I ovaj Ivar sve kopira statuse i trebe mu lajkaju
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Dobra ova mala na groblju
šta joj fali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Dobićeš na pmŠB_Fidelis je napisao/la:Toliko komentara na nekakvu religioznost, a nitko link da ostavi.![]()
ne seri majke ti, ja kopiram samo viceve, da su kopirani statusi bio bi zvijezda, ovako niko ne lajka moje glupostilegenda reala je napisao/la:Dobra ova mala na grobljušta joj fali
![]()
a ti nešto pričaš a na svakom statusu si mi napis'o "Ko je ova XXX YYY mali?" Po' mi frend liste dod'o..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
E pa tako, napokon netko normalan i realan.
Da cuj ove ''religionare'', uh.
...Život za Široki...

Mensčini da je ova prvi/drugi razred
Mensčini da ona ima ogroman stomak

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
sad ce u treci
B.M.
B.M.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
u steph bog te obdario kad ti bude najviše trebalo šta je ovo

dajte ime ne ser'te
EDIT: Naš'o malu
dajte ime ne ser'te
EDIT: Naš'o malu
Zadnja izmjena: iVar, dana/u 10 avg 2013, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Daj mi link od nje da napravim fejk profil , da ložim jarane da smo u vezi

Tako blizu, a tako daleko.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
https://www.facebook.com/crnac7?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
ide u moju bivsu gim
ide u moju bivsu gim
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gdje ima da se kupi ovaj mobitel sa usima? Dobra stvar, ne moze ti se sakriti u torbi(ci).
U trećoj su najbolje djevojke.Što se tiče morala. 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
playboy mobOTNYS_YNWA je napisao/la:Gdje ima da se kupi ovaj mobitel sa usima? Dobra stvar, ne moze ti se sakriti u torbi(ci).
'vaki nosa Hugh Hefner
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
dok sam ja išao, nije valjala 1-2.. sada kada kako sam na fax otisao, sve dobre, nemam sreceLBJ MVP je napisao/la:U trećoj su najbolje djevojke.Što se tiče morala.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobre su, a i udaraju se podosta 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Uh, šta sam sve propustio. Da sam znao ne bih išao u džamiju nego bih jaciju klanjao kod kuće.
Ako bi se tu udarila zabrana, onda se treba udarati od osobe koja te tekstove i te slike postavlja. Mario, Mario, Mario... Ko te ne zna, skupo bi te platio.
Što se tiče ostalih rasprava ZMBT, bod plus ovaj put dajem Feri i Jimmyiju a bod minus Ivaru i 1L8F9C2. Loše su izveli svoje tačke danas i noćas.
Provjereno više puta.Consigliere dana 09 aug 2013, 20:24
Jel to ozb?
Annecy, Annecy, Annecy.Sam je to pisao davno.Stavljao slike sa tekme iz trenutacnog grada
Svi me zovu Imam, sa velikim i. Ovdje se više preferira taj naziv.Henderson jesi li to hodza?
Hvala.Svaka cast Rizo na postu![]()
Fera je moj mujezin i zamolio bih te da se njemu obraćaš sa riječima pažnje.Nemaš ti pojma @Fera.
Je li ovo kaže ista osoba koja je postavila tekst o napadima vehabija u Sarajevu? Koja se dušebrižno pita je li Sarajevo Teheran? I osoba koja je zapravo i postavila sliku ove male sa mezarja?iVar dana 09 aug 2013, 21:53
MonoloGe što si avatar promjenioDeder napravite pravilo da se zabrane uopće religije i religijske rasprave na forumu da budemo rahat.
Ako bi se tu udarila zabrana, onda se treba udarati od osobe koja te tekstove i te slike postavlja. Mario, Mario, Mario... Ko te ne zna, skupo bi te platio.
Što se tiče ostalih rasprava ZMBT, bod plus ovaj put dajem Feri i Jimmyiju a bod minus Ivaru i 1L8F9C2. Loše su izveli svoje tačke danas i noćas.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
@Rizah-Beže kršiš pravila , samo jedan bod minus i plus se dodjeljuje u jednom toku nominacija , ne može se tako igrat' ..
Tako blizu, a tako daleko.
Efendija, ja sam samo pravilno postavio jer neki nisu vidjeliHenderson je napisao/la:Je li ovo kaže ista osoba koja je postavila tekst o napadima vehabija u Sarajevu? Koja se dušebrižno pita je li Sarajevo Teheran? I osoba koja je zapravo i postavila sliku ove male sa mezarja?iVar dana 09 aug 2013, 21:53
MonoloGe što si avatar promjenioDeder napravite pravilo da se zabrane uopće religije i religijske rasprave na forumu da budemo rahat.
E nek me ti znaš. Joj zaključaka hahahahaha kafu sa mnom nije popio, donosi zaključak iz postova. E moj efendija slaba ti ta logika.
pa što se tiče morala, morale suLBJ MVP je napisao/la:U trećoj su najbolje djevojke.Što se tiče morala.
Il club piu titolato al mondo!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I necu da me fera pogresno shvati, samo kazem ono sto mi se ne svidja kod njega, on sto mu se ne svidja kod mene i to je to. Mozda neko sa strane to pogresno shvata, ali uglavnom nismo seljaci da se svadjamo. On je advokat, ja sam dezurni moralista i jbg, na forumu ljudi otkrivaju talente. Jedino sto mi je malo cudno jeste to sto govorim da mu pridjam iza ledja, a koliko vidim bas sam otvoren.
A za sta je taj bod plus? Moze li se uduplati broj lajkova na fejsu?
A za sta je taj bod plus? Moze li se uduplati broj lajkova na fejsu?
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 10 avg 2013, 13:14, ukupno mijenjano 1 put.