Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Imate sportove i na ****.tv
Meni najbolje fercera onaj link @SportTV ili nesto tako (vecinom bude treci link)... uglavnom Al Jazeera sto prenosi. Ja odo tenisa igrat' i kad se vratim Dzeko da si dao barem 1 gol.
Meni najbolje fercera onaj link @SportTV ili nesto tako (vecinom bude treci link)... uglavnom Al Jazeera sto prenosi. Ja odo tenisa igrat' i kad se vratim Dzeko da si dao barem 1 gol.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
sop://broker.sopcast.com:3912/143876" onclick="window.open(this.href);return false; sopcast
1946
eno bosanske zastave. tako treba.
- NoName
- Kontakt:
o majkoElegant je napisao/la:Jel to BHT vise ne prenosi utakmice engleske lige?
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ovo je prijateljska utakmica.Elegant je napisao/la:Jel to BHT vise ne prenosi utakmice engleske lige?
EDIT : K'o da ih i ne vole ovdje, gdje ovo igraju ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://firstrownow.eu/watch/200219/1/wa ... senal.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo, pa biraj dok ne nađeš da valja stream.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
opet po krilu igra 
- inacefindecko
- Kontakt:
Džeko i krilo
ne razumijem ovo, bolje negreda da je na krilo stavio, brži je..
ne razumijem ovo, bolje negreda da je na krilo stavio, brži je..
igra malo na krilu - malo na sredini , nemojte govorit da igra samo krilo kada nije istina .. igra desnog napadača , negredo igra lijevog .. tako su igrali i protiv sunderlanda u onoj utakmici .. zasad Edin dobar , sve pasove je tačno dodao , imao je jedan dobar dribling i to je to .. nije City stvorio nešto puno šansi .. inače , ovaj Milner je previše agresivan bokte 
Meni se dosta vise svidja ona igra sa 3 napdaca , ovako se opet tusi igra ... Milner stvarno ne treba ima mjesto u ovoj ekipi fin je lik igrac al stvarno nije klasa za city kad pored njega ima dosta boljih igraca.
Jao Džeke šta promaši. Ovako se nešto treba iskorištavati.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
D zeko

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
imao je jednog od Arsenalovih igrača na leđima , lopta išla u stranu , nije mogao puno čekati , težak ugao a golman se prostro , šutne mu među noge i lopta slučajno pogodi golmana u nogu... ne vidim šta je on tu kriv.Neutral je napisao/la:Jao Džeke šta promaši. Ovako se nešto treba iskorištavati.
- inacefindecko
- Kontakt:
morao je ovo zabiti!
u bundesu je imao više finoće kod ovakvih situacija, uvijek je pogađao ovakve šanse..
tamo je i penale znao zabit
u bundesu je imao više finoće kod ovakvih situacija, uvijek je pogađao ovakve šanse..
tamo je i penale znao zabit
Igraju u Helsinkiu. A kako mislis da ih ne vole? Ne gledam tekmu.zizu1991 je napisao/la:Ovo je prijateljska utakmica.Elegant je napisao/la:Jel to BHT vise ne prenosi utakmice engleske lige?
EDIT : K'o da ih i ne vole ovdje, gdje ovo igraju ?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
zaista mi nije jasno sta vi ocekujete covjek super otvorio prostor sutnuo loptu golman odbranio iskosa golman mora braniti prvu stativu pa sta nije promasio prazan gol joj kakvi smo mi ljudi
Meni ne izgleda toliko dobar ko u ranijim utakmicama...
- BosniaHerzegovina
- Kontakt:
Pa sta ocekujes, Bajram je bolanBatko je napisao/la:Meni ne izgleda toliko dobar ko u ranijim utakmicama...
Za sve ti hvala Amare!
Trenutno korisnika/ca: AgresivnaHercegovina, alan_kardec, BelajBoy, Bing [Bot], dena24, Jadnimi, random11 i 44 gosta.