SuperBowl!SaltCityAttack je napisao/la:kazu Cutler napokon sa ovim offensom poceo i raditi stvari koje nije radio ranije i koje su mnoge nervirale.. a to je da kad ne moze bacti loptu reciveru kad nema niko otvoren i kad su blizu da ga obore, da ipak baci loptu out... ebiga manje ce ga i obart, manje ce i grijesiti uglavnom za sada je odlican.
Sto se tice odbrane ljudi hvale ovog Bostica izgleda da ce biti starter...jednostavno covjek ce zamjeniti Urlchera vise nego dobro..onda i ovaj drugi rookie LB takodjer, a imamo tu dva provjerena LB ovaj iz Denvera i Panthersa , gdje su u svojim ekipama bili starteri i pro bowl .. uglavnom mislim da se mi nemamo sta sikirat to se tice LB
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- randy_moss
- Kontakt:
Re: NFL
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
da da polahko samo lagano
... samo da nas povrede zaobidju carko moj.. dvije gdine su nas osakatile nakon dvije dlicnog starta gdje smo imali i najbolji rekord do negdje zadnjih 5-6 utakmica....Samo da OL bude na nivou i da rade nesto za Cutlera , jer ako se opet povrijedi nema nas ko izvaditi 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
bears suck 
@ rio
nije sve tako bajno i krasno kada je sportu u Bostonu u pitanju...
nije sve tako bajno i krasno kada je sportu u Bostonu u pitanju...
No hebo sve ostale najvazniji su Patriotsi...“Someone in the Red Sox at one juncture told me there are two organizations they hate — the Yankees and the Patriots — and they didn’t want the Patriots to get the Globe,” Lynch said. “They certainly can influence the coverage a team has.”
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
One play from the Patriots’ Monday practice stood out as a missing ingredient that could be returning to the team’s offense.
It came on a scramble play, with quarterback Tom Brady buying time in 11-on-11 drills before throwing to the back left corner of the end zone. Rookie receiver Aaron Dobson had briefly shaken free, but as the football was delivered high, it still was a tight window that would require Dobson to go up and get it.
The 6-foot-3, 200-pound Dobson did just that, leaping up and reaching his arms over his head to snare the approximate 35-yard pass from Brady.
Ne vjerujem!
It came on a scramble play, with quarterback Tom Brady buying time in 11-on-11 drills before throwing to the back left corner of the end zone. Rookie receiver Aaron Dobson had briefly shaken free, but as the football was delivered high, it still was a tight window that would require Dobson to go up and get it.
The 6-foot-3, 200-pound Dobson did just that, leaping up and reaching his arms over his head to snare the approximate 35-yard pass from Brady.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
Koliko zaradjuje Bill Belichick I kad mu istice ugovor?
Ko odgovori najveci je fan Patsa.
Nisam navijač Patriotsa, pa onda i nisam pod pritiskom da odgovorim tačnoalemsa je napisao/la:Koliko zaradjuje Bill Belichick I kad mu istice ugovor?
Za visinu plate ne znam, ali mora biti jedna od najviših trenerskih u ligi, a što se dužine ugovora tiče koliko se sjećam trebalo bi sada da ulazi u završnicu posljednjeg potpisanog ugovora.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Nagadjnja su to sve, cini mi se da je jedini trener u ligi, o kojem se ne zna tacno, niti koliko dugo je potpisao niti koliko zaradjuje.Taktičar je napisao/la:
Nisam navijač Patriotsa, pa onda i nisam pod pritiskom da odgovorim tačno
Za visinu plate ne znam, ali mora biti jedna od najviših trenerskih u ligi, a što se dužine ugovora tiče koliko se sjećam trebalo bi sada da ulazi u završnicu posljednjeg potpisanog ugovora.
Tajna Bostona, stoli....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ovaj ugovor mu istice na kraju ove sezone, i ocekujem da ce uskoro produziti isti do 2017-te ili 2018-te godine...alemsa je napisao/la:Koliko zaradjuje Bill Belichick I kad mu istice ugovor?
Sto se tice sume koju zaradjuje tu niko ne zna osim njega i porodice Kraft, no mediji nagadjaju da je u pitanju 7,5 miliona $ godisnje i do ove sezone je bio najplaceniji trener u ligi, jer ga je sada prestigao Payton koji zaradjuje 8 miliona $ po sezoni.
