ipetm je napisao/la:
Bolje 50 <3 nego 5000 turista...![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ZeljoZaZivotCijeli
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I ne mislim na njih, nego na RobijašeRiverPlate je napisao/la:Mislim da se nećemo prepasti Ultrasa Vitez![]()
- alan ford 26
- Kontakt:
Gdje njega iskopaRiverPlate je napisao/la:Rašid Avdić
Bilo je tu jako dobrih igraca u okvirima nase lige, sjecal se ko Sanina Pintula, zatim nesudjenog igraca Zelje Seada Zilica, pa Seferovica......Moze se nabrajat do sutra. Sto se tice napadaca mislim da je Vazda bez premca, Guvu je raja gotivila iako se on nije nesto nadavao golova, nesto kao Lazo. Niko ne spominje sadasnjeg predsjednika, najboljeg strijelca Zelje u euro utakmicama nakon rata.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
-
RiverPlate
- Kontakt:
Svejedno ko bio, mi smo ManijaciZeljoZaZivotCijeli je napisao/la:I ne mislim na njih, nego na RobijašeRiverPlate je napisao/la:Mislim da se nećemo prepasti Ultrasa Vitez![]()
Grbavica naš je Hram!!!
braca on sada drzi kafic le passage u titovoj voza bjelu Q5 zivi se garant solidnopropuh je napisao/la:Prosetas do papagajke valjda je tu, bio je vlasnik istoimene pizzerije jos u vrijeme dok je igrao kod nas.lucif3R666 je napisao/la:zna se NERMIN VAZDA a gdje je on sad , znal neko ?
Usput receno Vazda p 5-6 praznih polja pa bi rekao Dialiba,...
edit:Nermin Jamak je bio vcrs s djevojkom(picka i po
sutra ce biti teska tekma ugl teren je **** sto ce nam otezati igru,bio bi i prezadovoljan sa 0:1
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
Ti se ocigledno drogiras bas kao i svoj babo Osim.Citiram (treba poginuti na losem terenu)ti si fakat previse zaljubljen i svoju sugavicu i ruglo od terena tribina i svega oko i u sugavici.Stadio kojeg ti opisujes kao los teren je bio domacin Balkanskih igara,a tvoja sugavica nema licence ni za supek kup BiH.
P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...
Lud za tih 90 min.
idi i ti uči pravopis bosanskog jezika, kao i sva normalna djecaodmutlife je napisao/la:
P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...
Il club piu titolato al mondo!
nije drug sto sam iz zenice nego ako vec pricas o stadionu pa da ti reknem onda da bi sudeci po terenu prije igrala Reprezentacija na kamberovica polju nego na grbaviciDonPippo9 je napisao/la:idi i ti uči pravopis bosanskog jezika, kao i sva normalna djecaodmutlife je napisao/la:
E nek si nam rekno hahahathegunn je napisao/la:nije drug sto sam iz zenice nego ako vec pricas o stadionu pa da ti reknem onda da bi sudeci po terenu prije igrala Reprezentacija na kamberovica polju nego na grbaviciDonPippo9 je napisao/la:idi i ti uči pravopis bosanskog jezika, kao i sva normalna djecaodmutlife je napisao/la:
P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...tako da se lagano poklopis
i da ovaj stadion ima bolje uslove nego vecina ove lige
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nisu u pitanju Balkanske igre.odmutlife je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
Ti se ocigledno drogiras bas kao i svoj babo Osim.Citiram (treba poginuti na losem terenu)ti si fakat previse zaljubljen i svoju sugavicu i ruglo od terena tribina i svega oko i u sugavici.Stadio kojeg ti opisujes kao los teren je bio domacin Balkanskih igara,a tvoja sugavica nema licence ni za supek kup BiH.
Kad spoznaš čemu je bio domaćin pomenuti stadion javi se ponovo.
- Semir BAYERN
- Kontakt:
nije drug sto sam iz Sarajeva, al nisi skontao poentu pricethegunn je napisao/la:nije drug sto sam iz zenice nego ako vec pricas o stadionu pa da ti reknem onda da bi sudeci po terenu prije igrala Reprezentacija na kamberovica polju nego na grbaviciDonPippo9 je napisao/la:idi i ti uči pravopis bosanskog jezika, kao i sva normalna djecaodmutlife je napisao/la:
P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...tako da se lagano poklopis
i da ovaj stadion ima bolje uslove nego vecina ove lige
odmutlife, zašto odma miješaš Osima, kad nije spomenut u prici
inace, rasprava vam je katastrofa, nauci se pisat, pravopisu, idi na sugavicu i slicno
Ocekujem pobjedu Plavih 11 protiv Viteza!
Pričaj Bosno, gdje god budeš tekla, o ljepoti šeher Sarajeva, o Ilidži i banjama njenim, pričaj Bosno svojim valovima!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A Alen Bajkuša?RiverPlate je napisao/la:Rašid Avdić
Samir "Glista" Abdurahmanovic i prva lasta iz RS-a, Veljko Aleksic?
Kaze Aleksicu ludi Zera Senad jednom prilikom: "Jelde Veljko i ti si gore na Borijama pored haubice bio, pa cugnes jednu ljutu, pa okines jednu po gradu"
i kad smo vec kod Zere, gdje cemo zaboraviti velikog majstora Facu Zerica...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Hajdeeeee Željo pobjeeeeeeeedi, bodoove donesiiiiiiiiiiiii.
0:2 za nas
0:2 za nas
Ja te volim, volim Željo..
Kad bi se svi drogirali ko ti gdje bi nam kraj bio.odmutlife je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
DRUG NEBI TI PUNCA
vaze li karte od hajduka danas?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
vaze one od dinama iz 2005.gavran je napisao/la:vaze li karte od hajduka danas?
bice gusto bice 0-2
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- corleone87
- Kontakt:
Kaman Željo,kaman Željo do nova tri boda. 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- zeljo4life
- Kontakt:
Zdravo seljacicu...odmutlife je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.
Amare hvala ti...
Plavi otputovali po pobjedu
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-otputoval ... jedu/6287/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-otputoval ... jedu/6287/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- savatihotece
- Kontakt:
Imal iko da prenosi našu utakmicu. Ako prenosi Moja hoćel ko postavit stream.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.