
ne bi da nesto palamudim ali me zanima da li u nasoj dragoj i lijepo drzavi postoji neka institucija koja bi mogla saznati ko stoji iza ovoga

mnogi ce sad red aj sta ti palamudis prijavi stranicu itd itd ali smatram da je ovo ipak malo ozbiljnija stvar
ima toga jos na ovoj stranici koja je vec prijavljena fb ali et nesto bas sumnjam da ce je obrisat
https://www.facebook.com/KakoJosViseRazbitiBosnu" onclick="window.open(this.href);return false;
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Ovaj, ne znam šta da kažem, al' primjetih da OTNYS_YNWA navodi nešto ovo kao "svi skupljaju lajkove".
Buraz ne'am ništa protiv tebe, al' izgleda da imaš dvostruke aršine. Haman da je kod tebe svaki status public, a ne za lične prijatelje (a kol'ko ih imaš bog sami zna) i kupiš lajkove k'o muhe na onu ljepljivu traku. Nisi fer, ne govori nešto ako se ne držiš sam toga.
Tebi je sad kao loše jer ova cura skuplja lajkove, obraćaš pažnju na to, a sigurno ne kažeš FUJ
kad tebi raznorazni pičići lajkaju status jer si ti Jimmy napisao to, a ne neko drugi.
Mani toga drug..
Buraz ne'am ništa protiv tebe, al' izgleda da imaš dvostruke aršine. Haman da je kod tebe svaki status public, a ne za lične prijatelje (a kol'ko ih imaš bog sami zna) i kupiš lajkove k'o muhe na onu ljepljivu traku. Nisi fer, ne govori nešto ako se ne držiš sam toga.
Tebi je sad kao loše jer ova cura skuplja lajkove, obraćaš pažnju na to, a sigurno ne kažeš FUJ
Mani toga drug..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nemaš ti pojma @Fera. Ljudi komentarišu nešto o čemu nemaju pojma. Čim se napiše vjera odmah se pojavi neki ateista. Idi bolan liječi svoje frustracije na klixu i okani se priče o vjeri na ovom dijelu foruma. Ako nisi upoznat sa religijom Islama, onda je i nemoj komentirati. Knjige su lijek za sve, a ne vijesti sa nekih amaterskih portala.
Vratite se temi.
Volio bi da admin ili neki moderator reagira na ovoj temi i da se ubuduće zabrane postavljanje slika koji imaju veze sa vjerom.
Za one koji ne poznaju pravila foruma :
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=40&t=1087
Držite se njih ili ubuduće očekujte prijavu vaših postova jer su to neki zaista i zaslužili.
2. Svi oblici vjerske,nacionalne, polne i rasne netrpeljivosti
4. Veličanje i opravdavanje protuzakonitih dijela, kao i pozivi na vršenje istih
6. poticanje mržnje
9. Udaljavanje sa teme
12. Smišljeno miniranje diskusija na forumu
Sve to je bilo u par postova na ovom dijelu foruma.
Vratite se temi.
Volio bi da admin ili neki moderator reagira na ovoj temi i da se ubuduće zabrane postavljanje slika koji imaju veze sa vjerom.
Držite se njih ili ubuduće očekujte prijavu vaših postova jer su to neki zaista i zaslužili.
4. Veličanje i opravdavanje protuzakonitih dijela, kao i pozivi na vršenje istih
6. poticanje mržnje
9. Udaljavanje sa teme
Slazem sefera je napisao/la:e bas tako sa vjerske stane je pogresno, vjera je privatna stvar sto dovodi do zakljucka da je njen grijeh njen problem. a ovi vjerski dusebriznici izgleda misle da ako istices tuđe grijehe bog ce tvoje zaboraviti.Otelo je napisao/la:Ja se slazem sa drugom ferom da nije u redu ovo osudjivanje bez da prvo pogledamo sami sebe.No, sa vjerske strane ovo je grozno i to je tako. Al sta me briga za trebom koja je hodala po svojim mrtvima da bi joj neka ubleha dala (Y) i napisala u komentar #respect
ja nisam vjernik al postujem sve vjere i sve vjernike koji su u stanju da svoju vjeru zadrze za sebe a ne da dave sve okolo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
pametni za razliku od tebe bar znam citati i shvatiti ono sto sam procitao. hajde sad nađi gdje sam ja pisao o religiji ? gdje sam ja napisao nesto protiv islama ? i gdje pise da sam ateista ? i jel znaci ako je neko ateista da je los covjek ?Neutral je napisao/la:Nemaš ti pojma @Fera. Ljudi komentarišu nešto o čemu nemaju pojma. Čim se napiše vjera odmah se pojavi neki ateista. Idi bolan liječi svoje frustracije na klixu i okani se priče o vjeri na ovom dijelu foruma. Ako nisi upoznat sa religijom Islama, onda je i nemoj komentirati. Knjige su lijek za sve, a ne vijesti sa nekih amaterskih portala.
Vratite se temi.
6. poticanje mržnje
9. Udaljavanje sa teme
ja da nisam upoznat sa religijom vjerovatno bi jos uvijek bio vjerinik.
ti shvati da ne zivis u džamahiriji pa onda prosipaj pamet.
Zadnja izmjena: fera, dana/u 09 avg 2013, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
MonoloGe što si avatar promjenio
Deder napravite pravilo da se zabrane uopće religije i religijske rasprave na forumu da budemo rahat.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
EDIT: Odosmo s teme, mogli smo i do Banovića stići...
Zadnja izmjena: Sheyi, dana/u 09 avg 2013, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
A ovo onaj Jimmy humumuumublabla na forumu? 
Ma ja on palamudi ovdje, a nece da pogleda sebe i one kopirane statuse na kojim skuplja lajkove.Steph je napisao/la:A ovo onaj Jimmy humumuumublabla na forumu?
Jel me sad razumiješ?Steph je napisao/la:A ovo onaj Jimmy humumuumublabla na forumu?
Odeš u Korner, pitaš neku curu e znaš li Jimmya, cura skida ćeGa i trlja i kaže "jimmy, statusi su ti mmmmm"
Dobra taktika kad sljedeći put budem u korneru 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 44 gosta.