FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Troglav se, ako istupi, gasi. Realnost gašenja kluba i odlaska u ropotarnicu povijesti je 99%. 

Hayley <3
- SaltCityAttack
- Kontakt:
badblueboylivno je napisao/la:Troglav se, ako istupi, gasi. Realnost gašenja kluba i odlaska u ropotarnicu povijesti je 99%.
Ebiga brate zao mi je. Znamo kako ti je i mi smo u vecim problemima bili ali eto mi ipak imamo nav se treha ijace koji se nisu predali . Dobili ste eto ponovo sansu da igrate u ligi i ako ste ispali i valjda bi se ti vasi ljudi trebali zapitati zasto onda Bosna ispade iz lige kad vec se zna sudbina Troglava. Nadam se da se to nece desiti sretno pojavite se zbog ulaznica da Sloboda sta zaradi

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- badblueboylivno
- Kontakt:
Puno bi toga trebalo, prijatelju, ali nažalost ništa od toga.SaltCityAttack je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Troglav se, ako istupi, gasi. Realnost gašenja kluba i odlaska u ropotarnicu povijesti je 99%.
Ebiga brate zao mi je. Znamo kako ti je i mi smo u vecim problemima bili ali eto mi ipak imamo nav se treha ijace koji se nisu predali . Dobili ste eto ponovo sansu da igrate u ligi i ako ste ispali i valjda bi se ti vasi ljudi trebali zapitati zasto onda Bosna ispade iz lige kad vec se zna sudbina Troglava. Nadam se da se to nece desiti sretno pojavite se zbog ulaznica da Sloboda sta zaradi

Jako mi je žao što najvjerojatnije neće biti utakmice na Tušnju i kao navijač Troglava i stanovnik Livna ispričavam se svima koji prate ovu ligu, a koja će (sada zbog mog kluba) opet biti sakata i s neparnim brojem klubova.

Usput, pročitao sam onu priču o tebi i ljubavi prema Slobodi. Svaka čast, to se zove privrženost jednom klubu.

Hayley <3
jbg zao mi je bilo kojeg kluba da se gasi znam kako je nama bilo......nadam se da se necete ugasiti i da ce se igrati utakmica.......
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 6993_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; kako jednistvo ima ovolike sponzore pa moze i sloboda

-
- Moderator
- Kontakt:
Sloboda bez generalne utakmice
Fudbaleri crveno-crnih danas "između sebe" igraju..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Bice generalka polako, pricalo se protiv Simin Hana.Benjo_AFC86 je napisao/la:Sloboda bez generalne utakmice![]()
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
Zna li neko u koliko je sati danas utakmica ovo sto igraju između sebe
-
- Kontakt:
u 17:00 svaki dan im je treningmatijash je napisao/la:Zna li neko u koliko je sati danas utakmica ovo sto igraju između sebe
-
- Interni moderator
- Kontakt:
odigrali smo bruku pripremnih utakmica i ne vidim nikakve potrebe za odigravanje te neke generalke...ekipi je prije svega potreban odmor
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Apsolutno se slažemstaragarda je napisao/la:odigrali smo bruku pripremnih utakmica i ne vidim nikakve potrebe za odigravanje te neke generalke...ekipi je prije svega potreban odmor
tuzlanska Sloboda
Ima li Fukleta Fućke nešto se ušutio...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nem moj Fucko preuzese ti "ZELENI" Slobodu .. sta da radimo?..moj Fucko batali politiku posveti se Slobodi u u njoj budi ponosni crveno-crni....ebiga znam ja da je crnjak da nam klub spasavaju drugi, ali ko nam je kriv kad imamo vas koje vise interesuje ko je crven ili zelen, od same Slobodeenrike je napisao/la:Ima li Fukleta Fućke nešto se ušutio...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
troglav slabo da ce doci, pa znal se hocel biti kakva prijateljska umjesto te tekme sa troglavom
uskoro ce se raditi dva grafita na sjenjaku
sramota da sjenjak, brcanska i bulevar nemaju grafite!

Sloboda Tuzla
Sramota je sto u svakom naselju nema bar po 2-3 gradita, sto na ulazima u grad jedva na kojem znaku ima fkr i kraj price, sramota jer bi trebalo na svakom cosku da pise SLOBODA SLOBODA SLOBODA !fukaratz je napisao/la:uskoro ce se raditi dva grafita na sjenjakusramota da sjenjak, brcanska i bulevar nemaju grafite!

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa kako ce bit kad su indijanske m.u.d.o.n.j.e iz gradica u blizini TUZLE u pola noci sa citava 3 spreja isarali svaku j.e.b.e.n.u tablu i putokaz...hrabro i U ultra fazonu...e sad, ovi nasi iz straha sad to nesmiju da presaraju jer ovi ce opet DOC U CARSIJU GDJE NAM JE SVE PROPALO,NIJE DA NAS MRZE AL NJIMA SE DOPALOklasik je napisao/la:Sramota je sto u svakom naselju nema bar po 2-3 gradita, sto na ulazima u grad jedva na kojem znaku ima fkr i kraj price, sramota jer bi trebalo na svakom cosku da pise SLOBODA SLOBODA SLOBODA !fukaratz je napisao/la:uskoro ce se raditi dva grafita na sjenjakusramota da sjenjak, brcanska i bulevar nemaju grafite!

sad salu na stranu al brcanska je skroz slaba sad sto se Fukara tice...moj je kvart pa znam odlicno...nekad je tu bila prejaka ekipa...samo iz moje zgrade nas je znalo po 30 krenut...skupljanje kod trans servisa i lagano sakapje prema Tusnju...kunem se da nas je znalo oko stoje bit..samo brcanska....sad tanko...par momcica i to je to...sjenjak je sad recimo puno jaci...i bulevar je pao skroz
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
fukaratz je napisao/la:uskoro ce se raditi dva grafita na sjenjakusramota da sjenjak, brcanska i bulevar nemaju grafite!
Zid gdje je grafit za FM JAM (kada se krene prema Slavinovićima),ubio se za nešto JAKO i VELIKO.
Pobjeda je bolja od orgazma!
SJENJAK RULZ 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.