Bas se vidi koliko su neke francize u NFL-u BLENTAVE...
Who cares? Dude's dead.rio_Ferdy88 je napisao/la:[youtube][/youtube]
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nego zaboravi reci prekuce sam bio na treningu Bearsa na campu tu mogu navijaci doci gledati ... imao sam gore jednu Limo turu voziti u Bourbonnais i posto sam morao ove ljude cekati 4 sata odem tu jedno 5 milja od tog mjesta je njihov kamp.
Braco moja Cutler baci 4 INT ahahaha..samo opet me zabrinula ta OL...jest da nisu igrali dva poetencionalna startera, ovaj sto je dosao iz Saintsa , ali brate nasa odbrana ih jede na terenu ... ljudi ne znam cemu briga za odbranu i odlaskom Urlachera, pa ono sto sam gledao puno su bolji sad.. covjece Cutler sto je bacio ta 4 INT uopste nisu bili zbog njegovog loseg bacanja nego to je bila zasluga DL..Melton i onaj mali proslogodisnji Rookie su jeli OL i Cutlera , a i onaj Bostic ... Melton ga je napao jedno 10 puta i on ga je lupio i napravio INT pokupio loptu i jos napravi i TD .. ond ai onaj mali proslogodisnji Rookie isto samo nije upjeo napraviti TD..znaci ne krivim nesto tu Cutlera posebno, jer ni jedna nije bila bacena lopte kako treba, nego sve dole DL je te lopte uzeo ....jednostavno gledajuci ono odbrana me je odusevila, a napad ocekujemo znaci puno puno bolji nego ranih sezona ..OL OL OL OL OL to to to se treba jos puno popraviti , ono bez ona dva startera je izgledalo kao i prijasnjih sezona
Braco moja Cutler baci 4 INT ahahaha..samo opet me zabrinula ta OL...jest da nisu igrali dva poetencionalna startera, ovaj sto je dosao iz Saintsa , ali brate nasa odbrana ih jede na terenu ... ljudi ne znam cemu briga za odbranu i odlaskom Urlachera, pa ono sto sam gledao puno su bolji sad.. covjece Cutler sto je bacio ta 4 INT uopste nisu bili zbog njegovog loseg bacanja nego to je bila zasluga DL..Melton i onaj mali proslogodisnji Rookie su jeli OL i Cutlera , a i onaj Bostic ... Melton ga je napao jedno 10 puta i on ga je lupio i napravio INT pokupio loptu i jos napravi i TD .. ond ai onaj mali proslogodisnji Rookie isto samo nije upjeo napraviti TD..znaci ne krivim nesto tu Cutlera posebno, jer ni jedna nije bila bacena lopte kako treba, nego sve dole DL je te lopte uzeo ....jednostavno gledajuci ono odbrana me je odusevila, a napad ocekujemo znaci puno puno bolji nego ranih sezona ..OL OL OL OL OL to to to se treba jos puno popraviti , ono bez ona dva startera je izgledalo kao i prijasnjih sezona
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nego čitam da je kod nas Hayden out za cijelu sezonu. Odlična prilika za malog Freya da se dokaže, koji navodno ima odličan TC.
Sutra prva preseason utakmica sa Panthersima.
