Nemaš ti dijete drago pojma.LBJ MVP je napisao/la:
Fino igramo Modrić,Isco i Ozil zajedno u ekipi je čista perverzija još kad se oporave Baskijci pa Khedira bude vidio terena samo u kupuBenz je mrtav ako ne dođe Bale čak su mi Di Maria i Morata ispred trutine.Nacho je bolji backup od Coentraa,prodat žutalja.Carvajal je i defanzivno bolji od Arbeloe,a neki su pričali kako nećemo moći igrati sa Carvajalom i Marcelom jer bi puhalo na bokovima.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- RealMoudrid
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- RickBlaine
- Kontakt:

:kava:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
sutis i igras, da je barcin igrac ovo sanitet bi dosao na terenanonymousHD je napisao/la:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sutra naveče u 8 sa Interom ,napokon u normalno vrijeme.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Kad pocinje Bernabeu Cup jedva cekam da vidim Blanca ponovo u nasem dresu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Tamo negdje oko 20-tog augusta
Vozdra raja.
Gledam već nekoliko dana šta pišete ovdje, u vezi Balea najviše, ali i o drugim stvarima i...ima stvari koje mi nisu jasne.
Prvo ovo oko Balea. Koliko sam upratio, pričalo se i o najskupljem transferu svih vremena. Ubijeđen sam da od toga nema ništa i da, ako Bale i dođe, transfer neće preći 80 miliona eura. Ima Perez para, voli ih trošiti, ali nije ni on tolika budala.
Drugo; Ancelotti. Odličan trener, za LP nismo mogli naći boljeg u ovom trenutku. Istina, Primera bi ove sezone mogla ispaštati, ali da mi je vidjeti Ikera da diže Klempu, halalio bih im još 100 godina bez Primere.
Dosta za prvi post.
Inače, BŠMO svim muslimanima na forumu.(stavio bih uzvičnik na kraj rečenice, ali ispala mi tipka na tastaturi
)
Gledam već nekoliko dana šta pišete ovdje, u vezi Balea najviše, ali i o drugim stvarima i...ima stvari koje mi nisu jasne.
Prvo ovo oko Balea. Koliko sam upratio, pričalo se i o najskupljem transferu svih vremena. Ubijeđen sam da od toga nema ništa i da, ako Bale i dođe, transfer neće preći 80 miliona eura. Ima Perez para, voli ih trošiti, ali nije ni on tolika budala.
Drugo; Ancelotti. Odličan trener, za LP nismo mogli naći boljeg u ovom trenutku. Istina, Primera bi ove sezone mogla ispaštati, ali da mi je vidjeti Ikera da diže Klempu, halalio bih im još 100 godina bez Primere.
Dosta za prvi post.
Inače, BŠMO svim muslimanima na forumu.(stavio bih uzvičnik na kraj rečenice, ali ispala mi tipka na tastaturi
Poz druze.
Ova sezona ce vjerovatno biti najbolja u zadnji 6-7 godina to je sigurno ocekujem minimalno 2 trofeja od Carla.
Malo opustencije na treningu stara garda objasnjava mladjoj
[youtube][/youtube]
Ova sezona ce vjerovatno biti najbolja u zadnji 6-7 godina to je sigurno ocekujem minimalno 2 trofeja od Carla.
[youtube][/youtube]
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Gdje se ove godine igra finale LP?? Je li Lisabon?emir18 je napisao/la:Poz druze.
[youtube][/youtube]
U svakom slučaju, očekujem iskorak Reala u LP ove sezone, jer sam mišljenja da, koliko god izazivao pozitivan šok kad dolazi, puno pozitivniji šok Mourinho izaziva kad odlazi.
Izuzetak je Inter, ali od njih je otišao na jedan totalno drugačiji način.
Hvala na dobrodošlici.
Nema na cemu jeste u Lisabonu.Mou je odlican trener ali puno je vise obracao paznje na druge stvari nego na sam klub i treniranje igraca sa Carlom je druga prica jos je tu Zidane kao pomocnik sta vise pozeljeti.
Upravo to. Prve dvije sezone Mourinho je koliko-toliko dobro radio, donio trofeje(kakve takve), nakon puno čekanja...ali, nakon neuspjeha u LP u sezoni 2011/12, on je jednostavno pukao. Bio je savršeno svjestan da je to što su u toj sezoni igrali, maksimum njegovog Reala. A kako on ne trpi poraz, nije mogao podnijeti da njegov Real, ni kad je bio na svom maksimumu, nije ostvario cilj. Sljedeće što znam je da je počeo pljuvati na legendu kluba, nalaziti krivce u svima, osim u sebi, kriviti kapitena, pomoćnog trenera, fizioterapeuta, kosača, tetu spremačicu...emir18 je napisao/la:Nema na cemu jeste u Lisabonu.Mou je odlican trener ali puno je vise obracao paznje na druge stvari nego na sam klub i treniranje igraca sa Carlom je druga prica jos je tu Zidane kao pomocnik sta vise pozeljeti.
Sa njim dalje jednostavno nije išlo, do promjene je moralo doći. Ponavljam, kad je već došlo do promjene trenera, drago mi je da je izbor pao na Carla. Bravo Florentino(uzvičnik)
- RealMoudrid
- Kontakt:
Kritični idioti koji su mislili da su nedodirljivi su jedini bili na meti Mourinha.
2012/2013
Tek sam došao i ne bih odmah u neku tešku diskusiju, na granici svađe, ali ovo te moram pitati. Je li ti fakat misliš da je jedan Iker Casillas, od Raulovog odlaska simbol Reala iz Madrida, "kritični idiot"?RealMoudrid je napisao/la:Kritični idioti koji su mislili da su nedodirljivi su jedini bili na meti Mourinha.
Imam još pitanja, ali ako na ovo prvo odgovoriš potvrdno, onda nema smisla dalje diskutovati.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Teško je stvoriti diskusiju na osnovu dva ista mišljenja.
Mada je još teže stvoriti jednu kada je neko slijep. Kao ti.
2012/2013
Pise se da Levy inzistira na 100 miliona eura + Morata za Bejla. Radije nek' iskesira 120 miliona sto se mene tice , iskreno me boli ona stvar za cijenu. Mislim da ce se na Moratu itekako racunati ove sezone buduci da nije dosao novi CF, ipak je Alvaro uz Benza jedini klasicni CF u ekipi.
Isco dobio poziv od Brčija za utakmicu protiv Ekvadora .
Isco dobio poziv od Brčija za utakmicu protiv Ekvadora .
eto svi koji nemaju ista misljenja kao ti i krive neke postupke portugalca su odma slijepi ??RealMoudrid je napisao/la:Teško je stvoriti diskusiju na osnovu dva ista mišljenja.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Da.
Logično.
Logično.
2012/2013
@Melloo
Pusti ga, ja nikako ne volim ove što samo jednoumlje furaju. Čim ne misliš kao on, glup si.
Pusti ga, ja nikako ne volim ove što samo jednoumlje furaju. Čim ne misliš kao on, glup si.
Mah on i Modric mogu zajedno, samo je njima krivo sto je firgos otisaomarizluk je napisao/la:@Melloo
- RealMoudrid
- Kontakt:

2012/2013
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.