Sutra prva preseason utakmica sa Panthersima.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja jarane puko mu misic u pm... jarane ebene su ove pripreme opasno da vidis kako se radi tamo to je strasno..kud je bolan sparno ovdje tolika je to vaga uzas..i u Houstonu je vjerovatno i tamo jarane se valjda ovi igraci Hustona ivuku gdje malo dalje od onog grada, jer strasno velika je vlaga u ova dva grada kao Chicago i Houston..bolan samo da stojis ti se znojis uzas ... brate zao mi Haydena bio je dobar proslu godinu pomoogao je .. ebiga to je covjek koji je haman pa i odlucio nasu sudbinu u super bowlu
.. mi smo vodili sve dok ebeni Grossman bacio INT njemu u ruke, a on return TD napravi 
sad ne znam za ovog sto si spominjes nisam puno pratio desavanja nemam vremena ebiga poso tamo vamo..kazem prekuce slucajno gore imao vozit i reko hajde da se ne vracma kuci reko moram za 4 sata opet doci tu, reko odo da vidim mozel se u camp uci i u koliko im je reko trening ..i vidio sam ovo sto sam vidio odlicna odbrana odlicna bolja nego lani uvjeren sam.. imamo ba 4 nova LB koji god da igra dobar je, ali mislim da je Bostic nas izbor DJ Williams i Briggs .. sad ne znam jeli ovaj Williams iz Panthersa ili onaj iz Denvera sto je bio i pro bowl cini mi se , sto je bio suspendovan 4 utakmice ..uglavnom ja se ne brinem za odbranu kao sto sam to prije par dana
sad ne znam za ovog sto si spominjes nisam puno pratio desavanja nemam vremena ebiga poso tamo vamo..kazem prekuce slucajno gore imao vozit i reko hajde da se ne vracma kuci reko moram za 4 sata opet doci tu, reko odo da vidim mozel se u camp uci i u koliko im je reko trening ..i vidio sam ovo sto sam vidio odlicna odbrana odlicna bolja nego lani uvjeren sam.. imamo ba 4 nova LB koji god da igra dobar je, ali mislim da je Bostic nas izbor DJ Williams i Briggs .. sad ne znam jeli ovaj Williams iz Panthersa ili onaj iz Denvera sto je bio i pro bowl cini mi se , sto je bio suspendovan 4 utakmice ..uglavnom ja se ne brinem za odbranu kao sto sam to prije par dana
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sta ste kontali za draft, nisam siguran da li cu bit tu 1. septembra... 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
mora se napraviti nesto onda dan prije subota?.ja mogu citav dan ili svki dan mogu u periodu od 3 po podne po evropskom do jedno 8..i onda znam da sam vazda u poslu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Jesu li navijaci Patriotsa zivi...Hocemo li veceras gledato ovu patnju protiv Eaglesa ?
Tomica ce odigrati jednu ili eventualno dvije serije i onda na scenu stupa veliki Timmy

Edit: Mi opet po starom...Odigramo u odbrani odlicno u dva navrata, zatim na 3rd down dopustimo novi 1 st down, da bi nakon toga protivnickom QB-u dopustili da baci loptu preko skoro pola terena (tacnije 47 yardi) za TD.
Tomica ce odigrati jednu ili eventualno dvije serije i onda na scenu stupa veliki Timmy
Edit: Mi opet po starom...Odigramo u odbrani odlicno u dva navrata, zatim na 3rd down dopustimo novi 1 st down, da bi nakon toga protivnickom QB-u dopustili da baci loptu preko skoro pola terena (tacnije 47 yardi) za TD.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 10 avg 2013, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
I Bearsi samo jedna serija za prvu ekipu u napadu i odbrani ?beze ove predsezonske utakmice skroz
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Solidno to djeluje u napadu @Amere, još smo bili bez Gronka, Dobson i Thompkins pokazali da će biti ozbiljni faktori u našem napadu ove sezone, uz Fellsa, Amendola i nije imao prilike nešto odigrati, Ridley očigledno prva opcija u runu.
Odbrana je tradicionalno bila slabiji dio, ali kad budu kompletni i u reg sezona modu to bi trebalo izgledati dosta bolje i agresivnije
Odbrana je tradicionalno bila slabiji dio, ali kad budu kompletni i u reg sezona modu to bi trebalo izgledati dosta bolje i agresivnije
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bostic je kradja drafta. Ni sekunde mi ne osjetimo nedostanak Urlachera
. Grize mali odmah napravi INT. i TD haman pola terena pretrca. NAJBOLJI JE NA TERENU. Cutler dobar i ako je bacio INT ali imao je 6 od 8 uspjesnih pasova za sada. Jedeko im ovog Newtona i vodimo 10:7
edit:
Bostic i fumble napravi i pokupi hahah. Strasnog smo LB dobili . Nisu oni ludi sto su propustili po brojkama boljeg i uzeli ovog lika dobar
edit:
Bostic i fumble napravi i pokupi hahah. Strasnog smo LB dobili . Nisu oni ludi sto su propustili po brojkama boljeg i uzeli ovog lika dobar
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.